Autor Tema: problem sa auspuhom  (Pročitano 1539 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže micko

• Master Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: audi A4 TDI avant
problem sa auspuhom
« poslato: Januar 05, 2011, 12:28:29 posle podne »
prosle nedelje,mozda i vise, sam ugradio zadnji lonac u kileru.na leru je sve ok.nikakve vibracije ne prenosi dok se turira.
u voznji na 2000 obrtaja na kratko prenese zvuk negde na sasiju(na uzbrdici je izrazenije jer sporije podize obrtaje-logicno).cini mi se da zvuk dolazi od pozadi ali ne mora da znaci.vratio sam se posle dan dva da reklamiram.na kanalu su proverili i rekli da ne postoji mogucnost da negde kaci.onda sam trazio da majstor krene u test voznju posle koje mi je rekao da zvuk sigurno potice od koje kakvih rka u gepeku ili cak od amortizera.nisam siguran da li me zaje8ava ili je ozbiljan.naravno iz gepeka nisam nista vadio.provozao sam gedoru koji je isto rekao da negde kaci ali nije uspeo da provali gde.
postoji li mogucnost da nesto ima u loncu,a da zavibrira samo na odredjenom broju obrtaja iskljucivo u toku voznje?
u svakom slucaju ici cu ponovo jer u sklopu kiler auspuha imaju i klasican auto servis,pa nek se je8avaju.

Van mreže auspuh89

• VW Početnik
Odg: problem sa auspuhom
« Odgovor #1 poslato: Januar 05, 2011, 12:41:35 posle podne »
imao sam i ja isti problem,kad sam kod pirketa ugradjiwao zadnji lonac,i otisao na kanal,i nisam nigdje naso da kaci,al sam ipak malo iskriwio nosac zadnjeg lonca,i sada je swe ok,probaj,ne mozes da naprawis gore.

Van mreže micko

• Master Member
  • Auto: audi A4 TDI avant
« Odgovor #2 poslato: Januar 05, 2011, 12:43:45 posle podne »
 ;)

Van mreže auspuh89

• VW Početnik
« Odgovor #3 poslato: Januar 05, 2011, 12:45:48 posle podne »