Zdravo svima! prelistao sam dosta tema ali problem kao na mome Pasat-u iz 2003god. 74kw ,nisam nasao i jos uvek resio. Uvezao sam auto pre 2-meseca i zatekao ESP lampu kako non-stop gori od startovanja motora.Esp- nije u funkciji a tek posle pregleda sl.tema na forumu,juce sam testirao i iako ne gori lampa od ABS-a , ni Abs mi ne radi.Vise majstora,vise dijagnostike i svi razlicito kazu!,hm'.Prvi pokusaj je Senzor slagacu vas,dal brzine ili broja obrtaja.,uglavnom nalazi se na menjacu, zamenen drugim (polovan) ispravan,koliko tvrdi majstor i NISTA,opet isto i ne moze da obrise gresku.DRUGA dijagnostika kaze da je u pitanju SPULNA,dok TRECI majstor tvrdi da je spulna ispravna i da je problem u ABS-u ali ne zna tacno,opet hm'(tipa,ostavi auto,resicemo a kada pitam bar odprilike koliko kosta i sta je u pitanju, kad urade-'Pruzam se koliko mogu' a ne da me zavrcu)Imam lose iskustvo sa majstorima i u napred se izvinjavam Vama na forumu , ali jednostavno im ne verujem.Da li je neko imao ovakav problem ?,NAPOMINJEM ... od 4-dijagnostike ni jedna nije pokazala da je neki od citaca ABS-a ,sto citam na forumu da je cest slucaj.Ili - zamolio bih preporuku za neki servis na relaciji N.Sad - Sombor -Subotica ... za ovlasceni < nisam bas u finansij.....situaciji. Hvala!