Pozdrav svim ljubiteljima Volkswagen-a!!!
Stizem sa Golf-om 2 iz BG sam i moj auto bih istakao jedino po fabrickom stanju. Nikakva aftermarket ubacivanja nisam stavljao u njega. Zelim da odrzim potpuno fabricko (stock) stanje. Jedino sam na poklon dobio zadnje stopaljke iz Nemacke Helline potpuno crne i nisam odoleo da ih probam. To se bar uvek lako zameni kada dosadi.
U stvari nije moj auto vec mog Caleta, ali on slabo koristi internet i forume kao i sto ga slabo vozi. Ja se brinem i odrzavam auto a on ga vozi kada mu se cefne...a i registrovan je na njega od prvog dana.

Auto je prosle godine prefarban jer je od stajanja ispod drveca i kojecega izgubio sjaj. Na zalost, nisam bio u BG kada je radjeno farbanje pa nisam mogao da sprecim da se uniste neki detalji na autu koji su neponovljivi...
- Ispod haube su skinuli nalepnicu za PAZNJA (na cisto bosanskom, nemackom i engleskom) za vruc motor i napon, zasto je ona skinuta nemam pojma kad to nije ni farbano
- Prefarbana je nalepnica u gepeku kod desnog tocka na kojoj je pisala tacna boja i sifra farbe
A za ove godine, mangupi su nam skinuli poklopce za migavce sa strane na kome je bio znak X ali sam nabavio sa znakom Wolfsburga da sredim muku
TAS znak sa grill sam preventivno skinuo jer je jedno jutro neko slomio jedan nosac i namestanje ceka samo specijalne prilike
Kada je farban auto, rdje nije bilo nigde, nekoliko tackica po krovu, nekoliko kod rezervnog tocka i to je to.
Auto se skoro nikad ne vozi kada je zima, imam samo letnje gume

Na kolima je do skoro imao fabricke Semperit gume, koje smo radi naseg i Golfovog zdravlja zamenili (imace Seperit su i dalje imale 6mm saru), prosle godine zamenjeni farbicki amortizeri a do pre 5 god je imao i fabricki akumulator, koji je jedino zbog ne vozenja auta riknuo na zalost
E da kilometraza za sada je 75964km, da da unikatno
Zelja mi je da auto bude i dalje u fabrickom stanju i da ga jednog dana poklonim ili prodam Muzeju u Wolfsburgu ili nekom kolekcionaru...a do tada...
Ono na sta sam jos ponosam je i fabricke patosnice, toliko su dobro uradjene da izgledaju i savijaju se kao prvog dana iz fabrike..Eto to je neki detalj o ovom Golf-u
Evo i slika, mada je auto dosta prljav zbog sinocne kise

Na zalost ceka se imageshack da obobri slike zato nema jos slika
EDIT: prebacio sam slike na postimage i odham proradili linkovi