Nije me bilo na netu jer sam imao dosta toga da uradim oko auta, to jest ne stizem ni slike koje sam obecao da postavim. Krckali homokineticki zglobovi pa sam oba kupio i promenio, cena homo zgloba 1040 dinara po komadu, uzeo garnituru svecica i kablova i stavio. Kupio i akumulator posto je negde vukao struje ko blesav, proverio sam da odvlaci struju skidanjem kleme + sa akumulatora i dok je auto ugasen i kljuc izvadjen iz brave prislonim sijalicu na klemu + i kad drugi deo sijalice prislonim na + akumulatora zasija. Sredio sam to jer se raspao sam prekidac svetla sa onim potencijometrom za jacinu. E tad sam napravio i PEH kupim novi prekidac ali nije isti sa rasporedom pinova i ne moze da stane, Ja kao i svaki Srbin koji bi sve to na brzinu da sredi uzmem secice i isecem 3 pinove buksne koje su smetale da dzek moze da se usteka u prekidac, kad sam upalio svetla zadimila mi neka zica od tih sa prekidaca ali negde iznutra pa nisam video koja je, ali brzo skinem prekidac. Uzmem stari prekidac i skinem plastiku i promenim oklop sa novog na stari ukljucim ga i sve lepo radi ali sam izgubio desni desni far koji ne svetli srednje svetlo. Radi mu pozicija i dugo

Moje pitanje ako iko moze na brzaka da mi ili postavi ovde sliku ili da mi nekako pomogne koji je to osigurac na tabli ako je sve u defoltu sa instalacijom ili da se onako laicki nacrta u paintu povezivanje levog i desnog fara sa osiguracima i prekidacom. HVALA UNAPRED.