Pošto je Paul stavio slike (jer ja neznam

) evo ja ču napisati detalje. Plava dvojka je kod mene več 16 godina,ovo joj je drugi lak (bila je tamnoplava metalik u originalu),farbana je prije 8 godina. Promjenila je jedno 10-12 motora raznih i u njoj samo nikada nije bio 1,3 i dizel bilo koje vrste. Zadnji motor koji je bio u njoj je 1,8 Turbo 20V,ali je zafalilo para,pa smo ga prodali. Ovaj 16V na slikama je ubačen u nju samo da probamo valja li,jer smo ga dobili u neku razmjenu dobara. Tri godine je čamila u garaži (izvađena je napolje da se ubaci gore spomenuti motor),pa je opet vračena u garažu na čekanje do daljnjeg.
Bijeli je kupljen prošle godine u 10-tom mjesecu (čim se pojavio u oglasima jer je 3 vrata Syncro) jer je jako teško nači tu kombinaciju. U njemu je nekakav 1,8 motor na karburator i plin. Plan je složiti nešto od 150-200 KS na Syncro,međutim problem je vrijeme kojeg nema. Trenutno je rastavljena unutrašnjost,pa naručeni komplet nove podnice (jer su ove u nikakvom stanju) i interesantno da je samo tu loš,pa če mijenjanje poda da riješi problem. Uglavnom radi se najviše na njemu navečer (ako se nije puno umorno i ako nema nešto hitno) i nedjeljom,nakupila se puna soba dijelova,pa sad polako dok se ne završi nekada. pošto neće biti auto za svaki dan i ne žuri se previše.
Baš sam se raspisao scenik