Dobro, nije sad u redu bilo ko koga da vredja... Ja sam stvarno losa iskustva imao sa majstorima, ali i razumem ih zasto nece da se upustaju dublje u moje probleme sa mojim autom. Stara su to kola, puno zajebancije, sve ja to razumem. Ali npr, zasto majstor da mi izlomi svu plastiku u kolima da bi mi zamenio mali hladnjak (to je samo jedan od primera)... uzeo covek da mi menja hladnjak i to trazio 8 000. kao, ajde menjaj...video sam da je to bas veliki posao i ok je... ja krenuo kuci a on vec uzeo da radi, odjednom se cuje pucketanje neko, kad sam video kako je poceo, polomio mi neke plastike oko menjaca i rucne, uzeo kola i oterao kuci u garazu i za tri dana promenio mali hladnjak, namucio sam se nenormalno jer ne znam ali sam ga zamenio bez lomljenja bilo cega. E to su stoke koje samo pare zanimaju, a to sto ce da ti naprave vecu stetu to ih ne zanima. ali takvih ljudi ima u svim zanimanjima, nije u redu da neko kaze da su svi majstori stoke, zato oni imaju sve manje posla... isti taj hteo da mu ostavim kola na generalnu jer je kao "motor otisao" a ono se smakla ona gumica iznad kucista filtera za vazduh.
A sto se tice ovog problema, daj Boze da su coveku samo dizne u pitanju ili rezervoar koji treba da se procisti. Ako nije, ili trazi dobrog majstora koji zna sta radi i hoce da uradi kako treba ili ga vozi na plin kao ja... Ja mog stvarno vise ne smem da vozim kod majstora dok sam ne utvrdim u cemu je problem, sve su mi izmenjali i procistili i naravno za sve uzeli pare a ono opet ne radi.