Autor Tema: ne radi grejac na zadnjim "petim" vratima  (Pročitano 2186 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže fantazi

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: golf II
ne radi grejac na zadnjim "petim" vratima
« poslato: Novembar 08, 2011, 10:36:05 posle podne »
pokusavao sam da provalim gde je kvar ali nisam uspeo,na prekidacu ima struje,ali nazad na staklu na grejacima ne znam dali treba da pokazuju struju kada su upaljeni,ne znam kako njih da proverim da li dolazi struja do njih.

Van mreže fantazi

• VW Početnik
Odg: ne radi grejac na zadnjim "petim" vratima
« Odgovor #1 poslato: Novembar 08, 2011, 11:01:27 posle podne »
u pitanju je Golf II 3v

Van mreže slavko.delic

• Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #2 poslato: Novembar 08, 2011, 11:10:30 posle podne »
možda su ti kablovi u prekidu u bužiru gde prolaze kablovi iz auta u gepek vrata

Van mreže s.radonjic

• VW Početnik
« Odgovor #3 poslato: Novembar 09, 2011, 01:21:36 pre podne »
Ukljuci grejac zadnje soferkr,uzmi ispitivac za 12V,jedan kraj zakaci za buksnu sa leve strane,a drugi ubodi u buksnu sa desne strane soferke.Ako lampica svetli,struja dolazi do grejaca i sam grejac je neispravan,a ako ne svetli,verovatno je losa masa.U tom slucaju,zabusi rupicu u samim gepek vratima sa unutrasnje strane i parce zice zakaci na buksnu na jednom kraju,a drugi kraj zakaci na sraf koji ces usrafiti u tu rupicu.

Mihajlo Stankovic

• Gost
« Odgovor #4 poslato: Novembar 09, 2011, 01:24:59 posle podne »
gepek vrata imaju lošu masu i zato se masa dovlači sa same šasije a ne 5 vrata, i sigurno su mu se pokidale žice u tom prelazu tj u gumama između 5 vata i šasije ;)

Van mreže fantazi

• VW Početnik
« Odgovor #5 poslato: Novembar 11, 2011, 12:59:01 pre podne »
Ukljuci grejac zadnje soferkr,uzmi ispitivac za 12V,jedan kraj zakaci za buksnu sa leve strane,a drugi ubodi u buksnu sa desne strane soferke.Ako lampica svetli,struja dolazi do grejaca i sam grejac je neispravan,a ako ne svetli,verovatno je losa masa.U tom slucaju,zabusi rupicu u samim gepek vratima sa unutrasnje strane i parce zice zakaci na buksnu na jednom kraju,a drugi kraj zakaci na sraf koji ces usrafiti u tu rupicu.

e to,nisam znao kako grejac da proverim,sutra cu isprobati pa javljam,hvala... tapsac

Van mreže fantazi

• VW Početnik
« Odgovor #6 poslato: Novembar 26, 2011, 10:21:47 posle podne »
hvala ljudi na savetima,cak dve muve ulovljene jednim potezom... kvar je bio u kablu koji je bio prekinut,u buziru na izlazu iz sasije i ulazu u gepek vrata,a pored te nadjem jos jednu zicu za koju nisam znao od cega je ali ipak nastavim i nju i ukapiram kasnije da je od pozicije  boodala  tako da sad i poziciona svetla iznad tablice rade  :rolleyes:   

nego zna li ko kako se moze spojiti grejac,posto sam tek sad video da mi samo par njih rade na celom staklu,verovatno su negde u prekidu pa ako ima neka fora za ponovno spajanje javite...  coilleo2tj

Van mreže berkhof

• VW Početnik
« Odgovor #7 poslato: Novembar 27, 2011, 09:44:39 pre podne »
Niti grejaca su ti u prekidu. Ima majstora koji to krpe tecnim metalom, al ne znam kojim. Nemoj sam da pokusavas, cuo sam da moze da prsne staklo ako to lose uradis... Doduse, tad mozes da kupis drugo staklo sa ispravnim grejacem ;)