Lepo deluje Paja, da te lepo sluzi.
Volan ti je jedino malo izlizaniji, bem ga ja sam kupio auto sa 250k km i vozio ga do 270k km nije bio ni u slicnom stanju, tj. bio je skoro kao nov. Trenutnom i predhodnom karavanu je iscitano na dijagnostici oko 210.000km, i volani su kao novi.
I papucice su takdje malo izlizanije, kao i sama rucica menjaca za 270k km. Malcice on ima vise, ili je taj sto je vozio imao bas grube i znojave ruke.
Inace limariski deluje pravo, osim desnog krila, ali Boze moj za tolike godine morao je negde biti zakacen. A limarija je i najbtnija da je prava i neudarana, jer se ove sitnice daju lako srediti.
Sto se tice ''mahagonija'' plastike, ja isto ne planiram da je diram, pogotovu ne da prelepljujem u karbon jer po meni to Passatu ne stoji, zbog povrsina. Na Audiju je npr. druga prica, jer ima povrsine za to, Passat ih nema po meni nikako. Jedino ona fabricka varijanta karbona, drugar mi nudi, ali iskreno ne smeta mi ni ovo. Cak mi na tapacirima lepse izgleda ova plastika, kozni tapaciri, dok je na centralnoj konzoli zaista ruzno, ali mi ne bode toliko oci.