Ja sam Dejan iz Novog Mesta (Slovenija). Imam 30 godina i sam veliki fan automobilizma. Po izobrazbi sam diplomirani inženjer strojarstva, zaposlen kao procesnog inženjera u tvrtki URSA Slovenija, proizvodnja izolacijskih materijala iz staklene vune.
U 2001 sam kupio moj prvi auto, Škoda Felicia 1,3, godina 96, koji mi je služio oko četiri godine.
Nakon prvog zaposlitvi sam kupio Peugeot 307 1.6 16V, godište 2002, sa kojim sam bio zadovoljan, samo motor je imao premalo snage.
U 2009, kupio sam novi Golf 6 1.4 TSI 160KS, koji još uvijek imam danas. S njim sam jako zadovoljan, jer u isto vrijeme prilično snažan i relativno ekonomičan.
Imao sam veliku želju da prisustvujem Time Attack na trkači stazi Raceland, ali nekako mi je bilo šteta novi Golf mučiti po trkalištu, tako da sam odlučio kupiti stariji sportski automobil. Kuči sam doveo Renault 19 16V, godina 95, vrlo dobro sačuvani. Ubrzo nakon prvog Time Attack-a sam imao prometno nesreću, ne po svojoj krivdi, ali 19-ka bila totalka.
Ubrzo nakon toga, dobio sam prilično jeftino Seat Ibizu GTI 2.0 8V, 95 godine, koju polako sredim i gubim živce s njom, jer gotovo svaki dan nešto novo crkne. Ibiza mi sada služi kao automobil za zimske radosti.
Početak izgradnje kuće mi trenutno sprečava veća ulaganja u automobilima u smislu styling i tuning ili uključenje raznih Track Day-ja Time Attack-a.