Autor Tema: Papir umesto saobracajne >>>  (Pročitano 8917 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Vinap

• Full Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW POLO 6N
Papir umesto saobracajne >>>
« poslato: Jul 15, 2013, 06:12:09 posle podne »
mahac Ajde ljudi pomagajte, sutra prenosim auto na svoje ime, a 25tog krecem na more, naravno kod nas se saobracajna ceka oko 10tak dana, a za to vreme se vozi sa papirom koji ti izdaju u SUP-u... E sad jel moze sa tim papirom u Crnu Goru ili ne?  :30
jedva cekaju u porsche bg da im neko dodje s pasatom trojkom na plin. oni samo pasate dvojke i trojke i rade.
ajd vidi sa tim majstorom da se uclani na foum ovde. treba nam strucnih kadrova uvijek.

Van mreže Ivan

• One & Only
  • Super Moderator
  • Ultimate Member
Odg: Papir umesto saobracajne >>>
« Odgovor #1 poslato: Jul 15, 2013, 06:21:42 posle podne »
Pitaj u MUP-u ili AMSS.

Van mreže avram986

• Jr. Member
  • *
  • Auto: Golf 3
« Odgovor #2 poslato: Jul 15, 2013, 06:29:15 posle podne »
Druze imao sam isti problem i ja prosle godine. ne moze u cg sa potvrdom,mora saobracajna. Ja sam morao tada od suraka da uzimam auto i da radim ovlascenje i pored mog registrovanog auta jer nije bila saobracajna gotova.  angry2
prodajem rasnog vucijaka,obucen za patnju!!!! :)

Van mreže Vinap

• Full Member
« Odgovor #3 poslato: Jul 15, 2013, 07:02:28 posle podne »
Pitao ovde kod nas, neznaju ni jedni ni drugi lollol.... E jbg, moram uzimati od cala auto ako ne bude gotova saobracajna.... Samo nerazumem kako to da ti izdaju njihov dokument, a nemozes da ides nigde...  angry2
jedva cekaju u porsche bg da im neko dodje s pasatom trojkom na plin. oni samo pasate dvojke i trojke i rade.
ajd vidi sa tim majstorom da se uclani na foum ovde. treba nam strucnih kadrova uvijek.

Van mreže Shomi

• Hero Member
  • Auto: Vozim shta stignem ;)
« Odgovor #4 poslato: Jul 15, 2013, 07:55:13 posle podne »
podnesi zahtev, da ti saobraćajna hitno treba. Zbog neodloznog putaa u inostranstvo, i nevedi da je to bio razlog sto si upopste radio prenos. Zavrsice ti za 3 dana. Ako krenu da smaraju, samo napomeni da ti time ugrozavaju ustavom jemstvena prava na slobodu kretanja...
Samo da zamolim isfrustrirane osobe, nedovoljno razvijenog intelekta da shvate ironiju i sarkazam u mojim porukama, da mi sjashu sa karme i preskoce citanje mojih postova na forumu. Hvala!

Van mreže Vinap

• Full Member
« Odgovor #5 poslato: Jul 15, 2013, 08:02:45 posle podne »
Hvala druze na informacijama, to nisam znao....  :26 kada se vidimo  mahac

Van mreže Acca

• Master Member
  • Auto: passat b5,5>vw GOLF 5
« Odgovor #6 poslato: Jul 15, 2013, 09:22:04 posle podne »
podnesi zahtev, da ti saobraćajna hitno treba. Zbog neodloznog putaa u inostranstvo, i nevedi da je to bio razlog sto si upopste radio prenos. Zavrsice ti za 3 dana. Ako krenu da smaraju, samo napomeni da ti time ugrozavaju ustavom jemstvena prava na slobodu kretanja...
ne razumem kako oni njemu ogranicavaju kretanje sa ovim sto si izjavio, on moze da ide slobodno tamo samo sto nemoye de upravlja svojim vozilom na osnovu papira u drugoj drzavi, mora saobracajnu da ima,  od 7 do 10 dana se ceka ya izdavanje saobracajne dozvole i nepostoji hitan postupak za to, hitno se moye samo izdati licna karta u roku od 3-4 dana
  champ1

Van mreže avram986

• Jr. Member
  • *
  • Auto: Golf 3
« Odgovor #7 poslato: Jul 15, 2013, 09:52:24 posle podne »
+1 ili pasos. ja opet kazem da sam morao tudji auto da uzimam pored svog sredjenog i registrovanog. Jos poznajem i dobar sam sa covekom koji radi u supu na saobracajnim dozvolama i registracijama i td. dzabe sve,kaze ne moze pre jer to se radi u bg koliko sam ja skontao tako da od ubrzanja nema nista! e sada ako slucajno postoji neki nacin u toliko bolje al ja mislim da je to to.

a sto se nelogiccnosti tice u ovoj drzavi to je tek prica za sebe i nije nista cudno da se tako sta desi. evo ti cist primer(izvinjavam se unapred za off): ne moze da se ocarini i registruje ceo auto SA euro 1,2 motorom vec mora euro 3 motor,a moze da se ocarini SAM euro 1,2 motor. moze da se ocarini motor koji nije euro 3 al ne moze da se ocarini pleh iz kog je izvadjen. apsurd!!!! i jos krs takvih primera da ne navodim sada...
« Poslednja izmena: Jul 15, 2013, 09:58:52 posle podne od strane avram986 »
prodajem rasnog vucijaka,obucen za patnju!!!! :)

Van mreže BladeBG

• Ultimate Member
  • Gram rada, vredniji je od tone teorije.
  • Auto: VW Passat B5.5 1.9TDI Variant
« Odgovor #8 poslato: Jul 16, 2013, 11:58:17 pre podne »
U inostranstvo ne mozes sa potvrdom. Pravice ti problem sigurno. Uradi ovo kako ti kazu ovi momci sto su bolje upuceni kako ide procedura da dobijes saobracajno sto pre.

Najbolji način da nešto uradite je da prekinete pričate i počnete da radite.

Van mreže Vinap

• Full Member
« Odgovor #9 poslato: Jul 16, 2013, 12:20:15 posle podne »
Evo upravo stigao iz SUP-a.... Moze saobracajna po hitnom postupku, stize u petak, znaci za 3 dana  mahac
Hvala svima na mukotrpnim odgovorima, placam beer kada se vidimo...

Van mreže Duledudule

• Jr. Member
  • *
  • Auto: Fabia 1.9 TDI Combi
« Odgovor #10 poslato: Jul 16, 2013, 12:47:26 posle podne »
samo napomeni da ti time ugrozavaju ustavom jemstvena prava na slobodu kretanja...
ali napomeni slobodu kretanja automobilom....
 lollol  lollol  lollol  lollol
Shomi imas plus od mene za ovaj biser...
E0A 1D0 5SL 5RQ 1KK 6FB 1AP 3FA 1N2 1ND H0G 4UE 4R2 3NC 3QT 4X0 4A0 8L3 J0L 7AA 8GD 6YO 9AP 8RE 7QO 8AA 8QE 8XO 4K3 B14 GO2 QN0 3L1 9P0 Q1A 7XO 9WO BWA 7AO QGO 0GE L08 7P0 F0A 3S2

Van mreže Shomi

• Hero Member
  • Auto: Vozim shta stignem ;)
« Odgovor #11 poslato: Jul 16, 2013, 07:02:25 posle podne »
ja rekoh, sta i kako moze. Napraviste me budalom. Al nemaveze. A kako ti ogranicavaju pravo na slobodu kretanja je pitanje za pravnike. Objasnice vam svaki student 3 godine prava.
Odlično je da si završio sve, srecan put ;) 
Samo da zamolim isfrustrirane osobe, nedovoljno razvijenog intelekta da shvate ironiju i sarkazam u mojim porukama, da mi sjashu sa karme i preskoce citanje mojih postova na forumu. Hvala!

Van mreže Vinap

• Full Member
« Odgovor #12 poslato: Jul 16, 2013, 08:05:04 posle podne »
Hvala drug jos jednom...  :26