Autor Tema: Sredjivanje auta  (Pročitano 4417 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže milosuu

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
Sredjivanje auta
« poslato: Novembar 29, 2010, 10:26:09 posle podne »
E ovako imam neke planove za golfa pa ko mi mozete pomoci
Hteo bih da kupim kozna sedista ili neka sportska sedista ricardo (naravno polovna  lollol)

Hteo bih da ugradim klimu posto nemam  :rolleyes: sad neznam koliko je pametno uzeti polovno i sta je najbitinije na klimi  uzeo bih digitalnu

Isto hocu da ofarbam ceo auto.Imam nekoliko ogrebotina koje sam dobio na parkingu od raznih debila :(
U pitanju je crna boja,isto zbog cega farbam auto jeste sto su mi se pojavile neke tackice po celom autu ko pegice

Ako znate neki dobar VW otpad u blizini vidikovca resnika rakovica miljakovac ma moze ceo beograd  biggrin
« Poslednja izmena: Novembar 29, 2010, 10:28:06 posle podne od strane milosuu »

Van mreže Acca

• Master Member
  • Auto: passat b5,5>vw GOLF 5
Odg: Sredjivanje auta
« Odgovor #1 poslato: Novembar 29, 2010, 10:31:13 posle podne »
na zrenjaninskom putu i   Smederevskom putu imas otpada koliko hoces,pogledaj malo na netu, a za farbanje ima da puknes dosta para,bolja ti je varijanta i dosta jeftinija da ga presvuces u foliju,dzabe ga farbas kad ce posle nekoliko pranja i nekih 5meseci opet da se pojave ogrebotine,crna je to boja,ja cu mog da presvucem u foliju,mnogo bolja varijanta,i teze se ostecuje od farbe
  champ1

Van mreže milosuu

• VW Početnik
« Odgovor #2 poslato: Novembar 29, 2010, 10:37:44 posle podne »
Koliko kosta presvlacenje u foliju?
Jel se kretao neko po otpadima?Gledao sam sedista za 250 evra malo mi je mnogoo(i to bila obicna) ?
Isto ako neko zna o ugradjivanju klime koliko para otprilike ?

Van mreže Acca

• Master Member
  • Auto: passat b5,5>vw GOLF 5
« Odgovor #3 poslato: Novembar 29, 2010, 10:44:20 posle podne »
pa oko 3 glave presvlacenje folijom ceo auto;ja mislim da mi je tako reko covek;nije sigurno   ali farbanje ima da te izadje tri puta vise od folije,
a od moje devojke je cale tapetar, i to veoma dobar majstor i da mi presvuce moja sedista u kozu 300e samo materijal;prava koza a ne  ona sranja skaj itd,i to samo materijal,a za ruke neznam jer on nece da mi naplati to
vidi raspitaj se  jos malo,mozda nadjes nesto povoljno, za presvlacenje folijom auta znam za decka iz zemuna,ja mislim da se zove Darko,imala je vec tema o tome, pogledaj malo,koristi pretragu  beer
  champ1

Van mreže milanlaki

• VW Početnik
  • Auto: Fiat Punto 1.3MJet
« Odgovor #4 poslato: Novembar 29, 2010, 10:53:35 posle podne »
Jel si probao te tackice i ogrebotine da sredis poliranjem? Nadji nekog dobrog majstora i reci ce ti da li moze poliranjem da se resi ili ne. Sto se tice sedista prelistaj malo oglase skoro su bila neka u ponudi za golfa samo sto ne znam da li su za IV .

Van mreže dzoni_ml

• Hero Member
« Odgovor #5 poslato: Novembar 30, 2010, 03:25:45 pre podne »
Imas na polovni automobili recaro sportska za 250e-ok je to cena. http://www.polovniautomobili.com/oglas730054/ricaro_sedista_za_golf_4_bora/#6

Van mreže milosuu

• VW Početnik
« Odgovor #6 poslato: Novembar 30, 2010, 10:35:40 pre podne »
@dzoni_ml hvala video sam nisu losa
@milanlaki
Nisam probao poliranjem zato sto bi mi trebalo farbanje imam nekoliko ogrebotina na kolima i vise mi se isplati da kad ga sredjujem odradim sve
@Acca  hvala sad cu da pogledam malo ranije teme

Van mreže milanlaki

• VW Početnik
  • Auto: Fiat Punto 1.3MJet
« Odgovor #7 poslato: Novembar 30, 2010, 12:31:42 posle podne »
Aj uslikaj te ogrebotine da vidimo koliko je to. Poliranje mozes da uradis za nekih 70eur, a profi majstor moze te ogrebotine da popuni i posle poliranje da se i ne primete (ako su neke manje naravno, da nisu bas do lima). Samo kazem, jer je farbanje prilicna investicija.