Autor Tema: Diraju nam Golfica i to dvojku...  (Pročitano 16204 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ilija

• Master Member
  • Pol: Muškarac
  • DAS AUTO
Odg: Diraju nam Golfica i to dvojku...
« Odgovor #60 poslato: Maj 23, 2011, 03:53:25 posle podne »
au kakvi su  wub  tapsac
nedao bog da imas 16v. isao bi oko 290

Van mreže Bole - MNE

• Hero Member
  • U Ime Golfa GTIja, Dva Nula, 16 Ventila, Amin
« Odgovor #61 poslato: Maj 23, 2011, 04:14:11 posle podne »
ja sam vozio(imao) znaci ne probao nego vozio bar po par mjeseci ako ne i par godina i njemce i francuze i italijane (sportiste i "normalna"), ja auta odvajam na evropska i sva ostala i razdvajam ih na dobra i losa, i nebih nikoga prozivao svi imaju i promasaja i te kako pogodaka. Sto se tice eto renaulta vozio sam godinu i po dana(uporedo sa golfom MK2) Clio 16V("Williams) sa motorom od megana 2.0 16V guzva asfalt po sobom staje zakiva sa tim autom se igras po gradu ko klinac rucne zanosenja pretucanja u bacivanja parkiranja, al sve mi nekako to nije to. al mi je posle golfa GTI sto se tice sportista ipak no.1 renault.Da se zna od svega sto sam vozio do sad golf mk3 gti 16V(mrvicu nasviran) mi je ipak No.1 sto se tice auta tipa A4 1.8T Quattro 96god sam vozio, onda samga mjenjao za Lagunu 1(faza2) 1.6 16V 2000god, sto se tice audija i 150KS isao je neocekivano lose a trosio neocekivano mnogo jedino je odusevljavao kad se upali zeleno svjetlo i krenes pun gas quatrro jbg, a renault je bio i vise od ocekivanog iz svog 1.6 i 110KS, sto se tice izdrade audi je bio bolje nekako, al renault moderniji i udobniji na 17" tockovima, i tog Opela imam i sad vozio za po gradu i do posla i plaze Astru 93god 1.7D(ustvari sad mi je jedini auto jer sam krovirao GTI-ja) i dobro me sluzi samo redovna odrzavanja i trosi isto kao golf 1.6D koji sam isto vozio
« Poslednja izmena: Maj 23, 2011, 04:17:34 posle podne od strane Bole - MNE »

Van mreže micko

• Master Member
  • Auto: audi A4 TDI avant
« Odgovor #62 poslato: Maj 23, 2011, 05:29:28 posle podne »
Francuzi su svi smece, generalno.... B)
lollol lollol u potpunosti se slažem.
 mahac

koliko si dugo vozio,koliko  razlicitih modela,u kakvom stanju ...da bi ocenio ko pravi dobra,a ko krs kola?

Van mreže Coxi TD

• Hero Member
  • Oo==w==oO
  • Auto: Golf mk2 TD
« Odgovor #63 poslato: Maj 23, 2011, 05:53:17 posle podne »
Ljudi, manite se ćorava posla beer

+1

opusteno ljudi... nisam ja otvorio temu da se svadjamo... :rolleyes:

reno ima udobnost to stoji....
moj burazer vozi (vozim i ja ponekada,retko) Megan 1.9D 47kw i ne svidja mi se sto trosi 8l,msm da je puno...  :huh:

Van mreže micko

• Master Member
  • Auto: audi A4 TDI avant
« Odgovor #64 poslato: Maj 23, 2011, 06:35:03 posle podne »
niko se ne svadja,jer nema razloga za tim,mada sama tema nema mnogo veze sa mozgom.
ovo nije ni prva a ni poslednja tema ovakvog tipa,a u kojoj  se javljaju ljudi koji imaju godinu dana vozackog iskustva,a neki ni toliko,koji su jedino vozili kola od po nekoliko stotina evra i koji prevrnu pola googla,kako bi ustedeli 300-400 dinara.po 10 dana se kucka o temama u kojima se neko zali da mu trese auto,gume i ostale gluposti,kao da ce neko da im resi preko foruma problem,u mesto da da 500 dinara i otkloni deo sumnji.znaci 50% ljudi koji su aktivni,nisu promenili vise od dva automobila,a iznose neke kafanske price o tome koliko je neki auto los ili ne.svaka fabrika ima svojih promasaja i o tome moze da se pise u nedogled.nadam se da ne mislite da su ljudi na ostalim auto forumima retardirani,a da su samo ovde ozbiljni poznavaoci automobila,tj.manjina koja je uspela da spozna tajne auto industrije i odluci se bas za vw.svako ima pravo da voli manje ili vise odredjenu marku,ali bi trebalo da to bude zasnovano na nekom iskustvu a ne kuloarskim pricama.

Van mreže im6987

• Sr. Member
  • VW
« Odgovor #65 poslato: Maj 23, 2011, 07:03:45 posle podne »
VW golf 2 je najbolji auto u rangu cene do 2000 e,mogu oni da pricaju sta hoce ;)  mahac
ti bi dao za njega 2000 ?
napisao sam DO 2000e,a te pare za golfa 2 ne bih dao mahac
« Poslednja izmena: Maj 23, 2011, 07:06:26 posle podne od strane im6987 »
VW champ1

Van mreže ilija

• Master Member
  • DAS AUTO
« Odgovor #66 poslato: Maj 23, 2011, 07:17:47 posle podne »
Micko je upravu, ja sam pre manje od mesec dana kad sam dobio dozvolu vozio pezo 607 2.2 hdi 2004 od brata. Auto je super prelepo ide, udoban i sve to stoji, ali brat ga je platio 13000 pre 2 god a sad gleda da li da ga stavi za 8000e (crn ima belu kozu fabricku navigaciju) oce li ga neko kupiti. Francizima cena opada strasno, a VW Audi MB BMW drze cenu i zato su vlasnici Renoa Citroena Pezoa ljubomorni na Nemce. Ovo je moje misljenje, nek se niko ne uvredi  ;)

mladen3103

• Gost
« Odgovor #67 poslato: Maj 24, 2011, 01:59:37 pre podne »
vjeruj mi imam i pezoa 307 2.0hdi 110ks i golfa 4 tdi 90ks,i iskreno kad sjednem u pezoa ni malo nisam ljubomoran ni na jednog golfa,
a posle 307 ce obavezno doci i neki 308,kao sto vec trazim mk5 a mk4 prodajem,o hdi motorima suvisno je pricat tj inace o bilo kojem pezo dizelu,
udobnost je daleeeeeeeeeeeeeeko veca i od mk5,motore realno daleko bolje,kad procitam da freancuzi imaju losu limariju mogu se samo nasmijat,
a posto volim zescu voznju obozavam linearnost snage na hdi motorima,a iskreno i isprobano dosta bolje podnosi forsiranje nego tdi,
ovo nije iz fazona rekla kazala nego iz iskustva  biggrin
« Poslednja izmena: Maj 24, 2011, 02:01:29 pre podne od strane mladen3103 »

Van mreže petko.89

• Master Member
  • Auto: golf mk1 1.3i
« Odgovor #68 poslato: Maj 24, 2011, 02:12:54 pre podne »
niko se ne svadja,jer nema razloga za tim,mada sama tema nema mnogo veze sa mozgom.
ovo nije ni prva a ni poslednja tema ovakvog tipa,a u kojoj  se javljaju ljudi koji imaju godinu dana vozackog iskustva,a neki ni toliko,koji su jedino vozili kola od po nekoliko stotina evra i koji prevrnu pola googla,kako bi ustedeli 300-400 dinara.po 10 dana se kucka o temama u kojima se neko zali da mu trese auto,gume i ostale gluposti,kao da ce neko da im resi preko foruma problem,u mesto da da 500 dinara i otkloni deo sumnji.znaci 50% ljudi koji su aktivni,nisu promenili vise od dva automobila,a iznose neke kafanske price o tome koliko je neki auto los ili ne.svaka fabrika ima svojih promasaja i o tome moze da se pise u nedogled.nadam se da ne mislite da su ljudi na ostalim auto forumima retardirani,a da su samo ovde ozbiljni poznavaoci automobila,tj.manjina koja je uspela da spozna tajne auto industrije i odluci se bas za vw.svako ima pravo da voli manje ili vise odredjenu marku,ali bi trebalo da to bude zasnovano na nekom iskustvu a ne kuloarskim pricama.
+1  ;)

Van mreže PAKI

• Full Member
  • Jebes raj u paklu je ekipa!!
  • Auto: GT TDI RABBIT
« Odgovor #69 poslato: Maj 24, 2011, 02:34:58 pre podne »
vjeruj mi imam i pezoa 307 2.0hdi 110ks i golfa 4 tdi 90ks,i iskreno kad sjednem u pezoa ni malo nisam ljubomoran ni na jednog golfa,
a posle 307 ce obavezno doci i neki 308,kao sto vec trazim mk5 a mk4 prodajem,o hdi motorima suvisno je pricat tj inace o bilo kojem pezo dizelu,
udobnost je daleeeeeeeeeeeeeeko veca i od mk5,motore realno daleko bolje,kad procitam da freancuzi imaju losu limariju mogu se samo nasmijat,
a posto volim zescu voznju obozavam linearnost snage na hdi motorima,a iskreno i isprobano dosta bolje podnosi forsiranje nego tdi,
ovo nije iz fazona rekla kazala nego iz iskustva  biggrin

Za ovo forsiranje TDI i Hdi mislim da debelo gresis (a u opciji je najslabiji TDI motor).Svako ima neko svoje misljenje, ja znam da ti francuski plastikaneri u dvoristu mom nece biti  big_boss
Samo najjaci,samo najbrzi,samo najkvalitetniji,samo VW-group!!

mladen3103

• Gost
« Odgovor #70 poslato: Maj 24, 2011, 03:56:34 pre podne »
ahahhahha,ko te tera da vozis plastikanere,vozi golfa i budi srecan bicedobro

http://www.youtube.com/watch?v=Ljrya37qseg
« Poslednja izmena: Maj 24, 2011, 04:08:44 pre podne od strane mladen3103 »

Van mreže Stefan91

• GTIjevi
  • Master Member
  • Auto: mk1
« Odgovor #71 poslato: Maj 24, 2011, 04:34:52 pre podne »
@mladen3103, vidim da imas pug 307, e sad me zanima jel si skidao nekad prednji branik???  Ako jesi prica ti je jasna, a ako nisi moj ti je savet da i ne pokusavas jer vracanje istog vise lici na navlacenje gaca, a ne namestanje branika. Namestis jednu stranu, kad ono na drugoj krilo pobeglo 5cm  bonk
nema ti tu limarije, tu je sve sama plastika

volis ostriju voznju -kako se ponasa tvoj pug na brzini 150+kmh  -vozi on tebe,a ne ti njega sto bi valjda trebalo

"hdi bolje podnosi forsiranje" -sedi u 307HDi od 90ks i forsiraj kolko oces -on se vuce, pa se vuce

mladen3103

• Gost
« Odgovor #72 poslato: Maj 24, 2011, 05:05:35 posle podne »
stefane jbg al moram ti reci da lupas   bleh
uci malo o karoserijama novijih auta,crash zone dio i ostalo moze ti valjat da se ne
izvaljujes ubuduce,a inace golfovi imaju branik od betona ahahahhah o nedljo,
a kad budem isao za zagreb pusticu ti klip ovde da vidis kako se vozi opusteno na 195-205 km/h

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #73 poslato: Maj 24, 2011, 05:39:47 posle podne »
Ljudi malopre sam se vozio u ovom zadnjem puntiću. Vozio me kolega do kuće. Ispred moje kuće ukoči i smota volan, a ja sa svojih 110kg skačem po kabini kao Jenna Jameson u sred akcije. Idem kući polu zbunjen, ne znam šta mi se desilo, neka nedefinisana neprijatnost me prožima.
Vrati se žena sa posla, sednem u golfonju, smotam u Šilerovu u lakat krivinu, a golf kao pegla. Ne mrdam iz sedišta. Bem ti fiatzastavu$"(/&%()@#
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže ilija

• Master Member
  • DAS AUTO
« Odgovor #74 poslato: Maj 24, 2011, 06:00:03 posle podne »
Kakva crna Zastava i Fiat 10? To je stilizovan jugo  lollol lollol, a u sustini je kanta  lollol lollol

Van mreže Dino

• Uprava Kluba
  • Hero Member
« Odgovor #75 poslato: Maj 24, 2011, 06:07:20 posle podne »
Ode tema u pogresan smer.

LOCK!