Autor Tema: Porodični auto  (Pročitano 7130 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Limited

• Master Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: IMT 539
Odg: Porodični auto
« Odgovor #40 poslato: Maj 25, 2011, 09:31:37 pre podne »
taj izraz su imislile alave taste  big_boss

E sad necu da se zenim   biggrin

Van mreže Rocky

• Uprava Kluba
  • Master Member
  • Auto: Audi A4 Avant
« Odgovor #41 poslato: Maj 25, 2011, 09:45:23 pre podne »
Pa porodicni auto je svaki u koji mogu da stanu dva veca kofera i ranac. Dakle dva zenina kofera i moj ranac.  biggrin

Van mreže travelman

• Hero Member
  • ... bolje prvi u selu, nego zadnji u gradu ...
  • Auto: Y- line
« Odgovor #42 poslato: Maj 25, 2011, 09:50:27 pre podne »
Citajuci ovu temu, tek sada sam skapirao da sam pogresio sto nisam poslusao zenu i kupio nekog TAM.ića jer tada bih na more sa lakocom nosio kamin i bazen...  boodala ... a isto tako bih i pri zavrsenom sopingovanju kolica sa kupljenom robom samo utovario u tovarni prostor a ne bih morao da se kao sada mucim dok ih pretovaram u gepek.  ;)

I ja sam nekada bio ubedjen da je pravi porodicni auto karavan, u sledecem trenu sam kukao sto nemam neku krntiju pa da je ladno tovarim sa robom a da me boli uvo za nju. Danas sam se pronasao u cabriu, dete je poraslo pa samo ide na putovanja a zena i ja, bez obzira na plinsku bocu, uspemo sve stvari da strpamo u gepek. MIslim da svako zivotno doba nosi potrebu za odredjenim tipom auta tako da idealnog porodicnog auta nema. Brat i ja smo "odrasli" i putovali u fici a roditelji kazu da nikada nismo zakukali zbog skucenog prostora za vreme putovanja dok je moje dete "odraslo" i putovalo u golfu 2 i znam da je se svaki put veselo budilo.

Neko je spomenuo i gps, apsolutni sam protivnik upotrebe istog jer ubija svako zadovoljstvo pri turistickim i avanturistickim putovanjima.

Dakle, vozite ono sto vam pricinjava zadovoljstvo i u cemu uzivate ...  driving ... (za pojedince) a ne ono sto vam je zena/tasta rekla da vozite.   

...
Ma kakav RR ... LL je zakon ...

Platila bih da se vozim u tom pećinomobilu, ne bi mi smetalo što prokišnjava ni nožna vuča ...

Ti vozi ali da znas da moze da te ostavi na putu, nemoj daleko ...

Van mreže RUS

• Super Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI-DSG
« Odgovor #43 poslato: Maj 25, 2011, 04:43:05 posle podne »
Momci, jedno je porodicni auto za svakodnevne potrebe a drugo je za odmor i putovanja. Za svaki dan je karavan, bez pogovora. I decija kolica, i ves masina, i sve iz supermarketa. Cak u Passata karavana stane i garnisla od 3 metra. A za odmor nema nista bez Multivana. 180 konja i pogon na sva 4 tocka. E to je ono pravo.Da negovorimo o specijalno opremljenim za odmor i putovanje. Porodican znaci cela porodica (klasicna) i pratece potrebe.

A ja sada sa zenom putujem iz Moskve za Srbiju Polom pa se nezalim i nekukam da je tesno. Vozio sam i Passata i Tuarega na ovim relacijama. Umoris se isto, jer vozis oko 30-tak sati u jednom pravcu.
« Poslednja izmena: Maj 25, 2011, 04:46:37 posle podne od strane boban-68 »
Boban-Rus

Van mreže lubarda

• Hero Member
  • Auto: Golf Mk2 1.6d ; Volvo V90 3.0
« Odgovor #44 poslato: Maj 25, 2011, 05:05:34 posle podne »
Brate siguran sam da ti nije isto 30 sati u polu ili u ladji. Ja znam koja je razlika kada sam isao za svedsku i nazad u mk4 i u volvu.
@travelman: Davno ti je dete bilo malo, pa si zaboravio. Znam po mojima kad uzmu bebu u ruke, nemaju pojma, zaboravili sve. A u mojoj kuci, zene se bave zaprskom, tako da to sto vozim, vozim jer volim, uzivam i jer mi treba.

Van mreže Morris

• Sr. Member
  • Auto: 1961 VW Baggy
« Odgovor #45 poslato: Maj 25, 2011, 05:30:56 posle podne »
Ja sam prosle godine isao na more sa e klasom. Znaci nisam osetio put do tamo kao i od tamo. Znaci preudoban auto a potrosnja na otvorenom ispod 5. Idealno ;)

Van mreže Stefan91

• GTIjevi
  • Master Member
  • Auto: mk1
« Odgovor #46 poslato: Maj 25, 2011, 11:50:39 posle podne »
Porodican auto, po definiciji mog caleta je auto sa obavezno 4/5 vrata,
da moze da vozi sve sto moze tamic, registracija do 25000, potrosnja do 6l, i da moze po koji servis da se preskoci    bonk bonk bonk

po meni porodican auto se "malo" razlikuje od ovog, al ko zna u njegovim godinama dal ce se razlikovati, tj kada mi bude trebao porodican auto  ;)