Autor Tema: Kontrolni servis na 30 000 km (a i dalje) - preporuka za majstora u Beogradu  (Pročitano 2736 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Miki67

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
Kontrolni servis na 30 000 km (a i dalje) - preporuka za majstora u Beogradu
« poslato: Mart 02, 2011, 05:38:12 posle podne »
Nov sam na forumu, sveže učlanjen. Kao što sam napisao u predstavljanju vozim polo, koji sam kupio od prijatelja. On ga je održavao u Autokomercu imam i urednu servisnu knjižicu. Zbog ekonomske situacije i novih nameta ( registarske tablice i dr. ) pokušao bih da prođem jeftinije. Konkretno, molim vas da mi preporučite dobar servis, koji nije skup, ili bar ne preskup  ;).
Jutros sam vozio kola i na instrument tabli se pojavila oznaka INSP, pogledao sam šta to znači, znači upravo to da auto mora na kontrolni servis, jer je prešao 300000 km ( nešto malo više od toga) a za 2 nedelje je i registracija.
Onda bih nastavio da održavam kola tamo, naravno ako budem zadovoljan uslugom i cenom.
Čitao sam druge forume, ima nekoliko majstora koje preporučuju, ne bih da navodim njihova imena i imena servisa, nego da vidim vaša iskustva.
BTW koristio sam pretragu na forumu, poštujući pravila B), ali ovakvu temu nisam našao, da ne bude zabune.

Van mreže outlaw

• German Cult
  • Hero Member
  • diesel power
    • E-Frag
  • Auto: Golf MK3 2.0 16v
Odg: Kontrolni servis na 30 000 km (a i dalje) - preporuka za majstora u Beogradu
« Odgovor #1 poslato: Mart 02, 2011, 06:03:49 posle podne »
Automehaničar Nino Delibašić "Gedora". Zemun, Crnogorska
[MY MK3] :: [MY MK2]

A STA JE TO GTI? JEL TO JACE OD TDI?

Van mreže martini_u_kuci

• Master Member
  • Auto: 2003 Golf mk4 TDI GTI
Odg: Kontrolni servis na 30 000 km (a i dalje) - preporuka za majstora u Beogradu
« Odgovor #2 poslato: Mart 02, 2011, 06:45:25 posle podne »
popuni lokaciju u profilu !
moja preporuka auto servis stevanovic na dedinju...

Van mreže Miki67

• VW Početnik
« Odgovor #3 poslato: Mart 03, 2011, 03:09:11 posle podne »
Hvala na preporukama, nadam se da će biti još neka, da mogu da uporedim servise, cene. U svakom slučaju tema ostaje otvorene za dalje pisanje ...

Van mreže saGTInaTDi

• Jr. Member
  • *
  • Auto: pasat B6 2.0 TDI
« Odgovor #4 poslato: Mart 04, 2011, 01:12:31 posle podne »
koliko je auto prešao 30 (jel još u garanciji) ili 300 hiljada  blink

Van mreže Miki67

• VW Početnik
« Odgovor #5 poslato: Mart 10, 2011, 03:26:33 posle podne »
koliko je auto prešao 30 (jel još u garanciji) ili 300 hiljada  blink
Auto je presao nesto vise od 30 000 km, tacnije 32 hiljade i nesto, nije u garanciji, jer je star 7 godina. Na proslom tehnickom su me pitali da li ga uopste vozim  :rolleyes:. Vozim onoliko koliko mi je potrebno, ispada prosecno 4 600 km godisnje, znam da je smesna kilometraza, ali je tako. Pozdrav i izvini sto nisam odmah odgovorio, verovatno ima opcija da me obavestava mejlom o odgovorima na moje poruke, ali nisam aktivirao.

Van mreže shvexoman

• Master Member
« Odgovor #6 poslato: Mart 10, 2011, 06:07:24 posle podne »
ma sta tu ima da kontrolises, menjaj ulje i filtere na 10 000km, kontrolisi trap jednom godisnje i teraj, ta inspekcija moze da se resetuje sa diagnostikom