Autor Tema: Golf III by-Devil  (Pročitano 13118 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ketz

• VW Početnik
  • Auto: Golf 3
Odg: Golf III by-Devil
« Odgovor #40 poslato: Septembar 20, 2011, 05:19:07 posle podne »
vrh mu je trojka,i za tadasnje i za danasnje vrijeme.. biggrin....vidi se da je ulozeno i truda i para,tako da ne treba pljuvati na to...

Van mreže ChroomLook

• Sr. Member
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #41 poslato: Septembar 20, 2011, 09:29:45 posle podne »
Uopste ne razumem kako moze neko da poredi proslo vreme kad su se automobili sredjivali i danasnje,u to vreme kad je Vlasta radio trojku retko ko je radio nesto kako treba a kamoli budzio svoj auto,pojedini su karabudzili i kicerice pravili,to je bila 2006 2007godina,tih godina bilo je dosta ljudi koji su imali lepe automobile i uzimali pehare, kao naprimer Mily koji je imo extra trojku-plavu , bilo je i ostalih koji su imali lepe automobile ali sad trenutno ne mogu da se setim, kasnije 2008-2009 nastupa clean look ,gde su pojedini isto furali fast and furious styling dok drugi clean look ,i tad je pocelo pljuvanje na styling vozila iz 2006 2007 ,da bi krajem 2009 poceo da ozivljava german style koji danas traje!
Ne vidim zasto bi sad raspravljali neciji trud i rad i pljuvali po njemu,u to vreme pojedini automobili su bili pojam i zelja pojedinih da imaju isti takav auto ili slican!  mahac
zato pogledaj kilometarske teme koje motorno ulje da sipam, ksenoni, on road susreti... sve bolja od bolje u

Van mreže Bole - MNE

• Hero Member
  • U Ime Golfa GTIja, Dva Nula, 16 Ventila, Amin
« Odgovor #42 poslato: Septembar 21, 2011, 08:29:34 pre podne »
2003/4 sam kupio prvi Golf 3, nije bio prvi auto al je bio prvi Vw, i tada i danas, i vazda fabrika i samo fabrika, i vazda mi je ovo bilo smjesno iskreno. Ka igracka iz Kinder jaja. Kod nas je toga slabo bilo, bilo je par likova po gradu i kad ih vidim padne mi na pamet "A brz, a lud, a brz"
« Poslednja izmena: Septembar 21, 2011, 08:33:58 pre podne od strane Bole - MNE »

Van mreže Modus

• Black shadow
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • TDI Tako Dobar Izbor
    • VW-Club
  • Auto: Volkswagen Touran
« Odgovor #43 poslato: Septembar 21, 2011, 08:51:26 pre podne »
Ja ovo nebih vozio dzabe da mi je das....najljepsa je bila na pocetku prelijepo auto , a ovo sve ostalo je nedaj boze lollol...... to je moje misljenje jer sve sto otskace  fabrike je suvisno vazda je bilo orginal je orginal fake je fake.....
Dečko !
Ovde je uloženo mnogo truda,volje,i novca...definitivno dobro sredjena trojka ako ne i najbolja u okolini,ja sam video dosta lepih trojki ali ova je uradjena već odavno sa ukusom,a sad gledam po raznim forumima da sad neki likovi prave to što je Vlasta pravio pre par godina.
Pogledaj malo i druge njegove projekte...npr Passat-a,Mk5...i videćeš kako se to radi,možeš čak i nešto da naučiš.

Van mreže gti20

• Old.Jr Member
  • **
  • Auto: VW mk3 2.0 8v , mk2 GTI ABF
« Odgovor #44 poslato: Septembar 21, 2011, 10:58:01 pre podne »
alii decko! ja sam gledao davno i passata i golfa v....oba auta su do jaja , ja neznam sto vi odma nesto komplenirate ja sam samo reko svoje misljenje jer pricamo o kolima koja vise nisu in , vi recite za moj auto da je smece da je najgori ja cu reci ok to je vase misljenje...a sto vlasta ovaj diznilend ne radi na mk5 i na passata ? nego radi clean look...
Everyday I see my dream..VW

Van mreže Modus

• Black shadow
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • TDI Tako Dobar Izbor
    • VW-Club
  • Auto: Volkswagen Touran
« Odgovor #45 poslato: Septembar 21, 2011, 11:03:51 pre podne »
Svako ima pravo na svoje mišljenje naravno ! Niko ništa ti nije rekao ružno...u glavnom mnogima na forumu se svidja golf pa i meni,ponavljam;ovde se ceni trud,vreme,novac...a i volja.

Izmena:
A za golfa Mk5 da nepričam kako je dobro odradjen !
« Poslednja izmena: Septembar 21, 2011, 02:59:40 posle podne od strane Modus »

Van mreže Guarana

• Master Member
  • Auto: Toyota
« Odgovor #46 poslato: Septembar 21, 2011, 11:17:19 pre podne »
dobra kola su dobra kola.. a ne in i out... meni licno dodje da se ispovracam svaki put kad procitam "ma samo bbs i patos" frazu po milioniti put... pa to ne spomenem svakom kome pogledam topic i sl.
lollol

Van mreže gti20

• Old.Jr Member
  • **
  • Auto: VW mk3 2.0 8v , mk2 GTI ABF
« Odgovor #47 poslato: Septembar 21, 2011, 03:30:00 posle podne »
nisam ni ja reka da si mi ti reko nesto ruznoo  cheers uzivajmo malo zato smo tu da dajemo kritike <3 al najbitnije je da svi volimo VW ma kakav da je :D
Everyday I see my dream..VW

Van mreže Bole - MNE

• Hero Member
  • U Ime Golfa GTIja, Dva Nula, 16 Ventila, Amin
« Odgovor #48 poslato: Septembar 21, 2011, 05:16:26 posle podne »
Ja to zovem enterprajz ili gitomobil kako se kome svidja lollol

Van mreže Boban

• Auto Union
  • Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Vorsprung durch Technik
    • vw club serbia-forum
  • Auto: Comfort Coupe
« Odgovor #49 poslato: Septembar 21, 2011, 05:33:07 posle podne »
U to vreme je taj stil bio veoma popularan, ako je neko ranije posecivao ts zna o cemu pricam, poenta je bila da se sta je god moguce na autu promeni i modifikuje. I toga nije bilo samo kod nas vec u celom svetu se styling radio u tom pravcu.  ;)

Van mreže Mily

• Sr. Member
  • Auto: GTI
« Odgovor #50 poslato: Septembar 21, 2011, 07:49:18 posle podne »
Krenuli ste u neke rasprave...u to vreme je to bilo pojam i kraj...samo da si imao 17" felnu na njemu je bilo ko da imas avion a ne sve ostalo...ja sam sprcao brdo para u golfa,vlasta,chuka i ostali koji su vozili trojke u to vreme ....sada tako nesto nikad ne bih radio...dao bih pre 2000e za bruka felnu nego za neke druge gluposti....tad je to bio taj fazon...imao sam para da kupim glanc novu 5 al nisam,hteo sam 3-ku da odradim..

Van mreže ChroomLook

• Sr. Member
« Odgovor #51 poslato: Septembar 22, 2011, 12:49:26 pre podne »
Svaka cast Mily na komentaru! clap
zato pogledaj kilometarske teme koje motorno ulje da sipam, ksenoni, on road susreti... sve bolja od bolje u