Autor Tema: Zapoceti projekti koji stoje na cekanju  (Pročitano 6102 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže PaulGT

• Master Member
  • Pol: Muškarac
  • no syncro, no fun
  • Auto: golf country
Odg: Zapoceti projekti koji stoje na cekanju
« Odgovor #20 poslato: Jun 08, 2013, 09:14:10 posle podne »
TTS ce napisati vise o ovome, a sad malo Gedorinih djelova(naravno laksih od poliestera)

ima li neko ovde da mu auto ide na isparenja lollol ili ovi dizeli jos malo pa ce krenuti i kusur da vracaju iz rezeorvara thumbup

Zrnojed

• Gost
« Odgovor #21 poslato: Jun 08, 2013, 09:43:26 posle podne »

Van mreže Pile

• Majstor Kvarisa
  • Master Member
  • Auto: Bmw 2jz, Skyline R33 GTR
« Odgovor #22 poslato: Jun 08, 2013, 11:40:18 posle podne »
Vide dvice u Paula,haha. Srecno u daljim radovima .
Kad sam ziveo u Laktasima u Bosni,to nema dana kada se nepotegnes sa nekim. Opsta havarija bila tamo 1999 godine. Od laktasa na onaj auto put do banja luke,to uvek pun gas i samo GTi.
Bosna i Hrvacka su uvek bila bolja za to ulicna potezanja od Beograda.  Toga sam se barem nagledao svuda pa mi je lako proceniti.

Van mreže PaulGT

• Master Member
  • no syncro, no fun
  • Auto: golf country
« Odgovor #23 poslato: Jun 09, 2013, 10:28:58 posle podne »
plava ode u rashod. a bijela se pakuje. :82 :82 :82
ima li neko ovde da mu auto ide na isparenja lollol ili ovi dizeli jos malo pa ce krenuti i kusur da vracaju iz rezeorvara thumbup

TTS

• Gost
« Odgovor #24 poslato: Jun 09, 2013, 10:33:06 posle podne »
Pošto je Paul stavio slike (jer ja neznam  badmood) evo ja ču napisati detalje. Plava dvojka je  kod mene več 16 godina,ovo joj je drugi lak (bila je tamnoplava metalik u originalu),farbana je prije 8 godina. Promjenila je jedno 10-12 motora raznih i u njoj samo nikada nije bio 1,3 i dizel bilo koje vrste. Zadnji motor koji je bio u njoj je 1,8 Turbo 20V,ali je zafalilo para,pa smo ga prodali. Ovaj 16V na slikama je ubačen u nju samo da probamo valja li,jer smo ga dobili u neku razmjenu dobara. Tri godine je čamila u garaži (izvađena je napolje da se ubaci gore spomenuti motor),pa je opet vračena u garažu na čekanje do daljnjeg.

Bijeli je kupljen prošle godine u 10-tom mjesecu (čim se pojavio u oglasima jer je 3 vrata Syncro) jer je jako teško nači tu kombinaciju. U njemu je nekakav 1,8 motor na karburator i plin. Plan je složiti nešto od 150-200 KS na Syncro,međutim problem je vrijeme kojeg nema. Trenutno je rastavljena unutrašnjost,pa naručeni komplet nove podnice (jer su ove u nikakvom stanju) i interesantno da je samo tu loš,pa če mijenjanje poda da riješi problem. Uglavnom radi se najviše na njemu navečer (ako se nije puno umorno i ako nema nešto hitno) i nedjeljom,nakupila se puna soba dijelova,pa sad polako dok se ne završi nekada. pošto neće biti auto za svaki dan i ne žuri se previše.

Baš sam se raspisao scenik

Van mreže Nikola GTi

• Nikola Mihajlovic
  • Hero Member
  • Golf u srcu GTi u krvi :)
  • Auto: Golfovi i a3
« Odgovor #25 poslato: Jun 10, 2013, 12:16:09 pre podne »

:21
desmo imam istog, stoji zadnjih 13-14god, zadnji put sam gaprovozao pre dve godine, samo sto mu je skinuta cerada.
a inace ja jos uvek stojim sa mojim projektom syncro g60, glavni razlog su finansije jer mi motor pojeo sve pare...I imam jos jedan, ficu cabrio koju sam poceo kao klinac da radim posle osmog razreda osnovne, isecen krov, izvarena karoserija, izgitovana sa svih strana, vozena je par godina tako I sada stoji poslednje 4god..
« Poslednja izmena: Jun 10, 2013, 12:17:57 pre podne od strane Nikola GTi »