Autor Tema: Pomoc oko ugradnje dugog xenon svetla na golf 4  (Pročitano 1411 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže sasansr

• VW Početnik
  • Auto: Golf 4 1.8 gti
Pomoc oko ugradnje dugog xenon svetla na golf 4
« poslato: Septembar 21, 2012, 07:27:15 posle podne »
Kupim xenon set h1 za duga i sad me interesuje kuda da provucem kablove i na kojem delu da busim poklopac fara da to bude dobro da ne ulazi voda,a da ne budu ni kratki kablovi? Da napomenem necu da skidam branik da bih ubacio pa zato pitam ko je to vec radio da mi kaze kuda i sta,posto sam kratka lako ubacio.

Van mreže shvexoman

• Master Member
  • Pol: Muškarac
Odg: Pomoc oko ugradnje dugog xenon svetla na golf 4
« Odgovor #1 poslato: Septembar 21, 2012, 09:48:40 posle podne »
Jako velika jeba bez skidanja branika tj farova, mnogo je nepristupacno i veruj mi lakse ti je da skidas farove nego na licu mesta, a druga stvar je da taj xenon nema nikakvog smisla kad se stavi na dugo, sijalici treba skoro 10sec da se zagreje i da baci pravi snop a za to vreme ces vec morati da iskljucis jer ce neko da ti naidje u susret.
Ako se pak ipak odlucic kablove od sijalice provuci u onaj drugi deo fara gde je kratko svetlo i dole u dnu napravi polukrug nekom okruglom turpijom, cisto malo da mogu kablovi da prodjau a poklopac da se zatvori (prvo skini diht gumu sa poklopca , pa napravi prorez pa vrati gumu da pritisne te kablove a da dihtuje )
« Poslednja izmena: Septembar 21, 2012, 09:56:56 posle podne od strane shvexoman »

Van mreže sasansr

• VW Početnik
  • Auto: Golf 4 1.8 gti
Odg: Pomoc oko ugradnje dugog xenon svetla na golf 4
« Odgovor #2 poslato: Septembar 21, 2012, 10:06:48 posle podne »
OK,hvala na odg,ja sam mislio da samo klasicno probusim rupu pored ove za kratko i isto da provucem,da nista ne turpijam po dnu poklopca...