Autor Tema: Polo, cudan problem....  (Pročitano 1291 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Vinap

• Full Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW POLO 6N
Polo, cudan problem....
« poslato: Mart 12, 2013, 05:55:54 posle podne »
Pomagajte narode, al mi je zaredjalo ovih dana katastrofa... Malo je teze opisati ali evo da probam... Kada vozim malo sporije osecam kao da mi auto skakuce, odnosno ``poskoci`` samo posle odrdjenog intervala, nesto nalik na problem koji se desava kadu si diskovi krivi, samo sto se ovo ne desava prilikom kocenja vec se oseca kada se vozi bas polako i koliko sam primetio da problem dolazi sa zadnjeg dela.... badmood
jedva cekaju u porsche bg da im neko dodje s pasatom trojkom na plin. oni samo pasate dvojke i trojke i rade.
ajd vidi sa tim majstorom da se uclani na foum ovde. treba nam strucnih kadrova uvijek.

Van mreže dejan golf3

• VW Početnik
  • Auto: golf3 1,8 benzinac monopoint
Odg: Polo, cudan problem....
« Odgovor #1 poslato: Mart 12, 2013, 05:59:48 posle podne »
skini tocak pa vidi dali se nije deformisala guma,pregledaj je pazljivo.

Van mreže Vinap

• Full Member
« Odgovor #2 poslato: Mart 12, 2013, 06:04:57 posle podne »
 boodala Kako se samo ja toga nisam setio, i onako su mi zadnje gume ``celostonke``  bonk
jedva cekaju u porsche bg da im neko dodje s pasatom trojkom na plin. oni samo pasate dvojke i trojke i rade.
ajd vidi sa tim majstorom da se uclani na foum ovde. treba nam strucnih kadrova uvijek.

Van mreže Vinap

• Full Member
« Odgovor #3 poslato: Mart 13, 2013, 08:28:23 pre podne »
Drug hvala puno. Ovo kod mene nije deformacija neznam kako se moze nazvati, ovo ne lici na gumu, sva je talasasta. lollol

Van mreže dejan golf3

• VW Početnik
  • Auto: golf3 1,8 benzinac monopoint
« Odgovor #4 poslato: Mart 13, 2013, 03:22:14 posle podne »
dobroje da je samo to. beer

Van mreže RUS

• Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI-DSG
« Odgovor #5 poslato: Mart 14, 2013, 11:14:45 pre podne »
Kod starijih guma dodje do pucanja platana na gazecem sloju usled vremena, i guma dobije po obimu elipsast oblik. To je i uzrok skakutanja na malim brzinama.
Boban-Rus

Van mreže Vinap

• Full Member
« Odgovor #6 poslato: Mart 15, 2013, 01:18:41 posle podne »
Ma kada sam kupio auto bile neke 4 Wintere sa 2mm sare... Kupio perd zimu 2 prednje nove, posto nisam bio pri nekoj kinti za sve 4 i sve je bilo lepo do pre neki dan kad je poceo da skakuce jer su se zadnje deformisale totalno.... E sad sam kupio sve 4 letnje, namontirao i molim Boga da me ne uhvate panduri do 1. aptila. Pa cu pred zimu da uzmem jos 2 zimske... Hvala na odgorvorima.... Usput jel ima neko sa foruma da prodaje alu felne 13 ili 14 4x100mm   beer