off-ujemo al da napisem svoje iskustvo sa UzicAma, nazalost posjetio ih prije 2 mjeseca
prenosim onako kako mi je receno u finansijskom odjeljenju Turbo Servisa Uzice:
mali remont kada stradaju lezajevi osovinica itd, tada se mijenja tzv.mala garnitura djelova = 250e
veliki remont kada se "prospe" turbina = 350e
ruke servisa (demontaza/montaza turbine, zamjena ulja, filtera ulja i vazduha, ciscenje interkulera i usisa) = 40e
moja zapazanja: nevjerujem da su mi dobro ocistili interkuler, bio sam prisutan i nesto sumnjam da su bas imali kad to da odrade kako spada al dobro, skidam ga svakako uskoro pa cu provjerit jel tu sa prckano, turbina je odradjena, ne pisti vise ali nije to to, auto ne vuce vise onako kako je vukao cak i sa losom turbinom, doduse "cug" u nizim obrtajima se znatno popravio al nije razlog sam remont nego stelovanje lonceta turbine koje mi je jedan mehanicar odje lokalni rastelovao. Ostalo OK. U sustini kolko para tolko muzike.
Direktno posle remonta spucao do Ceske i nazad predjeno cca 5000km i zasad sljaka tako da nemam razlog da govorim nesto negativno o njima ali opet i nije sve onako kako se prica

inace kad Vas zanima rade li benz turbine i koje dovoljno je nakuckat jedan mail ljudima, maximalno su azurni sto se tice odgovora tako da pucajte, dobicete info iz prve ruke umjesto naseg prepucavanja moze ne moze, kolko kosta itd