Dakle, kao što piše u naslovu, imam problem sa paljenjem. Pre mesec dana dogodilo mi se da kad upalim auto on počne da radi kao traktor, i slabo prima gas gotovo nikako, ja ga nagazim do kraja i on počne polako da reaguje počne da diže obrtaje i kad pređe tamo 2000 počne da reaguje na gas normalno. Ja ga onda zadržim neko vreme, malo ga turiram, jer bi se u suprotnom ugasio. Čim se malo zagreje on radi normalno... Sutradan vidim da slabo pali i opet slabo reaguje na gas, upalim ga nekako i on opet radi kao traktor, trese se, guši, obrtaljka divlja ide do 800 obrtaja pa se popne na 1000 pa opet pada i čim padne ispod 900 pali se lampica koja simboliše akumulator. Pustim gas i on se ugasi, probam da upalim, ni da čuje a vergla ko blesav, kad izađem oseti se pomalo benzin. Odem kod majstora i ostavim ga dođem sutra po njega on pali normalno i majstor kaže da mu je riknuo regulator pritiska goriva, da to treba da se zameni, odem po deo sretnem tamo lika koji rastura VW i koji taj motor zna u dušu, on mi kaže da ne kupujem taj regulator, jer on nikad ne riknjava, da služi samo kad se upali auto i da posle nema nikakvu funkciju i ja odustanem od toga. I evo sad opet mesec dana nakon toga desi mi se potpuno ista stvar. Znači radio je kao traktor, divlja obrtaljka, pali se lampica za akumulator, slabo reaguje na gas, ugasio se i više ne mogu da ga upalim nikako a vergla kao lud. Drugim rečima...
P O M A G A J T E ! ! !