Autor Tema: klima za mk1  (Pročitano 4587 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže kadi

• Hero Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Merida XT edition
Odg: klima za mk1
« Odgovor #20 poslato: Jun 29, 2011, 01:03:28 posle podne »
ima gi razni biggrin,ali ipak dvojcica je dvojcica,ne bi ona tako drzala cenu da je losa,imase na drugoj strani fiat punto za iste pare...ne bi ga ni po dvoristu vozio lollol
Nema gazde bez stomaka i auta bez sestaka  ;)

Van mreže bogdan1

• VW Početnik
« Odgovor #21 poslato: Jun 29, 2011, 02:17:05 posle podne »
pa dobro slazem se, ja sam uvek bio za nemacka kola, posebno preferiram VW kao marku automobila... ali golf 2, 2011 godina je .... golf 2 u srbiji danas: beli golf, troje vrata, dizel motor koji se cuje 100 m dalje, da ne pricam sta izlazi iz auspuha, gore nego dimnjak sa kuca... auto sa 0 opreme, nema ni servo, niti jedno pomagalo u voznji, jedan od najneudobnijih automobila, nije lep ni iznutra ni spolja, ali auto sa odlicnom limarijom, izdrzljiv auto za nase puteve, jeftini delovi (oni sa buvljaka).. ali meni kao mladom coveku nista ne ide u prilog da uzmem njega pre nego nekog punta, clia, (da ne nabrajamo koliko automobila ulazi u cenovnu kategoriju preko 2000 evra) sa jacim motorom, 10 godina mladjeg koji je presao min 100 000 manje, automobil sa brdo opreme, sa vazdusnim jastucima, servom, klimom, abs, ono sto je danas svakodnevica, mozda ne tolko lep na oko, ali kao pojava zadovoljavajuci auto, mnogo udobniji, jednostavno auto 10-15 godina mladji koji pruza laksu, udobniju, savremeniju voznju... eto tako ja vidim golfa 2 starog 20 i kusur godina koji neki lik na buvljaku ceni da vredi vise od 2000 evra... golfa kao golfa volim, drag mi je auto, imali smo jednog davno u porodici, ali argumenti su neoborivi. i jos da dodam da nikad ne bih vozio zastavinog punta, imam neku posebnu odbojsnot prema njemu i sto ti kazes ne bih ga ni po dvoristu vozio.  mahac  mahac  mahac

Van mreže Guarana

• Master Member
  • Auto: Toyota
« Odgovor #22 poslato: Jun 29, 2011, 02:28:53 posle podne »
drzi cenu zato sto smo mi kao nacija zaludjeni za njom iz nekog meni nejasnog razloga.. pogledaj po inostranstvu... ili nemas uopste da kupis ili je po principu "daj sta das, samo teraj iz dvorista" ... ja se slazem sa bogdanom po ovim pitanjima..
lollol

Van mreže kadi

• Hero Member
« Odgovor #23 poslato: Jun 29, 2011, 02:57:32 posle podne »
kupovna moc nam je takva da uzimamo auto koje pre svega pouzdano i jeftin za odrzavanje,dvica je takva,a sto se tice nemacek...i oni su zaludjeni njime,nemozes naci dobru dvojku za male pare ni tamo,krseve mozes,cak i ovde,gti je tamo minimum 1000 eur u dobrom stanju,proverenomda ne pricam o  edition one,blue edition ,g60 koji u fabrickom stanju idu preko 3000

Van mreže bogdan1

• VW Početnik
« Odgovor #24 poslato: Jun 29, 2011, 03:08:22 posle podne »
pa da su bas "zaludjeni" automobilom starim 25 godina, ne bih reko... znamo da u zemljama zapadne Evrope voze uglavnom najprestiznije marke i da je kod njih auto star vise od 5 godina zreo za penziju... to je normalno jer im dozvoljava visok standard.
 Meni uskoro dolaze u posetu Nemci iz Stutgarta i predlazem mojima da ih dovezem iz Bg-a mojim passatom, sigurno da bi bili odusevljeni, jer su ta kola kod njih davno zauzela mesto u muzeju.   biggrin

Van mreže kadi

• Hero Member
« Odgovor #25 poslato: Jun 29, 2011, 03:10:08 posle podne »
bas zbog velikog standarda on mozda ima novog passata u garazu al golfa g60 sredjuje za svoj merak,i ja imam 330d bmw,al dvicu sredjujem iz meraka isto ga volim

Van mreže bogdan1

• VW Početnik
« Odgovor #26 poslato: Jun 29, 2011, 03:17:17 posle podne »
jedno je merak, kad volis auto, kao sto ti volis svog golfa ili ja mog pasata, iskreno i ne nameravam nikad da ga prodajem, a drugo je objektivno stanje cena na trzistu.
Na bilo kom sajtu polovnih automobila u Nemackoj konkretno videces da se mk2 i mk3 uz duzno postovanje prodaju u cenovnom rangu od 100-200 evra, one jace verzije su do 250 evra.

Van mreže kadi

• Hero Member
« Odgovor #27 poslato: Jun 29, 2011, 03:33:57 posle podne »
da,krsevi koje vise ama bas niko nece,ni rusi,ni rumuni a ni mi ovamo...ak da ne idemo u off puno,tema je o klimi

Van mreže bogdan1

• VW Početnik
« Odgovor #28 poslato: Jun 29, 2011, 03:50:26 posle podne »
da ne idemo u off preterano, da ne vidi ovo neki Rus ili Rumun pa da te tuzi kao onu americku voditeljku za omalozavanje i vredjanje :))
99 % su ti tolike cene, da ne bude da ja izmisljam pogledaj na www.mobile.de

Van mreže kadi

• Hero Member
« Odgovor #29 poslato: Jun 29, 2011, 03:53:49 posle podne »
gledam ja stalno al te krseve ne,idi na detaljniju pretragu,modele g60,gti pa i one sa malom km,vidi te koliko kostaju,da te glava zaboli