To se rešava, taj problem sam i ja imao. ,,Pojede" se diht-traka oko lima u vratima i voda prolazi, pa se sliva ispod vrata u pod. Rešenje je silikon ili nova diht-traka.
majstore silikon je kiselina i nagriza lim za tvoju informaciju. Auto nije kupatilo da bi se silikoniralo
Neću da kažem da nema istine, ali nemoj ni da preteruješ. Lično ja zbog toga, a i ostalih stvari koje idu sa silikonom(npr. čišćenje ako treba taj deo opet da se skida, itd, sto reče kolega Rnjak (da menjaš zvučnik ili tako nešto)), silikon izbegavam kad god je to moguće u bilo kom poslu oko kola. Ni kad menjam na motoru nešto, ne stvaljam diht masu, sem ako to nije jedino rešenje problema. Gumica za dihtovanje je sasvim dovoljna, a da treba diht masa, fabrika bi je stavila. A u kupatilu mora, šta da radiš...I inače redovno, a i kad ispravljaš greške keramičara i ostalih dunđera.

Stari rokeru,
Ja bi, kao što kaže kolega skinuo ceo lim, jer ćeš tako bez skidanja istog više da se namučiš, nego posao da uradiš. Jeste drndanje da skineš lim, ali je posle mnogo lakše za rad. Msm, bar ja tako radim, ako već neki deo mora da se skida da bi posle bilo lakše, a izvodljivo je da se skine, odvojiću vreme i za to, pa će posle da mi bude lakše.