Autor Tema: krivica majstora ili ne ..  (Pročitano 933 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže skalar

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: pasat 3 benzin
krivica majstora ili ne ..
« poslato: Avgust 17, 2012, 10:23:34 posle podne »
 :angry: evo ovako momci sta mi se desi
malo duza prica :angry:
 posto su mi spone na letvi volana "servo"bile stradale  kupim ja nove i to zamijenim, i usput madzetne,disk plocice,amortizere, selene itd.
premijerim ja stare spone koliko su bile zavrnute i tako postavim i nove, da samo mogu poslije otici do majstora
sve sam ja navedeno namontirao i sad odoo do majstora da mi ustima spuru,jer oni imaju uredjaje za to, ja nemam :huh:
i odem do jednog ko fol nisu neki debili bonk reko spura je to nista strasno
pitam mozes napraviti veli evo odma, kazem ja" sam to sve izmijenjao, kaze nije bitno ja cu to sad sve da vidim
uzme lik uredjaje i  ko fol nastima spusti auto ,kad gleda i velii ,ojj nisam bas zadiovoljan moram ponovo boodala
posto je sad poremetio einslag desnog tocka u odnosu na lijevii, tocak se zaokretao nemal poprijeko a lijeva strana nista onooo blink, e sad ce on to da biva popravi po 2 drugi put, zavrsi on
i ja to nisam nista vise ni gledao on to napravi, a ja zurioo platim i sretnoo, u voznji ja odma primijeti da nesto nije dobro, reko kad se vratim idem opet do njeg. :rolleyes:
 preso sam ja tako nekih 70 kilom gradske voznje
i opet kod majstora sad on meni tvrdi da je to tako dobro malo ti gume lose pa se to desava
na lijevu stranu ide volan ono ne bas lako ali ide,desna strana moram zapeti da tako kazem kad skrecem
i  reko sad mi se se cuje servo uredjaj cvrci,  pravo kad smotam
nije to nista kaze on menii ali eto opet ce da prepravi po 3 treci put :angry:
 digne on auto i ja onako se malo podvirim ,imam sta da vidim curi mi ulje iz letve volana na desnoj strani  badmood to kad sam vidio kad se nisam sokirao pocnem ja tu malo galamiti ono iz huje  angry2
poce i onn biggrin
ej kaze to ti je otiso neki semering, a ma prijatelju 4 godine nikad kap nije izasla niti mi ulja u servu falilo, i nije ni jutros bilo dok mi nije ko fol spuru nastiimao a zezno eislag
lijevu  krajnicu je zavrnuo do kraja ,i kaze meni jarane vise ne moze jedino malo na silu
i ja sad smatram da je to njegova grska
sutra idem do tog njegovog sefa pa da vidim sta ce mi  on na to sve reci

eh sad sta  vi misliti o takvom slucaju wacko

Van mreže pimbe

• Rig Pig
  • Master Member
  • Pol: Muškarac
  • VW MALTA
  • Auto: Tiguan 2.0TDI A3 1.6TDI Cabrio
Odg: krivica majstora ili ne ..
« Odgovor #1 poslato: Avgust 18, 2012, 10:14:47 posle podne »
Idi kod njega, ponesi motku, ali je prvo umoci u poljski WC... Pa popricajte onako drugarski ;)
Tiguan 2.0 TDI
  AUDI A3 1.6 TDI Cabrio