Autor Tema: Centralno zakljucavanje-motoric  (Pročitano 2314 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže alexa71

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf 4
Centralno zakljucavanje-motoric
« poslato: Maj 06, 2013, 03:09:07 pre podne »
Pozdrav ljudi! Imam u kolima daljinsko zakljucavanje, klasicno kinesko sa motoricima u prednjim vratima (auto sa 3 vrata). E sad, na svakim vratima je po motoric za dve zice, i naravno, kad zakljucavam na kljuc, zakljucaju se samo ta vrata, a na daljinski sva vrata. Ja bih hteo da imam i centralno tj. da kada rucno zakljucam vozaceva vrata, automatski zakljucaju i druga. Pitanje je da li je to izvodljivo sa ovim motorom sa dve zice, a sa jos nekim dodatnim modulom ili mi jednostavno treba i motor sa 5 zica i modul za centralno zakljucavanje? Da li motor sa dve zice moze uz pomoc dodatnog modula da daje signal ostalim motorima?

Na mreži Ivan

• One & Only
  • Super Moderator
  • Ultimate Member
Odg: Centralno zakljucavanje-motoric
« Odgovor #1 poslato: Maj 06, 2013, 10:48:40 pre podne »
Treba ti samo motor sa 5 zica.

Van mreže Djole DMC

• Master Member
« Odgovor #2 poslato: Maj 06, 2013, 11:39:04 pre podne »
mora i modul da se stavi, motor sa 5 zica ne moze da se poveze na modul od daljinskog.

Van mreže cvijander

• Master Member
  • Auto: Golf 2 Tas+Mexico
« Odgovor #3 poslato: Maj 06, 2013, 11:56:39 pre podne »
Alexa , po mom skromnom iskustvu .Napred ti treba motorcic sa  5 zica koji upravo radi to sto si rekao (boje zice koje sam ja nalazio su zelena i plava (nalaze se i za motorice sa dve zice  i onda imas jos 3 dodatne zice   crna(masa) bela i braon .Koji salju signale kada zakljucas na kljuc )).Mora da sadrzi i taj modul koji ce to da obavlja .
Sa druge strane neznam koji model automobila je u pitanju .Znam samo da ako je neki klasiciniji (golf 2 /1 ) i stariji modeli mozda da razmislis da i ne stavis kljuc .Postoji velika verovatnoca da npr tvoj komsija ima slican kljuc i na kraju ti otvori auto .
Razmisli ,ipak je to tvoj automobil .Eto to ti je samo moje misljenje .

Van mreže alexa71

• VW Početnik
  • Auto: Golf 4
« Odgovor #4 poslato: Maj 06, 2013, 12:33:24 posle podne »
Hvala ljudi puno, hvala svima na pomoci! Ipak cu staviti centralno zaklj. A sto se tice zakljucavanja na kljuc, bolje neka ostane jer ne zelim da mi otvaranje auta u potpunosti zavisi od struje, jer kad ode akumulator, nema otvaranja..Gde da nadjem modul i motoric sa 5 zica i koliko to kosta?
« Poslednja izmena: Maj 06, 2013, 12:48:38 posle podne od strane alexa71 »