Autor Tema: usisna grana (klapna) ili vakum?  (Pročitano 3170 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Zgemba

• VW Početnik
usisna grana (klapna) ili vakum?
« poslato: Jun 28, 2010, 10:45:17 pre podne »
Pozdrav svima, ne razumem se bas toliko u servise koliko vidim da drugi imaju iskustava sa tim, pa zato sa zeleo da pitam ovde prisutne i one koji se razumeju u to, a pitanje je sledece, naime auto kada se upali sam sebi dodaje gas i spusta ga (i hladan i topao i na gasu i na benzinu) a kada stisnem kvacilo u voznji i ugasi se (kada se zaustavljam u voznji i ne dodajem gas) , pa zato u voznji non stop kombinujem rucnu i stiskanje gasa da mi se auto ne bi ugasio pri zaustavljanju. E sada pitao sam jednog decka on kaze da je verovatno otisla klapna na usicnoj grani ili neki vakum, a ja sam zeleo Vas da pitam za iskustvo, sta to moze da bude?, a i ako neko zna gde se nalazi ta usisna grana i klapna na kolima? da mogu da sam vidim da li bih mogao to da sredim (imam losa iskustva sa majstorima) inace auto je Golf 2 gti 8v PB motor `91 godiste..
Il se ženi il tamburu kupi, u nešto se udarati mora!

Van mreže micko

• Master Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: audi A4 TDI avant
Odg: usisna grana (klapna) ili vakum?
« Odgovor #1 poslato: Jun 28, 2010, 11:25:23 pre podne »
to sve stoji,sto se tice vakuma i klapne,ali mozda ti je otisao motorcic za ler gas.tako je bilo kod mene. imamo iste motore.idi kod gedore u zemun i neka ti pogleda. sve sto je do njega, ON ce odraditi .

Van mreže Zgemba

• VW Početnik
« Odgovor #2 poslato: Jun 28, 2010, 02:36:50 posle podne »
to sve stoji,sto se tice vakuma i klapne,ali mozda ti je otisao motorcic za ler gas.tako je bilo kod mene. imamo iste motore.idi kod gedore u zemun i neka ti pogleda. sve sto je do njega, ON ce odraditi .

da ali me je interesovalo gde se nalazi usisna grana da to ipak pogledam, ili taj motorcic za ler gas?

Van mreže zlatko

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: corrado 16v
« Odgovor #3 poslato: Jun 30, 2010, 11:20:27 pre podne »
idi kod gedore.nemoj nista da gledas molim te po cim ne znas gde je usisna grana bez ljutnje mahac
zasto ajkula nema rogove.........pa koj ce joj k...c.

Van mreže Zgemba

• VW Početnik
« Odgovor #4 poslato: Jul 14, 2010, 01:14:17 posle podne »
idi kod gedore.nemoj nista da gledas molim te po cim ne znas gde je usisna grana bez ljutnje mahac

otvarao sam protokomer, mislio one klapne ne valjaju, proverio par stvati jos malo i kada sam izgubio strpljenje,oteram ga kod majstora, a on podesi gas za tri minute i radi ekstra drzi ler na 600-700 obrtaja..banalni problem!!! moze Lock