Miloše previse emotivno prilaziš ovom svemu. Tema koja je u startu bila osuđena na promašaj, sad koristiš za iskazivanje ličnih emocija i kako bi ti voleo da ovaj forum funcioniše.
Ako misliš da možeš bolje da ukomponuješ 10.000 ljudi slobodno pokreni svoj forum, a prestani ovde da troluješ. I ja sam obrisao svoju temu iz nekih drugih razloga, ali nisam kukao okolo. Ko me pitao za moj auto poslao sam mu link sa drugog foruma, a ne da ispravljam krive Drine.
Bela šestica je meni prelep auto. I Štrpcev je sextra urađen, video sam ga kod Gedore, ali to šta ti hoćeš (za tuning) je po meni budalaština.
Te priče "moji drugari slušaju mene, pa neće na forum" su preterano patetične. Znaš koliko ljudi ja znam da imaju dobro odrađena kola i imaju ljubav prema kolima, ali ih forumski vid komunikacije ne zanima ni najmanje. Ljubav za kola drže za sebe.
Ovaj odgovor MilanuABT ti ne pomaže ni najmanje da te neko gleda boljim očima. Naprotiv.
Moderatori koji očigledno nisu tu (boban i devil) bi trebali 90% ove teme da obrišu ili proslede nekom studentu psihijatrije za seminarski

Što se tiče tuning teme Pile je najbolje napisao. Gomila smeća se piše ovde, uglavnom po rekla-kazala principu. Za jednu bitnu informaciiju treba da se pročita 500 budalaština. Svi imaju kao neke projekte u glavi, a u realnosti to udaljeno milion svetlosnih godina.