VW Klub

VW Caffe => OFF Topic => Temu započeo: MasterChief Maj 06, 2011, 08:09:01 pre podne

Naslov: Pissed Off
Poruka od: MasterChief Maj 06, 2011, 08:09:01 pre podne
Tražio sam sličnu temu i nisam našao (ima jedna ali je zaključana), pa reših da otvorim istu. Nadam se da neće smetati moderatorima.

Ovde možete da se izjadate o svemu onome što vas je snašlo i iznerviralo a ima veze sa vašim autom, sa ponašanjem ljudi u saobraćaju itd... Jednostavno da malo date sebi oduška.

Evo da ja počnem. Neka stoka mi je poskidala oznake "Golf" i "TDI" sa vrata prtljažnika, i ajde što je poskidao znakove kad je već toliki idiot pošto isti koštaju 300-500 dinara (naravno kopije ali maltene nema razlike), nego što mi je sivonja izgrebao auto kad je skidao znakove, idiot angry2 (glupava kobra se nije aktivirala jer nema šok senzore, dok kinezi od 30 eura imaju šok senzore bonk). A prethodno mi je neko izgulio zadnji branik u donjem levom ćošku onako seljački, do zaštite. Čovek jednostavno ne zna šta će od idiota.

Ne znam da li da prijavim pandurima pošto je ostavio otiske na sve strane. Nije mi do znački, a nije ni toliko do toga što je zagrebano, nego čisto princip, čoveče radiš ko kreten, i štediš, odričeš se svačega da bi kupio iole neki normalan auto, i onda neki kreten dođe i počne da ga čerupa.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Gaginh0 Maj 06, 2011, 08:59:40 pre podne
Banana drzava, secas se kako su 90tih bili popularni oni znakovi sa Mercedesa, mom caletu su na sve jednom otkinuli...

Mene vise nervira sto mi klinci skidaju kapice sa ventila, 3 puta sam stavljao lepe plave kapice, cak sam imao jedne internacionalne iz Grcke  lollol i svaki put mi skinu, verovatno im treba za skutere, posto to ne mozes prodati, ili mozes... za 100 din...

I na kraju sam stavio obicne gumene-plasticne!

Inace ovako nisam imao nikakvog na*eba zato sto nemam nikakve znakove na gepeku, jedino su mi jednom ulubili zadnja vrata na parkingu, i farbanje me izaslo oko 130e!
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: MasterChief Maj 06, 2011, 09:21:04 pre podne
Ma ne znam više šta da kažem, konkretno gledam kako čerupaju ćaletovog Audi-a. Prvo mu izvade plastiku iz prednjeg branika, ćale kupi drugu i veže vezicom, samo da bi posle mesec dana opet isto uradili, pa onda ćale popizdi i veže jakim vezicama obadve plastike, pa onda bude miran 2-3 meseca i onda neko dođe sa dovoljno jakim sečicama pa poskida obadve, sada više i ne stavlja vozi bez istih. Jednom su skinuli i migavac u krili, pa majku mu to je barem 200 dinara novo, nego što ti izguli auto dok skida. A pre par meseci je izgleda komšija odlučio da pokloni svom kolegi sa raspalom Audi C3-kom (bio nekad taxi raspala se rbina, prešla boga oca) ratkapne sa ćaletovog auta (u ovo nisam 100% siguran, da jesam imao bi šta da im opštim, majku im neobrazovanu, lenju). badmood badmood batine. Ne znam da li se to neko nameračio ali ima boljih automobila, konkretno pored mene je bio parkiran b5.5 koji je u extra stanju, full oprema, nalickan, i sve i nikad nisam primetio da njemu neko skida nešto sa auta (kao da pikiraju mene i ćaleta), stvarno sam počeo da gubim živce polako angry2 angry2
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Gaginh0 Maj 06, 2011, 09:56:53 pre podne
Ne znam sta bih ti rekao, sem da se neko nameracio na tebe :D I mom drugu su skinuli te plastike na braniku na Polu, ne mogu sad da se setim koliko su mu rekli u Porseu da kostaju te plastike, ali dosta nesto, ali verujem da ima dosta jeftinije u maloj privredi...

Da ne ureknem, ja imam srece, do sad mi niko nije obijao auto, ali su mi zimus lupili haubu, i sad moram da skidam foliju, farbam haubu, vracam foliju, ma strasno!!! I mislim da znam ko me je udario, ali nema dokaza, a kamere ispred kluba gde sam bio ne hvataju taj deo parkinga  gundjalo
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Wele Maj 06, 2011, 01:53:53 posle podne
Na Bezaniji se konstantno kradu osiguraci iz zajednicke potrosnje, koji kostaju oko 15din. Cele zgrade ostaju bez struje i celi BLOKOVI bez TV signala (jer iskljuce SBB lokalne pojacavace), ali 15din je 15din.
Sad jedna UDBA prica  biggrin
Drugaru na mercedesu u Mirijevu 3x krali znak. Nije samo njemu vec i drugim kolima na parkingu. I pozali se on komsiji ex inspektor, sad u penziji. Covek zna rutinu, Ilija Cvorovic  biggrin stali sa klincima, cokoladice, sokici, zezanje i nakon nekog vremena krene pricu izokolo o skidanju znakova sa kola. Klinci odrukase sve odma. Klinac 3 razred, to i to ime, kako radi, koje znakove najvise skuplja. Sve. I raportira mom ortaku. On ode u skolu kod direktora, sve isprica, oni pretres klincu u torbi 20 znakova. Dnevno krao oko 30 znakova sa kola. 3 RAZRED!!! Najjace je sto laze ko veliki, kaze nije on vec to mu je dao prijatelj da cuva. Roditelji isto debili (gle cuda), nema pas za sta da ih ujede.
Moj zakljucak je da je okruzenje problem. Svako okruzenje ima odredjen procenat budala (nema boljeg opisa u jednoj reci). Dovoljno je da odes na pijacu, udjes u pekaru par puta ili cekas red u posti i videces koji se tu stalez skuplja. Ne moze kreten na izrodi pametno i kulturno dete. To se samo nastavlja sa kolena na koleno.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: MACNE_GTI Maj 06, 2011, 08:50:59 posle podne
Dosao sa posla,parkiram auto u dvoriste(a razmisljam dal da ga stavim u garazu i reko aj posle cu) i ulazim u kucu,nije proslo 10minuta i samo se cuje jak udarac,ja izadjem napolje a u kolima cigla bleji,neko polupao zadnju soferku i pobego...Razlog nepoznat,jer se nisam nikome zamerio ni nista..jos je bio caletov auto u pitanju,da je moj golfa bilo bi me briga jer soferka za mog gofla kosta 10e...a ovako mi napravi vecu stetu,al sta je tu je..
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: cvijander Maj 06, 2011, 09:00:45 posle podne
Kod mene pa svasta: klinci poskidali 3-4 ture kapica ,aj sto su poskidali nego sto su i vracali --pa sam zestoko bio ubedjen da me neko extra zaje..va, sad ne diraju
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: GolfMk2_018 Maj 06, 2011, 09:49:10 posle podne
Da se nadovežem na Wele-tovu priču! Procenat buzdovana kod nas je ogroman i na žalost još veći iz dana u dan. Da stvar bude gora uglavnom isti prave 5+ dece, a posle ih još forsiraju po tv-u sa pričom DESET GODINA ŽIVIMO U ŠUPU! Pri tome klinci jedan drugom do ušiju, a najmlađi nema ni godinu!
PA DOKLE BRE!!!
 



Meni su sa parkinga skidali kapice ventila i to ih stavio ujutru oko 11 vec u 14h ih nije bilo.Dva puta su mi skidali prohromske nastavke sa parkinga...i to uvek parkiram ispred svetiljke i izgleda lik dodje i vuce kao sivonja dok ne skina.Likovi koji grebu kola, svrljaju, lome itd...nikad mi nisu bili jasni...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Maj 06, 2011, 09:59:31 posle podne
meni su na zastavi 101 ovde u kraju skinuli brisace,a neko mi otvorio haubu i skinuo mi kabl sa bobine i nisam mogao da upalim auto 4sata,verglao sam ko budala dok nisam video da je neko cackao,otvarao haubu itd.
a da ne spominjem sto svake godine uzimam novog kera jr mi ga neko otruje,za 4 godine sam promenio 6 terijera  angry2
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Wele Maj 07, 2011, 11:36:38 pre podne
Malo ste omašili temu, nisam mislio samo na rome već pogledajte sebe i čoveka pored vas kako u autobusu, tako kolegu, drugara, prolaznika bilo koga pored vas.
Pljuvanje po ulici, bacanje opuška i papira po ulici, istresanje pixle iz kola na ulicu, bacanje pred kontejner svega i svačega, loš odnos prema infrastrukturi grada, osnovne stvari kulture življenja.
Evo test. Uđite u pekaru i obratite pažnju ko će sve da kaže dobar dan - doviđenja. Stavite to u brojke i dobićete promile, a ne procente.
Onda higijena ljudi. Znam nema se para, ali brate sapun, pasta za zube i četkica ima u totalu za 100din.
Parkiranje, zaustavljanje, vožnja... sve se prenosi dalji po principu "jebe mi se za ostale" Čovek je sociološko biće živi u društvu, a ne sam, a mi se sve više tako ponašamo.
Problem je u nama samima to sam hteo da kažem. Osnovna kutlura je nestala, a sve ostalo je samo nadogradnja.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: LEMI Maj 07, 2011, 11:51:03 pre podne
Drzite se teme koja i onako ne stoji stabilno. Smanjite prozivanje i vredjanje nacionalnosti i koliko ko ima dece i zasto.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: ilija Maj 07, 2011, 01:03:11 posle podne
Kod nas je higijena uzas. Bivsa devojka mi je pricala kako njena keva ne moze da pregleda ljude koliko oni smrde i koliko su prljavi kad dodju kod lekara (inace ona je lekar opste prakse). Pa zar im je tesko da se okupaju bar taj dan kada idu kod lekara, to je po meni nesto najosnovnije, u tome se, izmedju ostalog, razlikujemo od zivotinja. A i sto kaze Vele niko ne zna da kaze ni dobar dan ni dovidjenja ni u pekari ni nigde.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Peca_Nis Maj 07, 2011, 08:01:41 posle podne
mene nerviraju ucesnici u saobracaju zbog kojih ja stanem (iako imam prvenstvo ) i pustim ih da prodju da ne bi cekali jos ko zna koliko na raskrsnici, a ne znaju ni ruku da podignu da se zahvale...  :angry:
A posebno me nervira kad, onom sto pere stakla kod semafora kazem NE, a on mi zamaze cista stakla...  angry2 ili se od nigde stvori i pocne da mi pere zadnje staklo a ona prljavstina i njihova "cista, penusava" voda se sve razliju na vratima za gepek....  boodala
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Mašinac Maj 07, 2011, 10:55:40 posle podne
Auuuu Peco, jel mislis na one kod pozorista i kod Foke na raskrsnici? Kako mene zivciraju!! Par puta sam ih lepo okupao tecnoscu za soferku...  lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: travelman Maj 07, 2011, 11:32:08 posle podne
Mene nerviraju pojedini clanovi foruma koji omalovazavaju i pogrdnim imenima nazivaju druge ucesnike foruma. Dakle, ne mora se ici u pekaru, postu, voziti se autobusom pa videti da je ne kultura svuda oko nas ...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Peca_Nis Maj 08, 2011, 03:43:47 pre podne
@Masinac
Da, da na te mislim... dok ja kazem ne, on je vec oribao pola soferke, a drugi razmazuje zadnje staklo  biggrin
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Wele Maj 08, 2011, 08:55:13 posle podne
Peco, kad dolazis na raskrsnicu gde oce da ti ribaju soferku, ostavi jedno 5m izmedju tebe i kola ispred. Kad ti pridju, lagano se kreci napred i ne moze da te dohvati. Opcija B je da upalis brisace na najjace dok ne odje8e.
Meni uvek pali da ih ignorisem, gledam ispred sebe, posto stvarno nikad ni nemam zelju da ih gledam i lagano se krecem.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Stoske Maj 08, 2011, 09:11:13 posle podne
kazite samo da znate stosketa i nece da vam peru  lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Mihajlo Stankovic Maj 08, 2011, 09:23:18 posle podne
Na parkingu ispred interex-a neko je otvorio vrata širom i naravno udario u vrata od mog crvendaća ajde što ga je izgrebao nego što mi je ostavio i žutu boju njegovog krša. Taj naravno vozi krša stojadinka sva iskrivljena i zarđala. A taman je prošao dan od farbanja.  angry2
 mahac
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: dule tdi Maj 08, 2011, 10:08:52 posle podne
i meni su nestala slova golf tdi
gde mogu naci ta slova,ali da nisu ona plasticna sa pijace nego neka original polovna ili kvalitetniju kopiju?
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: MasterChief Maj 26, 2011, 07:48:59 pre podne
Krenuh ja jutros na posao, prilazim svom ljubimcu sa suvozačeve strane, ubacujem torbu, idem otpozadi sve u nekom iščekivanju da li mi možda neko nije skinuo još nešto sa zadnjih vrata. Primećujem da je sve tu, ulazim u auto, okrećem ključ, vezujem se i puštam muziku i krećem polako, i kad sam hteo da pogledam u retrovizor, primetio sam da nemam u šta da pogledam, tj neko mi je onako ciganski podmuklo skinuo ogledalo angry2. Ne znam stvarno više šta da radim sa idiotima  batine, ovo već utiče na vožnju (ispizdeo sam koliko sam puta danas refleksno pogledao tamo gde je nekad bio retrovizor), sumnjam na nekog lika koji mi se nešto smeškao jutros kad sam se mimoilazio sa njim u raspaloj zarđaloj zastavi, njegovog ćaleta idiot ko mu je kriv što nije išao u školu, ili naučio neki zanat angry2, ali opet nemam dokaza. Idem posle i da se raspravim sa majstorom za alarm. Dao sam dosta para za šugavu Cobru, a poskidaše mi sve sa auta dok ona samo zeva okolo. E da i jedno pitanje, da li je grejač retrovizora u samom ogledalu, ili u mehanizmu?
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Guarana Maj 26, 2011, 10:33:33 pre podne
grejac je valjda u samom ogledalu
alarm ti ne radi na spoljne stvari, samo unutrasnje.. tako je po zakonu odavno inace bi svima kola pevala po ceo dan.. jbg.. ako ti je stvarno tako haos za parking, ubuduce ih skupljaj... ja sam tako dok sam ziveo u zahumskoj

meni je auto izgreban sa svih strana, gomila ogrebotina od tudjih vrata, sva 4 luka iznad tockova izgrebani, branici po svakom cosku... ili se pomiris s time ili kupis garazu ili farbas auto svakih mesec dana.. nema tu sta mnogo da se nerviras, tako je kad parkiras na ulici
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: cvijander Maj 26, 2011, 04:21:09 posle podne
Sve zavisi kako je nastelovan alarm i koje opcije ima na sebi .Tj fali ti sok senzor koji reaguje na udarce  coilleo2tj Ili ubaci nekog kineza ili alarm sa pejdzerom .Onda ce i biti veselo jer ako neko cacka golfa ti dobijas obavestenje ,a posle na tebi je dalje sta ciniti ;)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: LEMI Maj 28, 2011, 05:43:17 posle podne
Grejac je u mehanizmu a ne u staklu-ogledalu
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: MasterChief Jul 11, 2011, 07:56:47 pre podne
E stvarno ne znam više, u čemu je fazon, jesam li ja neki magnet za budale, ili šta! :angry: Više mi se smučilo u roku od 2 meseca kako sam uzeo ovaj auto, odrali su mi zadnji branik na parkingu, skinuli su mi značke sa prtljažnika, skinuli su mi vozačevo ogledalo, ukrali mi brisač (ej brisač i podvalili neko govno ne bi li izgulio šajbnu), a jutros sam primetio da mi je neko skakao po haubi, i naravno napravio ulubljenje (to su najverovatnije neki idioti koji su sinoć celo veče pevali "pravda za uroša, pravda za uroša", a kad su oni završili onda su se neke pijane lude svađale sa nekim likom, sve to u 3 ujutru, a ja moram rano da ustanem zbog posla angry2), a takođe sam primetio da me je neko domaćinski zagrebao ključem po zadnjem desnom krilu, onako seljački do zaštite. badmood badmood badmood Ono ajde da se to sve desilo u roku od godinu dana, ali brate mili pa stvarno što je dosta dosta je. Nego me nervira i što sam dao pare za glupavu Cobru koja otprilike reaguje samo kada neko uđe u auto, da se barem alarm uključio dok je idiot bio na haubi pa da se barem istresem na nekome batine batine.

Ne znam zašto se ovo baš meni dešava! Kapiram da je neizbežno da će se nešto desiti kad mi je auto ispred zgrade, i kapiram da nisu samo po mom autu šetali to veče, ali čoveče baš imaju pik na mene. A ne kapiram zbog čega, miran sam lik, gledam svoja posla, ne pravim gluposti, i ne svađam se sa komšilukom, a i nemam vremena od posla, parkiram se uvek propisno, a na parkingu uvek ima boljih automobila od mog.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Boban Jul 11, 2011, 08:21:25 pre podne
Au, menjaj mesto parkinga pod hitno
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Limited Jul 11, 2011, 08:35:11 pre podne
E sta se mene sinoc desilo parkirao ja passata ispred kafica na parking izlazim iz kafica neki momak mi seo na haubu zamolim ga lepo da se skloni ono uz salu fresko poliran on se skloni i kaze ko da ti je neko auto ja ga pogledam i kazem mu kad budes ti kupio ovakvog javi mi se da ti poklonim mog on poce da se zalecinje da se pobije opali mi samar ja mu vratim tu nas razdvoje vratim se ponovo u kafic da popijem jos jedno beer nakon deset minuta izlazim napolje kad mi covek nozem izgrebao auto kod zadnjih vrata  badmood  angry2 angry2
A nikom se nisam zamjerao !!!!!!
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: noise024 Jul 11, 2011, 08:46:04 pre podne
ja licno nemam problema sa tim, ali dosta cujem kako se neki ljudi zale na autopraonice ili servise tj na njihove radnike jer se desavalo da im se desavalo da vide svoj auto na ulicama ili pak im nestaju stvari.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: MasterChief Jul 11, 2011, 09:18:43 pre podne
E sta se mene sinoc desilo parkirao ja passata ispred kafica na parking izlazim iz kafica neki momak mi seo na haubu zamolim ga lepo da se skloni ono uz salu fresko poliran on se skloni i kaze ko da ti je neko auto ja ga pogledam i kazem mu kad budes ti kupio ovakvog javi mi se da ti poklonim mog on poce da se zalecinje da se pobije opali mi samar ja mu vratim tu nas razdvoje vratim se ponovo u kafic da popijem jos jedno beer nakon deset minuta izlazim napolje kad mi covek nozem izgrebao auto kod zadnjih vrata  badmood  angry2 angry2
A nikom se nisam zamjerao !!!!!!

Pazi , imaš kretena koji će ti se zameriti samo zato što mu se nije nešto u vezi tebe svidelo. Konkretno znam za primer kada je neki komšija narkoman čekao celo veče u kafiću da neki lik koji je gledao svoja posla isprati devojku kući ne bi li mu prišao i polupao flašu o glavu, iz čista mira.

ja licno nemam problema sa tim, ali dosta cujem kako se neki ljudi zale na autopraonice ili servise tj na njihove radnike jer se desavalo da im se desavalo da vide svoj auto na ulicama ili pak im nestaju stvari.
Auto perem kod ćaleta od drugara sa faxa (a on isto ima 4-ku i generalno ih voli), a i moji roditelji ih poznaju tako da nikad nisam imao takvih problema.


A za ovo skakanje po automobilu mislim da su ovi likovi, nisam im video face, a skužio sam ih tek kad je jedna od tih dileja skočila na komšijinog yuga (kojem se jelte upalio alarm za razliku od mog), tad su i uhvatili šturu, ali je on bio parkiran dosta dalje od mog auta, nisam ni pomislio da su skakali po mom dok jutros nisam video tek kad sam stigao na posao otisak patika i ulubljenje na haubi.

http://www.youtube.com/watch?v=WwZ6-v7dSZM

To su navijači nekog raspalog žnj ligaša čiji je stadion u mom komšilku. Brate mili ne razumem ih, ako su puni energije i besni što nemaju para, nek idu da rade, ili nek se bave nekim sportom, ja sam uvek bio nekako uposlen i za vreme srednje i za vreme faxa.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Limited Jul 11, 2011, 09:34:48 pre podne
Chief upravu si kad kazes puni energije a nemaju para.
A najgori su cigani pljackaju kola prodavnice a kad ga uzmes da ti nesto radi nezna drzat alat u ruke nego te jos zebava.
A tu su isti i navijaci kad je utakmica nedeljom ja auta u grazu i peske kroz casiju jer im policija nemoze nista  lome sve pred sobom.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Jul 11, 2011, 11:25:58 pre podne
meni se prosle godine desilo da na auto putu cim predjes gazelu ka novom beogradu neka dva lika,tu su negde 20esetak godina idu paralelno samnom,ja u srednjoj traci a oni u brzoj,i pocnu da me cimaju i smeju se,pokazuju srednji prst,gadjaju mi zvakom u staklo  itd,vozili fiat punta novog a ja vw polo i ja uzmem otvorim prozor i uzmem palicu i po haubi i retrovizoru,u toku voznje,otkinem mu retrovizor,popizdeo sam bio i oni uhvatili da mi pobegnu a ja ih ganjam,jurio sam ih cak do tosinog bunara.
iz cista mira poceli,mangupiraju se,sreca sto se nisu zaustavili,mislim sreca za njih,a i onako sam bio nervozan

i najvise mrzim taksiste  angry2
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Shomi Jul 11, 2011, 11:58:59 pre podne
@MasterChief Jbt ne zali shto si kupio kobru... Naruci ovo http://www.vw-club.rs/forum/index.php?topic=20560.msg225523#msg225523 i povezi ga sam, ako se ne snalazis sa strujom neki elektricar nek ti ga poveze... Bar da dize galamu kad ti se neko kaci oko auta...  :)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: cvijander Jul 11, 2011, 12:44:16 posle podne
Ma dvosmerni sa pejdzerom i miran si  ako se dobro nasteluje  bicedobro,kod mene nema toliko vise ogrebotina , ali zato po mom parkingu samo nestaju akumulatori (komsiji su za mesec dana )3 digli + zadnji put su mu ceo auto ocistili ,ukljucujuci jelkice i sve moguce sprejove koje je covek imao .
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Garfield Jul 11, 2011, 12:48:16 posle podne
meni se prosle godine desilo da na auto putu cim predjes gazelu ka novom beogradu neka dva lika,tu su negde 20esetak godina idu paralelno samnom,ja u srednjoj traci a oni u brzoj,i pocnu da me cimaju i smeju se,pokazuju srednji prst,gadjaju mi zvakom u staklo  itd,vozili fiat punta novog a ja vw polo i ja uzmem otvorim prozor i uzmem palicu i po haubi i retrovizoru,u toku voznje,otkinem mu retrovizor,popizdeo sam bio i oni uhvatili da mi pobegnu a ja ih ganjam,jurio sam ih cak do tosinog bunara.
iz cista mira poceli,mangupiraju se,sreca sto se nisu zaustavili,mislim sreca za njih,a i onako sam bio nervozan

i najvise mrzim taksiste  angry2
prijatelju trebao si da ih ganjas do kraja i u voznji necim sto tezim da ih gadjas dok im ne polupas ceo auto,a posle odes i do mame i do tate i nacestitas im se i nove godine i uskrsnjih i bozicnih praznika,jer stoka razume samo jedan recnik BATINE.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: MasterChief Jul 11, 2011, 01:11:03 posle podne
@MasterChief Jbt ne zali shto si kupio kobru... Naruci ovo http://www.vw-club.rs/forum/index.php?topic=20560.msg225523#msg225523 i povezi ga sam, ako se ne snalazis sa strujom neki elektricar nek ti ga poveze... Bar da dize galamu kad ti se neko kaci oko auta...  :)
Čekaj ne kapiram, da povežem na Cobru, da ga povežem uporedo sa Cobrom, ili da izvadim Cobru i ubacim ovo? Ja sam pukao fine parice da bi ugradio Cobru i ne bi je čupao tek tako, ako je nadogradnja neka u pitanju onda bi možda i ugradio.

ali zato po mom parkingu samo nestaju akumulatori (komsiji su za mesec dana )3 digli + zadnji put su mu ceo auto ocistili ,ukljucujuci jelkice i sve moguce sprejove koje je covek imao .

Takva je situacija i kod mene u komšiluku, i to uglavnom vade iz Golf 2-ki (jel to neki fazon da im se lako otvara hauba ili....?). Moj komšija svako veče kad se parkira akumulator pod mišku baš iz tog razloga.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Shomi Jul 11, 2011, 01:45:51 posle podne
Ja sam mislio da pored kobre ubacish i ovo... ne znam koju su ti kobru stavili, ali sam negde citao da moze da se kobra nadogradi i da se stavi shok senzor....

Dakle ovo ti dodje bash dzabdzabe... vezi mu samo struju sa acc. trubu i shok senzor... 4 kabla... bar ce te klince da otera... a ti sa pejdzerom, ako hoces kvalitet koshtace te ko tu kobru shto si stavio... ja nisam nashao nigde alarm sa pejdzerom ispod 80 evrica, plus ugradnja... tako da ili nadogradi kobru ili stavii ovo...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: cvijander Jul 11, 2011, 02:06:31 posle podne
@Shomi da toliko je i mene kostalo  ;)
@ masterchief -- ma ima fora za otvaranje golfa 2   bonk

Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Jul 11, 2011, 07:54:43 posle podne
meni se prosle godine desilo da na auto putu cim predjes gazelu ka novom beogradu neka dva lika,tu su negde 20esetak godina idu paralelno samnom,ja u srednjoj traci a oni u brzoj,i pocnu da me cimaju i smeju se,pokazuju srednji prst,gadjaju mi zvakom u staklo  itd,vozili fiat punta novog a ja vw polo i ja uzmem otvorim prozor i uzmem palicu i po haubi i retrovizoru,u toku voznje,otkinem mu retrovizor,popizdeo sam bio i oni uhvatili da mi pobegnu a ja ih ganjam,jurio sam ih cak do tosinog bunara.
iz cista mira poceli,mangupiraju se,sreca sto se nisu zaustavili,mislim sreca za njih,a i onako sam bio nervozan

i najvise mrzim taksiste  angry2
prijatelju trebao si da ih ganjas do kraja i u voznji necim sto tezim da ih gadjas dok im ne polupas ceo auto,a posle odes i do mame i do tate i nacestitas im se i nove godine i uskrsnjih i bozicnih praznika,jer stoka razume samo jedan recnik BATINE.

to su mamini i tatini sinovi i oni su uvek nevini i u pravu   angry2
rado bih ga izudarao nego necu sebi da navucem neku bedu na vrata pa da robijam zbog budale  ;)
inace svaki dan predjem po minimum 150km po beogradu i sta sve imas da vidis u saobracaju ono je tuga bozija  bicedobro
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Fitipaldi Jul 12, 2011, 09:37:48 pre podne
Masterchief - auto ti je postao malerozan, prodaj i uzmi neki drugi. big_boss
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: DusanVW Jul 13, 2011, 01:50:30 pre podne
Meni je preksinoc neko ogrebao suvozacheva vrata... I to bash preko celih vrata udario iks... Popizdeo sam... I jedan mali iks odmah pored suvozachevih vrata... I naravno ukrali su mi kapice po 213123 put...  angry2 wacko badmood
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: MasterChief Jul 13, 2011, 08:41:53 pre podne
Meni je preksinoc neko ogrebao suvozacheva vrata... I to bash preko celih vrata udario iks... Popizdeo sam... I jedan mali iks odmah pored suvozachevih vrata... I naravno ukrali su mi kapice po 213123 put...  angry2 wacko badmood

X marks the spot  biggrin Šalim se naravno. Ma ne vredi ne možeš od stoke da živiš. Ja sam počeo da tražim garažu u komšiluku, ali trenutno nema ničega. Ima u gradu ali je ili daleko, ili se prodaje, a neće da izdaju.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: DusanVW Jul 13, 2011, 11:45:47 pre podne
Hahah....  biggrin. Haos brate,ne znam shta znachi ljudima da nekome namerno grebu auto...  angry2 angry2 . Ja bi trebalo josh malo da se preselim,pa cu da imam dvorishte, tada cu napokon biti miran! :)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: svrle Jul 13, 2011, 12:17:00 posle podne
Te hard bass pajsere treba sve nalupati malo a onda preusmeriti taj njihov visak energije na neki drustveno korisni rad, recimo pranje javnih wc-a po gradu, onda im sigurno vise ne bi palo na pamet da djuskaju po haubama, kamionima, autobusima itd. ... Izlozili se svi kao mentoli na neko rusko sranje od muzike umesto da rade negde i stvaraju sebi neku buducnost. 
 batine
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: kubanac Jul 13, 2011, 07:27:30 posle podne
 boodala Ne mogu da verujem kakvi indijanci.
Ovi bi se brzo uklopili u kulturno umetnicko drustvo...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Jul 13, 2011, 07:31:48 posle podne
zato meni moj passat  stoji u garazi po ceo dan a sluzbeni ceo dan vozim po gradu i parkiram gde hocu  biggrin
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: DusanVW Jul 13, 2011, 07:42:33 posle podne
Dobro Aco shta se hvalish sad!  biggrin biggrin.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Jul 13, 2011, 07:45:03 posle podne
haha,ne hvalim se,samo kazem da je najbolji auto SLUZBENI auto
zabole te za njega,parkiras ga gde hoces,svaku kaznu koju ti napise pandur,parking servis placa firma,tvoje je samo da vozis i zaradjujes pare  biggrin
 beer
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: DusanVW Jul 13, 2011, 07:47:48 posle podne
Pa to je onaj fazon " Koji auto vozish po rupama 90 na sat ? Sluzhbeni "  biggrin biggrin ... Eh kad bi ja imao sluzhbeni auto... Ih ih...  biggrin
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Jul 13, 2011, 07:50:14 posle podne
 tapsac ja ovaj moj malo i cuvam,vozim ga redje lagano a cesce ga przim po gradu  biggrin
 beer
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Stoske Jul 20, 2011, 02:04:33 posle podne
hahhahahah ... ja sam sluzbenog juga sprzio za 3 meseca  clap
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Garfield Jul 20, 2011, 02:34:05 posle podne
Ja sam sad  angry2 angry2 angry2 angry2 zbog jbng vetra mi se tenda pokrivila a od grad-a  se napunila vodom i pritom mi je cela konstrukcija pala na auto koji sam prethodno sredio i ispolirao pred registraciju, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA angry2 angry2 angry2 hissyfit hissyfit hissyfit psujem1 gundjalo hissyfit gundjalo psujem1 ljudi ne mogu da vam opisem ovaj osecaj............
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Stoske Jul 20, 2011, 03:07:28 posle podne
 bicedobro  ja zamalo lancani da napravim
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: RUS Jul 20, 2011, 03:23:12 posle podne
A meni zaribali brisaci malopre po onoj kisi... jeeedva se vuku po soferki, ko da ih neko premlatio.... bonk
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: svrle Jul 20, 2011, 04:18:28 posle podne
jel ti se to na polu desilo?
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Jul 20, 2011, 04:53:16 posle podne
Ja kuntao dok je padala ova kisa/grad i kada sam se probudio otisao sam na terasu da bacim pogled na svoja kola, a mk3 mi je pozelenio, svo lisce sa jednog drveta na njega (dobro da je samo lisce  biggrin )
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: DusanVW Jul 20, 2011, 05:35:04 posle podne
Sad trenutno pada kisha ovde kod mene u kgu,ali nema nevremena kao u nekim krajevima Srbije  biggrin
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Avgust 17, 2011, 05:18:42 posle podne
juce kad sam krenuo kolima na trening,dve kuce ispod mene u mojoj ulici neki klinci ze igrali sa kamenjem,i ja prodjem sa kolima i mali uzme punu saku kamenja i meni u zadnji branik i gepek,mali ima 7-8god,ja proso pored njih i vidim na retrovizoru kako mali zamase i cujem samo pozadi kako lupi 3-4puta kamen u auto
ostetio mi gepek i to pored samog zadnjeg stakla,i na braniku mi napravio 3 rupice od udarca,farbu sjebao

zvao sam njegovog matorog da vidi sta je bilo
danas sam isao kod farbara i kaze da moze to da se istackira i posle ispolira i kostace 25e
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: DusanVW Avgust 17, 2011, 05:25:58 posle podne
Meni je neko izgleda u toku noci,ne znam kad,polomio prednji far,i ogrebao celu haubu...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Avgust 17, 2011, 05:28:46 posle podne
strasno,ljubomora
gazda kod mene kupio cerci skoro glanc novog pezoa 307CC kabria ,auto je kao casa i prvi dan na nbgd ispred zgrade gde zivi ljubomorne komsije joj ga ogrebu kljucem,povukli crtu preko cele haube i p celu desnu stranu auta izgrebali,uzas
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: DusanVW Avgust 17, 2011, 05:35:18 posle podne
Meni je svaki ali bash svaki auto ogreban... I pasat,i moj auto,i pezho 205 caletov sluzhbeni,i chak je cale dolazio pre neki dan sa starijim a8,uzeo od ortaka,i taj auto su ogrebali sa desne strane,suvozacheva vrata. A ne znam kako da ih navatam,da vidim ko je,pa da ih obesim.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: MasterChief Avgust 18, 2011, 07:55:31 pre podne
Meni je svaki ali bash svaki auto ogreban... I pasat,i moj auto,i pezho 205 caletov sluzhbeni,i chak je cale dolazio pre neki dan sa starijim a8,uzeo od ortaka,i taj auto su ogrebali sa desne strane,suvozacheva vrata. A ne znam kako da ih navatam,da vidim ko je,pa da ih obesim.

Video nadzor. Ja sam razmišljao da montiram nešto kod sebe na terasu, i napravim dvr od nekog starog računara. Samo uzmeš IR kameru, i preko softvera namestiš da reaguje samo na pokret u određenom polju.  mahac Mada to važi pod uslovom da ti prozor/terasa/štagod gleda na parking, i da se možeš parkirati negde u vidno polje kamere.

Ma šta da ti kažem za probleme sa stokom, ovaj komšijama, meni su grebali i skidali šta su mogli sa ćaletove A6-ce (i to je čak stara A6-ca), a meni su za 3 meseca napravili jedno 100 eura štete na autu. Gledam komšija ima Golf 6-cu, i nju niko ne dira zato što je nov komšija i niko ga ne poznaje. A kao što rekoh na početku ove teme, ne razumem zašto imaju pik na mene, ne pravim probleme, javljam se svima, ne kurčim se, ima boljih i skupljih automobila na parkingu od mojih. Priznajem video sam svojevremeno da su na komšijin Audi A8 bacali pola pojedene bureke i jogurte (ali on je bio neki kurčevit lik). Ovo ladno imam utisak kao da računaju na to da sam miran lik i da neću praviti probleme oko štete koju naprave.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: cvijander Avgust 18, 2011, 12:00:19 posle podne
Video nadzor ,ma mozes i na komp da povezes ako imas dovoljno kabla i uzmes pico 2000 karticu i onda ti je sve  preko kompa ;)
Meni klinci koji su mi skidali kapice vole da protrce i aktiviraju alarm ,cisto malo da ubiju dosadu  blabla.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Guarana Avgust 18, 2011, 01:21:57 posle podne
meni je kolega pazario ovo http://www.youtube.com/watch?v=pWU3ec4-p4c&feature=related ... i ja sam uzeo jednu kad je vec porucivao... stavis karticu od 16-32 giga, nakacis na upaljac i ostavis da snima neprimetno... bilo je nesto smesno para.. tipa 1000 kinti komad.

on ima nesrecu da vozi upadljiva kola ... a zivi blizu hrama..kad god je neki miting/sranje, krenu da lome tuda po kraju i prvo njegov dohvate  lollol ... na kraju je popizdeo i kupio 5-6 ovih da nakaci kad je neko sranje u najavi.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: GT267 Avgust 18, 2011, 01:53:49 posle podne
Ljudiiii, malo prije sta se desilo. .  lollol, dosao neki kreten i parkirao a4 na ulaz u dvoriste moga komsije i zapalio nedje. . . U tome dolazi moj komso sa posla i naravno ne moze da udje u dvoriste. . . Izlazi iz kola i vidi da ovaj nije zakljucao a4. . . , i guranjem mu ga isparkira na sred ulice, poprijeci. . , upali svoju makinu , udje u dvoriste zatvori kapiju i u kucu. . .
Dolazi jedno auto s jedne strane, drugo sa druge, sviraju ne mogu da prodju, . . . Stvara se kolona od desetak auta sa obje strane. . . lollol, psuju, galame. . . Posle nekoliko evo ga gospodin ciji je a4 cudom se cudi okle mu auto tu, neka nego ovi oce da ga biju. . .hahahaha, jedva nekako prodje bez batina. . ., cus sve im vice nisam ga ja tu parkirao, a auto njegovo. . . Ima komsiji da kupim  beer za ovo. . .
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Boban Avgust 18, 2011, 02:27:28 posle podne
Komsija car, dobro da je bio otkljucan auto
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: DusanVW Avgust 18, 2011, 02:28:29 posle podne
Hvala na savetima ljudi ;). Videcu da uradim tako neshto. Hvala puno.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: VW II 1.8 Avgust 26, 2011, 02:14:41 posle podne
Sinoc se vratim kuci posle manjeg odmora i imam sta da vidim kada sam dosao do kola, neki slepac mi skinuo krovnu lajsnu sa vozaceve strane  batine  batine po****eo sam kad sam video!!! Komsija pored zida kucu, pa je napadala prasina po kolima i otisci na sve strane ali najgore mi sto je jadnik izgrebao auto srafcigerom dok je skidao...  

http://img204.imageshack.us/img204/7687/wdsc00018.jpg

http://img854.imageshack.us/img854/146/wdsc00020.jpg

Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: DusanVW Avgust 26, 2011, 02:22:35 posle podne
Ccccc... Strashno brate...  angry2
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: daRee Avgust 26, 2011, 02:29:59 posle podne
E stvarno kakvih jadnika ima,meni stvarno nije jasno kako neko moze da ukrade i da stavi na svoja kola (na primer),a pogotovo sa Golfa 2 za koga su cene delova smesne.Meni je ortak nudio kraden Pioneer plejer i nisam hteo da uzmem,a kad vidim da tako indijanci zbog sitnica ti izgrebu kola ili uzmu nesto.I posle Srbija ima dobru policiju i sluzbe bezbednosti.Ima,al' za lopove...  angry2
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: cvijander Avgust 26, 2011, 08:31:18 posle podne
Razni ljudi sa razlicitim moralom ,sta vise reci  bonk angry2.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: djokicsale Avgust 27, 2011, 01:56:51 pre podne
Prolupao mi motor....  driving divota....
 badmood big_boss lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Necii Avgust 27, 2011, 02:11:57 pre podne
u radionicu mi malo malo dodje neki strucnjak, nudi kradene playere, jednom mi doneo neki bofl "koloseum" sve sa policom iz stojadina, kaze nije imao zivce da ga vadi pa sve sa policom doneo  boodala
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Avgust 30, 2011, 09:22:35 posle podne
 lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Avgust 30, 2011, 11:06:12 posle podne
Zena me je konacno naterala da prodam MK3  badmood
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Avgust 30, 2011, 11:08:09 posle podne
haha,zene su cudo  lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: cvijander Avgust 31, 2011, 12:34:07 pre podne
zna se 


ŠEMA RAZGOVORA

Žena ima poslednju reč u bilo kojoj svađi.

Sve što muškarac kaže nakon toga predstavlja početak nove svađe.
  biggrin
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: noise024 Avgust 31, 2011, 01:18:29 posle podne
nisi u pravu, muškarčeva je poslednja reč i glasi ovako -





















- "da draga"  lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Avgust 31, 2011, 01:25:07 posle podne
 lollol lollol
Taj fazon
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: DusanVW Septembar 04, 2011, 08:45:10 posle podne
koliki sam ja baksuz to nema nigde. Cale uzeo moj auto na par dana,bio u Bgu,i neko mi ladno skakao po izduvima pozadi,polomio mi dva izduva sa desne strane,i ukrao...  angry2 angry2
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Septembar 05, 2011, 01:10:41 pre podne
 boodala  nisu valjda ukrali izduve  blink
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: DusanVW Septembar 05, 2011, 01:12:47 pre podne
Jedan izduv nisu uspeli skroz da skinu,a jedan su skinuli i ukrali... I opet mi neko ogrebao haubu,udario me jedan lik pre 2 noci pozadi,okrenuo me za 360stepeni,za malo glavu da izgubim,baksuz mi auto skroz,mora da ode shto pre.  boodala
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Septembar 05, 2011, 01:20:32 pre podne
auuu brate  boodala stavi bre crveni konac oko retrovizora  ;)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: DusanVW Septembar 05, 2011, 01:36:15 pre podne
Ma ne pomazhe nishta,veruj mi.:) Prosto baksuz auto,a taj lik shto me udario,nije ni stao da me pita kako sam,samo je opalio po gasu,a ja sam isho malo brzhe,bacio me u levu stranu,za 360 stepeni me okrenuo,i to je bila kap koja je prelila chasu da prodam golfa...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Septembar 05, 2011, 01:47:26 pre podne
brate ja bih ga jurio zbog toga sve dok mi skroz ne prolupa motor ili opadnu 2 tocka  badmood
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: DusanVW Septembar 05, 2011, 01:51:02 pre podne
Ma brate problem je shto sam ja josh neiskusan vozach,i nisam osetio udarac,ne znam ni ja sam kako,samo me je bacio u levu stranu,i okrenuo za 360stepeni,i ja sam mislio da sam ja kriv,jer sam mislio da me je mozhda auto zaneo sam kad sam ulazio u tu blagu krivinu,ili da me je zaneo pesak. Ali tek ujutru kad sam ustao,video sam tj.cale je video belu boju na braniku,i branik mi je naprs'o,a inache znam ga,tako da nije problem da ga nadjem u gradu,trazhim ga vec 2 dana,ali nikako da naletim na njega. Ali ja ne verujem kakav je smrad od choveka,da nije stao ni da me pita kako sam,josh video da sam klinac,haos.  angry2
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: MasterChief Septembar 05, 2011, 08:45:38 pre podne
Druže ne znam šta da ti kažem. Užas. I ja svakodnevno viđam kojekakve kretene u saobraćaju. Neka riba je pre neki dan ladno podbacila puntom patiku koja je bila na putu (ili je izbacila iza auta  wacko), kad je poletela patika prema šoferci odmah sam prešao u rally mod kao i još dva auta koja su bila iza mene, a sve se to desilo pri nekoj brzini od 70-80kmh, riba nije jebala živu silu. A najviše me je iznervirao neki kreten sa raspalom mazdom koji je krenuo da obilazi i mene (nije nailazio, vozio se iza mene) i autobus ispred bez obzira što sam ja dao migavac, i počeo da se izvirujem, još kreten kao svira da se pomerim sa puta (naravno popustio sam jer sam video da je idiot), a posle se zamalo nije sudario sa nekim matorcem na suženju puta i stali njih dvojica da se svađaju (matorac je u pravu, a ova seljačina zabrazdana sa mazdom zapeo da se svađa), i stoji na sred puta, uhvatio sam se za kvaku da izađem da mu jebem sve po spisku, ali je krenuo.

A što se tiče svakodnevnog grebanja to je već zeznuta stvar ako živiš u nekom od većih stambenih blokova (kao ja). E onda tu prolazi i šuša i muša, jer ima dosta automobila, pa još ako tvoj malo više štrči...  Viđao sam sitacije da nisu komšije krivci za operacije po automobilima, već npr jebač lokalne komšinice koji je dovozi svako veče pa ima priliku da snimi praking, ili lokalna narkomanija koja parking tretira kao supermarket (što veći to bolji bonk), ili pak komšijin kolega koji ga doveze kući sa posla pa se seti da mu fali nešto što bi mogao da pozajmi sa tuđeg auta, ili pomisli "vidi ovog m..... mu, šta on ima a ja to nemam". Ajde da razumem narkiće, i lopove, ali ja sam imao druga u srednjoj koji je lovator, i svaki put kad bi sjebao nešto na ćaletovoj astri, on bi to skidao sa drugih automobila, to je već problem našeg mentaliteta. Komšiji je na novom puntu izguljena cela desna strana do zaštite kad je neki seljober koji radi na gradilištu u blizini krao građevinski materijal pa u brzini razjapio vrata i drljao guzicom po njima. I ćaletov auto je zaguljen sa desne strane do zaštite, ali nije toliko koliko je na puntu, to su sve neke seljačine i somine koje su došle iz okolnih selendri, kad ih vidim kako manevrišu sa zastavama i kad se parkiraju ukoso i zauzmu mesta za dva auta na parkingu koji je ionako knap tačno samo da ih tučeš.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: DusanVW Septembar 05, 2011, 10:44:30 pre podne
Katastrofa brate... Na svakih 10dana,nego mi neshto pojebe na autu,sad mi je auto opet u Bgu,cale dolazi sa njim u petak,ne bi me chudilo da dodje samo sa dva tochka. biggrin
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Septembar 05, 2011, 01:43:02 posle podne
Jel mislis na ove???
(http://s3.postimage.org/o3boqxjup/MK444.jpg) (http://www.postimage.org/)
image hosting (http://www.postimage.org/)

Izvini, ali malo sale u svemu ovome  beer
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: DusanVW Septembar 05, 2011, 02:10:18 posle podne
Hahahahaahahhahahahahahah....  lollol lollol, Odlichna ideja Gorane!  biggrin
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: DusanVW Septembar 07, 2011, 05:49:19 posle podne
Gorane samo da ti javim,da mi je auto stigao u jednom komadu! big_boss   biggrin biggrin
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Septembar 07, 2011, 06:01:02 posle podne
Cuti dobro je!!! Sad ces ga moci prodati za vise para  ;)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: DusanVW Septembar 07, 2011, 07:32:18 posle podne
Nadam se.  ;)  biggrin
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Guarana Septembar 07, 2011, 08:15:01 posle podne
autu je krenula sve vise i vise da se ljusti farba u komadicima... bem li ga sta da radim... ne daje mi se za full farbanje za sitnice a izludjuje me
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Septembar 07, 2011, 08:48:52 posle podne
lakiraj ga
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: MasterChief Septembar 21, 2011, 07:18:51 pre podne
Jutros sam se parkirao ispod nekog drveta gde izgleda ptice vole da obitavaju (ili to, ili mi je neko namerno gađao auto ptičijim govnima, a to me ne bi začudilo u današnje vreme  lollol). Auto mi je usran da usraniji ne može biti  badmood  Da li neko zna gde ima dobra perionica u Zrenjaninu, ili možda bi mi čak više odgovarale  drive thru četke?
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: outlaw Septembar 21, 2011, 12:58:32 posle podne
Upravo mi je stigla kazna sa kamere na adresu, vožnja žutom trakom na Brankovom mostu.
Meni u prvi mah bi čudno, jer znam da nikad nisam vozio žutom trakom preko Brankovog mosta, aj ajde šta sad...
Pogledam malo bolje slike (mrak je na slikama, pa nmisam odmah izvalio) i shvatim da se uopšte ne radi o mom autu, već je u pitanju sivi Citroen c3,
krenem da čitam ispočetka, dođem do broja tablica BG = 355 - CY, e tu sam se već iznervirao, budući da su moje tablice 355 - CU
Kako su oni povezali taj auto i te tablice sa mojim imenom i prezimenom i mojom adresom, nije mi jasno...

Prekosutra idem na more, treba da sređujem ovih dana nešto oko kola, auto treba da teram u Loznicu na farbanje pre nego što odputujem, a sad još moram i da se cimam do MUP-a Savski Venac da bih njima ukazao na to da ja ne vozim sivi Citroen c3

Znači stvarno...
Gde ja živim?

Je*ale ih i tablice i kamere...

Pa šta će biti kad neko počini ubistvo sa tablicama 355 - CY, ili ĆU, ČU, ĆY ili ČY? Da očekujem krivično gonjenje?
Majko mila...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: jettavp5 Septembar 21, 2011, 01:38:25 posle podne
Videla žaba da se konji kuju pa i ona digla noge, ako ćemo da pratimo evropske trendove u tehnologijama daj da pratimo i njihov način primene, misliš da se neko setio da proveri koje je to vozilo na slici i da li ti isto imaš registrovano na svoje ime, pa naravno da nije kad na takvim poslovima rade bakice koje ne prave razliku između boinga 747 i tamića, bole njih uvo bitno je da se kazna plati, iz čijeg džepa potpuno je nebitno...
Ako će da se radi nek se radi po ps-u il nek se ne radi nikako...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: outlaw Septembar 21, 2011, 06:52:36 posle podne
bio sam do policije i izvinili su mi se uz obrazloženje da je u pitanju kompjuterska greška, jer je računar počeo da "brljavi" i "meša" slova, navodno ne može da prepozna Y i U, W i V.. Jedini problem je što je ljudskom rukom ispisana i adresa i moje ime i prezime...

evo skenirano, pa bacite pogled.

(http://img233.imageshack.us/img233/2859/kazna.jpg)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: jettavp5 Septembar 21, 2011, 07:06:38 posle podne
Strašno, komp kriv a, sigurno je...  boodala  batine
Bitno je da se to rešilo...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Septembar 22, 2011, 12:56:30 pre podne
a ja sam mislio da ona kamera kod sajma snima brzinu i zutu traku a ona snima samo zutu traku izgleda blink
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: jettavp5 Septembar 22, 2011, 12:58:05 pre podne
 psujem1 psujem1 psujem1
Brate ne mogu da verujem kakvih vozača ima, noćas sam mogao pošteno da se ugruvam zbog budale, idem normalno 60-70 pored nekog nazovi parkinga, lik pre mene svraća desno na parking, bio je malo dalje pa nisam morao da usporavam, i u isto vreme se jedan stručnjak  angry2 uključuje sa parkinga kao manijak gledajući desno a ja mu dolazim sa leve strane, i ide lik ladno, ne vidi me, ja na sirenu kao manijak  i opalim mu duga, lik je zakočio 10cm od mojih desnih vrata, jeste da nije išao brzo, al ja sam bio na beloj, da me samo malo čuknuo nabio bi me na drugi auto, tj auta koja su mi išla u susret... Oladio sam se...  angry2
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Septembar 22, 2011, 01:03:27 pre podne
haha,ja dnevno imam barem 1 takvu situaciju da me neko zaebe tako,isece ili slicno. ;)
a najvise volim one buzdovane sto hoce jos i da se biju,uh,njih obozavam  biggrin
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: jettavp5 Septembar 22, 2011, 01:13:31 pre podne
Znam brate, ja ne računam vožnju ako se ne iscimam bar jednom  lollol lollol al ovaj je izgledao kao kamilkaza...  batine batine
A znam na šta misliš, prvo dijalog, a onda iskačem sistemom kosog hica da rešimo problem...  lollol palica palica
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Septembar 22, 2011, 01:20:32 pre podne
haha  lollol
ma ljudi su cudo,zna da je kriv,da te je iseko jos hoce da te bije  :angry:
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: MarkoMirijevo Septembar 22, 2011, 01:23:05 pre podne
Ma svi se vi hrabri bleh nekako mi je najjache kad mi lik psuje sve zivo ,a ja ga ne j...m 3% i nastavljam dalje  lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: GT267 Septembar 22, 2011, 01:23:51 pre podne
I ja sam danas popizdio. . . biggrin Danas je u gradu bilo suncano, suvo. . , doduse jes bilo oblaka al o kisi nije bilo ni govora. . . A ja vidim zenu, vozi auto, priljepila se uz volan, gleda samo i samo pravo, a brisaci rade u najvecoj brzini. . . I tako se vozila jedno 5 min dok sam je ja gledao u dok nije skrenula , bez zmigavca, a ja nastavio. . . Mozda sam ja previse kritican, ali ljudi, kad vidim takve vozace na putu ja se najezim. . .
Jettavp5, nisi mu trebao palit duga. . .
Acca, to je ona fora, napad je najbolja odbrana. . .
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Septembar 22, 2011, 01:32:08 pre podne
haha,ma bre ja mogu da precutim ali kad mi neko opsuje majku ili familiju onda popizdim
strasno je sta danas rade ljudi a i da hoces da ga naucis pameti nesmes da se zalices na svakog,otkud znas sta nosi sa sobom

Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: jettavp5 Septembar 22, 2011, 01:58:10 pre podne
Znaš kako kažu ker koji laje ne ujeda tako da te lajave mrmote ne fermam što Marko kaže ni 3%,  lollol al ima ludih drkadžija koje ne možeš da iskuliraš...  batine batine
@GT267 nije to ništa brate ne znam koliko dobro poznaješ Beograd, al ovo što sam ja video je abnormalno, čekam ja 75 u Pariske Komune, i likuša na sa novim crvenim Polom ulazi u kružni tok iz Bulevara Mihajla Pupina i hoće dalje ka starom Merkatoru, al kako, prošla kraljica svoje isključenje, i umesto da napravi krug ona pokušava sledeći manevar, staje, daje  desni migavac i čeka da se saobraćaj smanji kako bi skrenula (slika) likuša je čekala 5 min dok joj lik nije rekao da ne može u tom pravcu...  lollol lollol lollol
BTW duga sam mu pustio da bi me video pošto je konstantno blejao u desno...
(http://i307.photobucket.com/albums/nn299/stefanVP5/Untitled-2-4.jpg)

Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: GT267 Septembar 22, 2011, 02:04:23 pre podne
Ne poznajem BG, al slika objasnila. . .
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: ilija Septembar 22, 2011, 02:51:07 pre podne
Koja glupaca ne verujem  lollol lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Wele Septembar 22, 2011, 03:11:55 pre podne
Pre par godina, jedna zena u Jugicu je odradila sledece, na istom kruznom toku.
(http://img641.imageshack.us/img641/5391/unled24w.jpg)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: DusanVW Septembar 22, 2011, 03:12:43 pre podne
 lollol lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Dusaan92 Septembar 22, 2011, 03:31:41 posle podne
Svaka cast na otvorenoj temi...Bas sinoc sam imao neprijatnu situaciju...Naime ja i moji drugari smo parkirali auto malo dalje i krenuli smo do Sabackog vasara...Naisli smo do OBELEZENOG pesackog prelaza,i naravno zapoceli smo prelazak,i vozaci su stali osim jednog koji ih je sve zaobisao sa MK4 i zakoci bas ispred nas..I nailazi jedan lik otvara prozor i pocinje da nam je*e sve po spisku zato sto prelazimo ulicu..Na miran nacin sam mu objasnio da je ovde obelezen i dozvoljen prelazak,ali on nastavlja da vredja:''HOCES SADA DA TI OPALIM DVA SAMARA,STA TI GLUMIS OVDE''..Narod stao i gleda..Lik ili je bio pijan ili drogiran...Nismo hteli da zapocinjemo tucu jer nas je bilo 6-orica a on sam...Kakva budala....   batine
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Septembar 22, 2011, 11:48:14 posle podne
ja bi mu opalio 2 samara da ga otreznim  ;)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Septembar 23, 2011, 01:19:15 pre podne
+1
mada bi ga dodatno i kaznjavao  palica testeras
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Dusaan92 Septembar 25, 2011, 07:19:52 posle podne
Znaci nisam mogao da verujem svojim ocima kada mi je sinoc drugar pokazao ''KAZNU ZA PREGLASNU MUZIKU''...Panduri mu spakovali 10.000din!!!U pitanju je Golf 3 1.9D 2 vrata..Niti ima pojacalo,niti woofer.Samo 2 zvucnika u prednjim vratima,i to kada pustis do kraja oni krce da se nista i ne cuje  boodala .....Kaznili ga + slikali zvucnike + zezali ga: ''STA TI OVO VOZIS?POKRETNU DISKOTEKU?''...Kazna je bez odlaska kod sudije.Dali mu kaznu i uplatnicu,koju je duzan da uplati u roku od 7 dana...Znaci kakvi likovi to je nemoguce...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: djokicsale Septembar 25, 2011, 07:25:02 posle podne
Kad ne platiš kaznu ideš kod sudije, ali ja u svakom slučaju ne bi platio tako nešto, jer čime su merili da ustanove koliko decibela je bila buka? Gledao sam kako inspektori koji mere buku u diskotekama imaju aparaturu za to, a ovako odokativno ne mogu.... to bi bilo kao da su napisali kaznu za brzu vožnju zato što si brzo prošao pored njih a nemaju radar. Mada u ovoj državi je sve moguće....
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Septembar 25, 2011, 07:36:14 posle podne
Znaci nisam mogao da verujem svojim ocima kada mi je sinoc drugar pokazao ''KAZNU ZA PREGLASNU MUZIKU''...Panduri mu spakovali 10.000din!!!U pitanju je Golf 3 1.9D 2 vrata..Niti ima pojacalo,niti woofer.Samo 2 zvucnika u prednjim vratima,i to kada pustis do kraja oni krce da se nista i ne cuje  boodala .....Kaznili ga + slikali zvucnike + zezali ga: ''STA TI OVO VOZIS?POKRETNU DISKOTEKU?''...Kazna je bez odlaska kod sudije.Dali mu kaznu i uplatnicu,koju je duzan da uplati u roku od 7 dana...Znaci kakvi likovi to je nemoguce...
  l boodala
i za to sada kaznjavaju  :angry:
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Stefan91 Septembar 25, 2011, 07:47:31 posle podne
Citat
ali ja u svakom slučaju ne bi platio tako nešto, jer čime su merili da ustanove koliko decibela je bila buka?
+1
...nema teorije da bi platilo, a verujem da nema ni sanse kod sudije za prekrsaje da prodje

tamo su ipak skolovaniji ljudi od stoke sto nas po ulici ganja
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Dusaan92 Septembar 25, 2011, 08:23:07 posle podne
Isao bi on kod sudije,ali ne sme calu da pokaze kaznu..Cale debelo zeznut... boodala I sve bi to bilo lepo da ga pre 4 nedelje nisu uhvatili sa 0.66% promila..+ sada ova kazna..Posto je mladji decko u pitanju jos uvek ćale misli za njega.Prvu kaznu je pokazao,ali drugu ne sme jer ćale mu je malo zeznut!!!Pa smo se organizovali,i dao svako po malo i skupili smo 10.000 da mu pomognemo da uplati,jer nije bas pri parama (a jos uvek ne zna koja ce kazna biti za 0.66%)...A hvala bogu naleteo je bas na tog policajca koji nikome ne oprasta i trazi razlog da kazni (da ne imenujem javno) koji je svog rodjenog ćala zaustavio na putu zbog neispravnog fara i odrao ga kao majmuna (i cale ga izbacio iz kuce,hehe)... clap  lollol  lollol  lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Wele Septembar 25, 2011, 11:03:03 posle podne
ahahaha dajte i meni se organizujte, moja zena ima tesku desnicu, pa ako moze koja hiljada...
definitivno ne treba da plati to ako su odokativnom metodom merili glasnocu
kakve veze ima njegov cale sa njegovom kaznom? na kazni pise datum kad da se javi AKO ne plati kaznu, ne mora da vodim mamu i tatu kod sudije. deluje mi da ste se malo uspanicili bez potrebe.
nisam verovao da cu ikada cuti da su panduri nadmudrili nekoga

ja bi mu opalio 2 samara da ga otreznim  ;)
Treba malo cesce da posecujes vasare u tim manjim mestima, da vidis koliko ljudi svesno nosi neko oruzje na lokalne festivale konzumiranja alkohola, pa puste muda na slobodu, ipak je to glavni dogadjaj u godini  :rolleyes:

Juce u Silerovoj, baba gura bebu u kolicima i krece se levom stranom kolovoza, po pravilu jer nema trotoara. Njoj u susret ide zena u nekom koreancu, trubi joj i mase da se skloni jer ne moze da prodje zbog mene koji joj idem u susret. Baba pocela da se dere "PA GDE DA SE SKLONIM? VIDIS DA IDEM PO LEVOJ STRANI" gde sam ja bio iznenadjen poznavanjem saobracajnih pravila babe. A ova iz kola meni sugerise kao vidi luda baba ne mogu da prodjem od nje.
Zene vozaci+neznanje+ bezobrazluk = win

Da vidim babu koja gura bebu u kolicima, ma propustio bi je i na autoputu i na crvenom, a ova koza je tera sa jedinog mesta gde je mogla da se krece i to po propisu.

Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Septembar 30, 2011, 01:33:47 posle podne
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa  badmood badmood badmood
Silazim ti ja danas do mk3 i imam sta da vidim, tj da ne vidim, neko mi je skinuo sve 6 bocne lajsne, doduse odradjeno profi jer nisu nigde izgrebali farbu  badmood
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: DusanVW Septembar 30, 2011, 01:39:01 posle podne
Au choveche... Kakvih sve ljudi ima to je strashno.... angry2
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Septembar 30, 2011, 01:53:33 posle podne
to je ono u fazonu, e ja ovo nemam a ovaj to ima pa sad cu to da mu skinem da bi ja imao  bonk bonk bonk
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Stefan91 Septembar 30, 2011, 01:58:11 posle podne
sta da kaze komsija sto mu skinuli znak za jaguara i iskrivili haubu dok su cupali batine  ...aj da razume covek, nekom nesto ukrade jer mu treba, al ovo je cist vandalizam
 
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Guarana Oktobar 01, 2011, 11:02:27 posle podne
idem ja tako danas ka gradu sa nbg-a u podne.. jurija gagarina, merkam da skrenem levo do rodica... tu 3 trake za pravo postaju 2 za levo (prosireno) i 2 za pravo... regularno se priblizavam.. ispred neka oktavija.. stajem iza lika , upaljen zmigavac.. na bar metar iza.. vidim lik krece u rikverc.. reko skapirao da se zeznuo za traku .. desava se cesto tu.. i ide u rikverci.. i ide.. i ide .. i po sireni kasno... zveknu ko keks spreda.. pokrivio tablicu i to je to.. branik mi je ionako sav oguljen...
i lik gleda jedan-drugi i baca lajn "brate mnogo ti je mracan auto nisam ga video"  bonk angry2 ... srecom ustao sam na desnu nogu jutros pa samo tapnuo po ramenu i aj pali.. ne znam dal nije umeo nesto pametnije da smisli na brzaka.. ili je dileja.. ali me nasmeja slatko  lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Oktobar 01, 2011, 11:04:15 posle podne
 lollol
desava se  biggrin
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Alexa Oktobar 01, 2011, 11:12:42 posle podne
Toga uvek po blokovima ima , dal ljudi ne znaju, al to i jeste najgore kad provali da je pogresio odma cima sece samo da se vrati u pravu traku ....  batine
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: blackwood91 Oktobar 01, 2011, 11:21:47 posle podne
Najgora stvar koja se ne tako retko desava: Vozis fino, niti gazis - niti mazis, pogledas u retrovizor i vidis lika koji hoce da ti udje u gepek, besno cimne volan i pokida lamelu da te pretekne, zatim te pretekne i na kraju, posle 100m skrene levo ili desno  angry2 angry2 angry2 Zato cim vidim nekog slicnog da mi se lepi tako, (zahvaljujuci vrlo osetljivom prekidacu koji po najmanjem dodiru kocnice pali stop svetla) levom nogom malo kocnica, a desnom gas i to da probijem patos!  bleh bleh bleh
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Oktobar 02, 2011, 12:20:08 pre podne
ma ima svasta danas,kako neki ljudi dobiju dozvolu ja stvarno ne znam,ponasaju se kao kamikaze
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Wele Oktobar 02, 2011, 11:01:33 pre podne
Kriterijumi za vozacku dozvolu, danas su jako jako niski. Najbolja reklama za neku autoskolu je kad niko ne padne.

Juce ispred kuce, stojim na semaforu i vidim u retrovizoru beli Golf plus koji dolece, obilazi me sa leve strane, a daje desni zmigavac. Prolazi namerno kroz crveno svetlo bez stajanja, sto je manje vise u Zemunu normalna pojava. Na sledecem semaforu vidim taj isti golf plus na ivicnjaku, MILF jedno 35godina vadi klinca ~6-7god iz kola i ulazi u kafic.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Dusaan92 Oktobar 02, 2011, 04:59:21 posle podne
Malopre sam se vracao od bake (odvezao neki frizider,inace VW CRAFFTER  wub ) i tako ti se vracam ulazim u jako veliku krivinu 50km/h.3 devojke idu i rasirile se.Problem je u tome sto je krivina jako ostra a ima neko zbunje,a one su odmah isle putem iza tog zbunja.Ja nsam imao vremena da ukocim,pocnem da svirami pocnem obilazak (Naravno nikog nije bilo ni ispred ni iza) i u momentu lik sa Skodom Super B siba 90km/h..Ja sam se momentalno vratio u moju traku a lik potegnu rucnu i okrenu Skodu kao nista na sljunkovitoj obali pored puta..Ja sam odmah zaustavio da vidim sta mu bi.On ladno stisnu Skodu i pobeze,a devojke mi dobacuju:''KRETENU JBM TI MATER KOME SVIRAS''.I jos mi kazu ''NECU U INAT DA TI SE SKLONIM''Usro sam se ziv..Zamalo sudar..
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Tuner Oktobar 02, 2011, 05:24:18 posle podne
Preksinoć sam imao "havariju" na parkingu...
Klinčadija dokona i besposlena izašla u grad i kud će, šta će vele aj' da lupamo po autima da bude pošten svet i tako ti oni nalete na moj passat  :angry: i aj' jednom, dvaput, udaraju po haubi, pali se alarm i treći put... izletim onako sav besan i baš u tom trenutku likovi pošli da udare a ja za njima i prvog najvećeg od njih uhvatim na sred puta olešim ko vola u kupusu a ostali "drugari" se razbežali na sve strane. Tukao sam ga i rukama i nogama koliko sam mogao toliko da sam kasnije imao otok na desnoj šaci...
 Kasnije sam se malo preslišao kući kad sam došao sebi pomislio da sam mogao da ubijem čoveka tj. nečije dete, doduše bio je veći od mene iako je srednjoškolac po mojoj proceni... Al' šta da se radi kad adrenalin proradi u trenutku sam samo mislio kako da se dokopam jednog od njih i ispraznim sav bes...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Oktobar 02, 2011, 05:39:49 posle podne
pa jel su ti ostetili auto?
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Stefan91 Oktobar 02, 2011, 05:40:16 posle podne
...taj vise nece lupati
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Oktobar 02, 2011, 05:51:24 posle podne
ma ko zna,mozda su billi pijani,naduvani
ali opametio si ga sad  biggrin
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Banchi Oktobar 02, 2011, 06:27:39 posle podne
Ko ga j.ebe, kad je neka nevaspitana i neiživljena volina, sreća pa si ga bar nalupao! batine
Svaka ti dala! clap clap clap
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: blackwood91 Oktobar 02, 2011, 06:47:24 posle podne
Ako si...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: blackwood91 Oktobar 02, 2011, 06:47:32 posle podne
Ko ga j.ebe, kad je neka nevaspitana i neiživljena volina, sreća pa si ga bar nalupao! batine
Svaka ti dala! clap clap clap

Batina mecku naucila da igra  biggrin biggrin biggrin
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: lubarda Oktobar 02, 2011, 08:48:35 posle podne
pripazi auto sad. Inace, sram te bilo.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Oktobar 02, 2011, 09:18:19 posle podne
zasto da ga je sram?
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Tuner Oktobar 02, 2011, 09:22:46 posle podne
pa jel su ti ostetili auto?

Pa da su oštetili ne znam šta bi tek radio kad me ovo lupanje iznerviralo samo tako.
pripazi auto sad. Inace, sram te bilo.
A šta bi ti radio na mom mestu?
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: lubarda Oktobar 02, 2011, 09:30:42 posle podne
ko zna, mozda nista, mozda svasta, ali ne bi tukao dete nogama i rukama.svi smo manje ili vise pod stresom,ali covek mora da zna sta se ne radi.ovo,realno ne pisem zbog tebe,jer cim mozes da se hvalis time nisi normalan, nego zbog drugih, mladjih, koji te na prvu podrzavaju, da razmisle ponovo.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Tuner Oktobar 02, 2011, 09:38:15 posle podne
To su konjine a ne deca iako idu u srednju školu i tako ih oslovljavaju, normalna deca ili su u krevetu ili u kafiću kao sav normalan svet u pola noći a ne na parkingu lupajući o tuđu imovinu i pri tom praviti buku ili ne daj bože štetu...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Alexa Oktobar 02, 2011, 09:39:30 posle podne
Ma sta ne treba, to su ti kompleksi ja nemam dobar auto on ima e aj da mu ga malo sjebemo...
Malo po nosu pa da vidis kad ce sledeci put da mu padne na pamet da dira tudji auto ...  batine
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Stefan91 Oktobar 02, 2011, 09:40:05 posle podne
izvini lubarda, al nije dete 18-19god isto ko deca 9-10god sto mi skoro svaki dan cukaju auto loptom ;)

Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Oktobar 02, 2011, 09:47:46 posle podne
ja bi ga za ono sto sam se ja mucio da zaradim i kupim a on lomi  odrao
i podrzavam ga sto ga je opametio jer da nije sutra bi mu opet to radio ili nekom drugom ili nesto jos gore od toga na autu
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: lubarda Oktobar 02, 2011, 09:52:45 posle podne
necu vise da raspredam ovu pricu,nema o cemu.oni jesu konjine, budale, svasta, ali ne smes da ih bijes.to je to.ja npr u srednjoj skoli 14-18god, nisam imao para za kafice, nego sam blejao po kraju.ne opravdavam njihovo ponasanje zbog toga. alexa itd drugi koji su im blizi po godinama, to gledaju drugacije.odrastao covek to sebi ne sme da dozvoli.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: micko Oktobar 02, 2011, 09:54:39 posle podne
jedna dobra samarcina bi mu promenila pogled na zivot.to bi bilo sasvim dovoljno...(a po zakonu i previse),ali dobro,sta je tu je.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Tuner Oktobar 02, 2011, 10:06:04 posle podne
Preterao svakako jesam i to mnogo, napisao sam već da sam se kasnije preslišavao... al' što neko reče ja sam taj auto kupio, lomio leđa u buci i prašini da ga kupim i vozim sebe i svoju porodicu  a ne da ga tamo neki klipani upropaste. Ima mesto za ovakve a to je ili zatvor ili popravni dom. Danas lupa po autima a sutra ko zna šta...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Alexa Oktobar 02, 2011, 10:15:31 posle podne
To me i nervira pogotovo sto su mojih godina malo mozda mladji, i tacno znam da je to ono ja nemam e pa nece ni on ! badmood
Ja bukvalno stedim za svaki deo na auto mesecima i dodje debil i s*ebe ga za 2min  batine
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: blackwood91 Oktobar 02, 2011, 10:30:12 posle podne
E pa bas iz tog razloga ja ne mislim da je preterao, ako ga nisu kuci vaspitali ne mora ni Tuner...A kako bi se tek oni poneli da njima neko tako nesto uradi...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Wele Oktobar 02, 2011, 10:33:38 posle podne
Tuneru koliko trazis da spavas kod mene u sobi sa pogledom na parking?  lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: dule tdi Oktobar 02, 2011, 11:39:50 posle podne
batina je iz raja izasla,ako si ga istamburao
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Oktobar 03, 2011, 09:29:22 pre podne
Tuneru koliko trazis da spavas kod mene u sobi sa pogledom na parking?  lollol

+1   lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: daRee Oktobar 03, 2011, 06:01:06 posle podne
To me i nervira pogotovo sto su mojih godina malo mozda mladji, i tacno znam da je to ono ja nemam e pa nece ni on ! badmood
Ja bukvalno stedim za svaki deo na auto mesecima i dodje debil i s*ebe ga za 2min  batine
+1
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Tuner Oktobar 03, 2011, 08:46:19 posle podne
Još uvek je sve ok sa autom al' ako se samo ptica posere idem  mu u posetu  :angry:
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Djole GL Oktobar 03, 2011, 09:13:03 posle podne
E da se i ja pozalm   biggrin
S obzirom da sam maloljetan i imam 16 godina polako sam poceo da ulazem u svoju trojku  driving
Kupio sam nov CD player i xenone sto me kostalo nesto manje od 200e
posle pola godine se nasao kralj koji mi je preko noci izvukao CD i poskidao xenone i sve namazao sa VD 40,ne znam radi cega,ali nije bilo ni najmanje ogrebotine na autu
Na zalost auto je bilo otkljucan u dvoristu ispred kuce,tako da je sada non stop pod kljucem a jos malo i alarmom
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Stefan91 Oktobar 03, 2011, 09:57:49 posle podne
kad se vec hvalimo :)

...izgleda da je neko sinoc pokusao gepek da mi otvori (zeznuta brava)
i to 100% ima veze sto sam stavio musavi woofer,pa privlaci te narkomane 
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: blackwood91 Oktobar 03, 2011, 10:15:05 posle podne
E da se i ja pozalm   biggrin
S obzirom da sam maloljetan i imam 16 godina polako sam poceo da ulazem u svoju trojku  driving
Kupio sam nov CD player i xenone sto me kostalo nesto manje od 200e
posle pola godine se nasao kralj koji mi je preko noci izvukao CD i poskidao xenone i sve namazao sa VD 40,ne znam radi cega,ali nije bilo ni najmanje ogrebotine na autu
Na zalost auto je bilo otkljucan u dvoristu ispred kuce,tako da je sada non stop pod kljucem a jos malo i alarmom

Prvo alarm i elektronska blokada pa sve ostalo... Zna Stefan91 koliko je zajebano ovde na Padini drzati kola...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Stefan91 Oktobar 04, 2011, 12:10:51 posle podne
Citat
ovde na Padini
misli1 okele si ti  blackwood91
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: blackwood91 Oktobar 04, 2011, 02:27:16 posle podne
preko puta Porschea  biggrin
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Kboy Oktobar 27, 2011, 11:19:07 pre podne
Udjem danas u golfa krenuo na faks,okrenem kljuceve,nista se ne desava.Podignem haubu akumulatora nema angry2
Pa mater vam jebem bezobraznu da vam jebem,mnogo ste zaradili u picku materinu,dabogda dali te pare na lekove stoko boezobrazna. :angry: batine
Jaoj sta bi dao da sam ga uvatio na delu palica testeras
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Tuner Oktobar 27, 2011, 11:38:44 pre podne
A jel' obijena brava ili nije bilo zaključano?
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Kboy Oktobar 27, 2011, 11:45:27 pre podne
A jel' obijena brava ili nije bilo zaključano?
Kako zakljucana,ne kapiram?
Bila normalno zatvorena hauba,valjda je obijena,kako neam pojma,idalje funkcionise kuka na haubi u najboljem redu,a akumulatora nema. angry2
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Oktobar 27, 2011, 11:48:35 pre podne
Mislio je da li su ti vrata od auta bila zakljucana a ne hauba  ;)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: wagenman Oktobar 27, 2011, 11:56:36 pre podne
             Na žalost hauba na mk2 se bez problema i bez oštečenja otvara od spolja običnim šrafcigerom  bonk
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: cvijander Oktobar 27, 2011, 03:25:40 posle podne
Sem ako se nesto bolje to ne osmisli  boodala
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Kboy Oktobar 27, 2011, 03:33:30 posle podne
Mislio je da li su ti vrata od auta bila zakljucana a ne hauba  ;)

Naravno da su vrata bila zakljucana.

             Na žalost hauba na mk2 se bez problema i bez oštečenja otvara od spolja običnim šrafcigerom  bonk

To nisam znao,al eto naucio na tezi nacin.
Puklo se 6 soma za novi akumulator,jbg :angry:.Jos jednom jebem mater majmunima koji su to uradili.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: wagenman Oktobar 27, 2011, 03:40:13 posle podne
Sem ako se nesto bolje to ne osmisli  boodala

              Pa pazi, može, samo mi nikada nije palo na pamet  bonk
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Mihajlo Stankovic Oktobar 27, 2011, 03:40:36 posle podne
ja sam je otvorio prstom (haubu) članu Golf_mk2_Nis kao i kod mene ;) inače šteta za acu :angry: bicedobro
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Wele Oktobar 27, 2011, 03:42:40 posle podne
kradu se polovni akumulatori ... tragedija
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: DusanVW Oktobar 27, 2011, 04:58:44 posle podne
Kod mene u komshiliku ovde u kragujevcu , skoro su ukrali par akumulatora. Znam da je bilo 2-3 juga,i mislim ali nisam siguran da su ukrali i komshiji koji vozi mk2. Sve se raspada, chim su pocheli da kradu i polovne akumulatore...  boodala
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: wagenman Oktobar 27, 2011, 05:09:24 posle podne
           Nije to novo, samo se vraćamo na staro. Gomili ljudi je 6-7k dinara za aku. previše para.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: DusanVW Oktobar 27, 2011, 05:32:55 posle podne
Ja cu od sad da skidam akumulator svako veche kad ostavim auto ispred zgrade. biggrin biggrin Sigurnost na prvom mestu! lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: RUS Oktobar 27, 2011, 05:39:54 posle podne
Ja cu od sad da skidam akumulator svako veche kad ostavim auto ispred zgrade. biggrin biggrin Sigurnost na prvom mestu! lollol

ili ubaci nekog dzukca u auto preko noci... lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: DusanVW Oktobar 27, 2011, 05:49:38 posle podne
Jes,pa da mi se uneredi po sedishtima, pa posle toga veca dara nego mera.  biggrin  lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Oktobar 27, 2011, 06:48:27 posle podne
lepo je uradio moj deda! Daska + 50 eksera, i napravio jastuk, pa kad sednes, nanosi veci bol nego bilo koji pit bul
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: RUS Oktobar 27, 2011, 07:02:08 posle podne
 lollol lollol lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: svrle Oktobar 27, 2011, 07:08:35 posle podne
A jel se deda nekad za*ebo pa seo? :D
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: wagenman Oktobar 27, 2011, 07:13:50 posle podne
             Bila je i bolja fora. Jastuče napunjeno trokrakim udicama i žiyom vezano za sedište. Kažu da u autu ne treba alarm jer se onaj koji sedne jače dere  biggrin
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: DusanVW Oktobar 27, 2011, 08:27:01 posle podne
Auu... Ne mogu da zamislim kakav je to bol.  biggrin
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: RUS Oktobar 27, 2011, 08:43:17 posle podne
 lollol lollol lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: ortodox09 Oktobar 27, 2011, 09:06:38 posle podne
Pre nekih desetak dana, ustajem ja da krenem na faks i pošto je devojka bila kod mene, na svu sreću, ajde se ona ne vucara pešaka samnom do faksa, odemo kolima. Isteram ja kola iz garaže, zatvorim garažu, odvezem devojku... vraćam se nazad nekada oko jedan, kada pred garažom mi sve u crvenim trakama. Priđem kolima da vidim šta je, a tamo imam šta i videti. Iskopana rupa tačno pred garažom, široka tačno koliko i sama garaža. Taman da pola auta upadne u nju pri samoj pomisli da auto isteraš napolje ili možda unutra... Ne znam koja služba je to iskopala i zašto, ali znam da niko nije javio ni na kakav način da će mi kopati rake pred garažom. Da nisam sasvim slučajno otišao autom na fakultet, ne bi ga isterao iz garaže do ko zna kada! Mogli su da pozvone i kažu da će kopati, da provere da li ima išta u garaži, imali su kome da jave da će bušiti. Ali ne, oni su došli, odradili pos'o, nabacili nekog crvenila oko rupe i otišli. Valjda je osnovna kulura da nekom kažeš kada mu kopaš pred prilazom, makar da mi dan pre ostave ceduljicu na kojoj bi pisalo ''ALO, KONJINO, MAKNI KOLA SUTRA'', ali ništa... Mislio sam da su novosadske službe makar malo ozbiljnije,normalnije i uljudnije, ali sada vidim koliko sam se mnogo zeznuo.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: wagenman Oktobar 27, 2011, 09:29:50 posle podne
                              Ti si barem mogao da nabaciš fosne i isteraš auto. Drugaru su majstori u Pazaru napravili novu kuću ispred garaže dok je bio u Švabiji. Zeznuli su položaj kuće za oko 1,5m u odnosu na dogovor. To samo po sebi i ne bi bilo tako strašno da u garaži nije bio BMW serije 7 koji ni helikopterom nemože da se izvadi odatle (i nekoliko godina kasnije, skoro 10, još je tamo)  lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: marko paracin Oktobar 27, 2011, 09:32:44 posle podne
 lollol lollol lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: ortodox09 Oktobar 28, 2011, 08:08:51 pre podne
Au, pa ja sam još i dobar onda  boodala  lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Oktobar 28, 2011, 11:13:20 pre podne
A jel se deda nekad za*ebo pa seo? :D
Nije, ali ja zamalo da jesam, guzica mi je bila nekih 2mm od eksera, dok nisam iskapirao sta ce se desiti! Nemozete ni zamisliti koji je to skok bio da bi spasio guzicu  lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: RUS Oktobar 28, 2011, 11:44:53 pre podne
Mogu zamisliti i kojom brzinom si skocio.... kao da si se katapultirao.... lollol lollol lollol brzinom svetlosti....
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Oktobar 28, 2011, 11:46:40 pre podne
Samo steta sto taj MK1 nema siber (a pri tom slucaju da je skroz otvoren), jer mislim da su od tada poceli bolovi u glavi  lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Stoske Oktobar 28, 2011, 06:21:30 posle podne
Pre nekih desetak dana, ustajem ja da krenem na faks i pošto je devojka bila kod mene, na svu sreću, ajde se ona ne vucara pešaka samnom do faksa, odemo kolima. Isteram ja kola iz garaže, zatvorim garažu, odvezem devojku... vraćam se nazad nekada oko jedan, kada pred garažom mi sve u crvenim trakama. Priđem kolima da vidim šta je, a tamo imam šta i videti. Iskopana rupa tačno pred garažom, široka tačno koliko i sama garaža. Taman da pola auta upadne u nju pri samoj pomisli da auto isteraš napolje ili možda unutra... Ne znam koja služba je to iskopala i zašto, ali znam da niko nije javio ni na kakav način da će mi kopati rake pred garažom. Da nisam sasvim slučajno otišao autom na fakultet, ne bi ga isterao iz garaže do ko zna kada! Mogli su da pozvone i kažu da će kopati, da provere da li ima išta u garaži, imali su kome da jave da će bušiti. Ali ne, oni su došli, odradili pos'o, nabacili nekog crvenila oko rupe i otišli. Valjda je osnovna kulura da nekom kažeš kada mu kopaš pred prilazom, makar da mi dan pre ostave ceduljicu na kojoj bi pisalo ''ALO, KONJINO, MAKNI KOLA SUTRA'', ali ništa... Mislio sam da su novosadske službe makar malo ozbiljnije,normalnije i uljudnije, ali sada vidim koliko sam se mnogo zeznuo.

napravi se i ti majmun kao oni pa zatrpaj rupu  lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Oktobar 28, 2011, 09:00:03 posle podne
 lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: ortodox09 Oktobar 28, 2011, 10:53:50 posle podne
Uradio bi ja to, ali čivuti i zemlju odvukoše za sobom.  biggrin Modernizovali se valjda pa im se može 
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: RUS Oktobar 29, 2011, 01:58:16 pre podne
 lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: svrle Oktobar 29, 2011, 02:34:18 pre podne
Poceli znaci i zemlju da kradu... Sta sve necu cuti.  biggrin
Ali najveci biser je kada sam cuo da su jednom coveku kod mene ovde u kraju ukrali metar na dva metra drva.
Smejao sam pola sata.  lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Stoske Oktobar 29, 2011, 02:45:58 pre podne
 lollol lollol lollol  znaci lik je sigurno biser
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: DusanVW Oktobar 29, 2011, 03:41:48 pre podne
 lollol lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Tuner Novembar 02, 2011, 12:07:22 pre podne
1m drva 30-40 eura x2 nije mala para a kriza...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Novembar 02, 2011, 09:49:34 posle podne
da ne bih otvarao novu temu napisacu ovde
u dimitrija tucovica su pre 2-3 dana digli jednoj mojoj musteriji golfa 4
covek ima lavlju kandzu i stalno je stavljao ali bas to vece nije je stavio i to vece je drpnuli  angry2
a u krugu od 20 m bile jos 2 cetvorke ali su imale zeder nalepnice
i sto je najbitnije zvali su coveka za otkup,trazili mu pare 2000e
golf je crne boje,presao 300 000km, 1.9 tdi
to sam danas cuo jer mi se covek pozalio,dok sam radio kod njega u kraju
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: outlaw Novembar 03, 2011, 12:39:58 posle podne
Stigao mi je danas poziv za sud...
Čestitka za prekoračenje brzine - RADAR PROLASER 3, Novosadski autoput, dozvoljeno 60kmh, navodno ja išao 82kmh.
To se sve desilo 16. avgusta, kada su me zaustavili plavi, ja sam im, normalno, ponudio redovnih 10/20e, oni su odbili uz vraćanje dokumenata i rečenicom nismo ti ništa pisali, al pazi sledeći put..
Ono što meni nije jasno jeste zašto odmah poziv za sud? Očekivao sam uplatnicu...

Jel ima neko neki savet, šta da im kažem na sudu?
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Guarana Novembar 03, 2011, 01:28:25 posle podne
reci sta je bilo i spremi pare... to im je izgleda nova fora.. posto ti ne daju zapisnik ne mozes da se branis/zalis dok nije prekasno
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Wele Novembar 03, 2011, 02:19:06 posle podne
Jel ima neko neki savet, šta da im kažem na sudu?
Kazi da im da nisi imao vise od 20e...  biggrin
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: outlaw Novembar 03, 2011, 02:55:05 posle podne
Jel znate možda kolika je kazna otprilike?
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: svrle Novembar 03, 2011, 03:45:34 posle podne
Evo peco pa vidi.
http://www.amss.org.rs/images/files/prekrsaji%20i%20kazne.pdf
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: BorkoUE Novembar 03, 2011, 04:08:16 posle podne
Mislio je da li su ti vrata od auta bila zakljucana a ne hauba  ;)

Naravno da su vrata bila zakljucana.

             Na žalost hauba na mk2 se bez problema i bez oštečenja otvara od spolja običnim šrafcigerom  bonk

To nisam znao,al eto naucio na tezi nacin.
Puklo se 6 soma za novi akumulator,jbg :angry:.Jos jednom jebem mater majmunima koji su to uradili.

...Jbg,tebi 6 soma za akumulator,a on ce ga prodati za 500 din u sekundarne sirovine. Stoka wacko ...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: svrle Novembar 03, 2011, 04:30:15 posle podne
Ti sto kradu akumulatore stavljaju u svoja kola verovatno ili prodaju dalje. Cisto sumnjam da bi prodali ispravan akumulator za 500 kinti.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Pile Novembar 03, 2011, 05:21:32 posle podne
             Bila je i bolja fora. Jastuče napunjeno trokrakim udicama i žiyom vezano za sedište. Kažu da u autu ne treba alarm jer se onaj koji sedne jače dere  biggrin
Pre dosta godina,osamdesetih,ovu stvar je uradio neki matori ribar,posto su mu non stop krali ficu. Matori je zavrsio u corci nesto solidno a lopov uhvacen. Bilo je vise slucajeva,to mi moj matori pricao.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: BorkoUE Novembar 03, 2011, 05:29:47 posle podne
Ti sto kradu akumulatore stavljaju u svoja kola verovatno ili prodaju dalje. Cisto sumnjam da bi prodali ispravan akumulator za 500 kinti.
...Zavisi sve ko krade.Ovde u UE ja znam jednu ekipu klinaca koja se bavi kradjom sekundarnim sirovinama,izmedju ostalog vade akumulatore,seku kablove,kradu masinski bakar i aluminijum iz postrojenja,... Cist aluminijum moze da se proda po mnogo vecoj ceni,ali oni jednostavno ne petljaju oko toga i sve to daju djuture...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Novembar 05, 2011, 10:11:21 posle podne
aj sto kradu akumulatore nego sto su poceli da kradu i felne i gume po nbgd
slikoa sam pre dva dana glanc novog forda focusa kako stoji na 4 bloka bez guma,tog istog dana preko noci mu skinuli lopovi 4 nove alu felne sa novim gumama i ostavili ga na blokovima,imam sliku,kacim kasnije ako hocete
tu ljudi sa parkinga kazu da u zadnjih 2 meseca to je 3 ili 4 auto kako skidaju automobilima felne u tom bloku,Jurija Gargarina...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Tuner Novembar 07, 2011, 11:09:58 posle podne
Danas gledao u vestima da je neka "ekipica" iz nekog sela pored BG uhapšena  clap
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: MateiNho Novembar 07, 2011, 11:18:50 posle podne
e hvalim te boze, mada mislim izacice oni brzo napolje i nastaviti radnju ...  bicedobro
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Tuner Novembar 07, 2011, 11:25:04 posle podne
Možda je to ovo... http://www.novimagazin.rs/vesti/uhapseni-kradljivci-automobila (http://www.novimagazin.rs/vesti/uhapseni-kradljivci-automobila)

Citat
Beogradska policija uhapsila je šestočlanu kriminalnu grupu, čiji su članovi osumnjičeni za krađu automobila u Beogradu i Smederevu.
Među uhapšenima je i vlаsnik аuto servisа Hondа nа Smederevskom putu Drаgаn Milošević - Žule (51) u čiju su garažu kradljivci odvozili automobile. Tamo su ih rastavljli na delove, а potom prodаvаli, saopštio je MUP.

Policija je uhapsila i Sаvu Ibrića (35), Gorаna Pаvlovića (31), Vlаdimira Jаnkovića (27), Bojаna Đorđevića (20) i Gorаna Milаnovića (45).

Vlasnik auto servisa Milošević je po unаpred postignutom dogovoru dаvаo Jаnkoviću аlаt zа krаđu Hondinih vozilih novije generаcije, а on mu je isporučivаo krаdenа vozilа kаko bi ih rаsklаpаo u delove, а ondа ugrаđivаo u vozilа u svom servisu.

Policija je pronаšli sedаm vozilа koje je ta kriminalna grupа ukrla, a među njima tri аutomobilа „golf 3“, dvа „golf 2“, jedаn „аudi 100“ i jedаn „аudi 80“. Tri vozilа pronаđenа su u rаstаvljenom stаnju.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijаvu, biti privedeni dežurnom istrаžnom sudiji Prvog osnovnog sudа u Beogrаdu, dodaje se u saopštenju.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Garfield Novembar 08, 2011, 05:27:18 posle podne
ja ne mogu da izadjem iz dvorista sa bubom jer jebena dedina dacia je ostala tu zato sto je on otisao za grad a nije ostavio kljuceve  angry2 angry2 angry2 angry2 ljudi i dalje se tresem od besa ne mozete da verujete kakav shok!!!!! sta li ce me jos stici danas...  angry2 angry2 angry2
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Wele Novembar 08, 2011, 05:32:28 posle podne
pauk bato, šta se nerviraš...

a za ovu grupicu...
"Majstor im dao alat za krađu HONDINIH vozila nove generacije, a oni našli 7 VAG vozila rasturenih u delove."  boodala
Ko je ovde lud?
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Guarana Novembar 08, 2011, 05:38:53 posle podne
mislim da je njegov deda u pitanju..a i za pauk je lolz... svi kontaju da vole kad ih zoves... u firmi muku muce s njima.. kad pozovu treba im po sat-dva bar da se nacrtaju!
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Novembar 08, 2011, 05:39:35 posle podne
ma kradu sve zivo,znam tacno gde je taj hondin servis,kod mene ovde
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Garfield Novembar 08, 2011, 05:55:19 posle podne
ma dok dodje pauk izvuci cu je komsijskim traktorom,ali ce ovaj da mi pizdi sto sam mu sjebao hov auto.....
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Tuner Novembar 08, 2011, 06:21:11 posle podne
Uštedećeš na gorivu, zato nemo' se sikiraš   ;)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Novembar 08, 2011, 07:41:35 posle podne
http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest/vozac-koji-je-pokusao-da-pobegne-sa-pauka-bio-pijan/18289.phtml (http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest/vozac-koji-je-pokusao-da-pobegne-sa-pauka-bio-pijan/18289.phtml)

evo ima i snimka na 24sata
car  biggrin svaka mu dala  tapsac
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Tuner Novembar 08, 2011, 08:03:13 posle podne
Đe upropasti naki auto međed jedan   boodala
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Guarana Novembar 08, 2011, 08:26:27 posle podne
ja se ne slazem sa "svaka mu dala" delom populacije... jedno je da ih prejebe na finjaka kad su bezobrazni.. ovaj krele sa svojih 24 godine je parkirao po sred raskrsnice.. i krenuo ovo da radi na oci pandura... kolko videh u novinama pustili su ga sa 5000 kaznom za parkiranje a pauk je "na proceni stete" ... u prevodu neciji sincic... ja bi mu oduzeo dozvolu na 5 godina bar na licu mesta i 30 dana zatvora... mogao je da ubije nekog ko keks drkajuci one kandze onako
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: outlaw Novembar 08, 2011, 08:28:54 posle podne
+1
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: djokicsale Novembar 08, 2011, 08:58:54 posle podne
+2  iako mrzim parking servis ali ovo nije način na koji treba da im se suprotstavljamo....
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Boban Novembar 08, 2011, 09:24:33 posle podne
Pa normalno, ako vec parkiras bahato treba da budes spreman i da podneses kaznu. Sreca pa se nije otkacio i krenuo na ljude koji su bili okolo
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: martinvet Novembar 08, 2011, 11:01:52 posle podne
Pre mesec dana,tu neki komsija pandrkne motorom u jettu,bio pijan, pukla mu tintara i nos,jetti nista ,ima ogrebotina na braniku,i ja mu porucim da mi se javi kad izadje iz bolnice a sad se pravi lud,ne javlja se... Bilo 11h uvece,a on nije video auto! Kakvih likova sve nema! Danju i nocu pored auta prodje 100kamiona i aviona i nista,on sa motorom udari!
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Boban Novembar 08, 2011, 11:34:54 posle podne
Pa ako je bio janpi, dobro je i prosao...
Podesti ga, mozda zaboravio, ili se ne seca sta je bilo :))
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Novembar 09, 2011, 02:30:16 pre podne
ja se ne slazem sa "svaka mu dala" delom populacije... jedno je da ih prejebe na finjaka kad su bezobrazni.. ovaj krele sa svojih 24 godine je parkirao po sred raskrsnice.. i krenuo ovo da radi na oci pandura... kolko videh u novinama pustili su ga sa 5000 kaznom za parkiranje a pauk je "na proceni stete" ... u prevodu neciji sincic... ja bi mu oduzeo dozvolu na 5 godina bar na licu mesta i 30 dana zatvora... mogao je da ubije nekog ko keks drkajuci one kandze onako
cim se on pojavio duzni su bili da vrate njegov auto,tj spuste ga i napisu mu i izdaju kaznu za parkiranje
nego oni nisu hteli pa je zato on uskocio u auto,to sam cuo od nekih musterija,posto pola beograda je danas pricalo o tom dogadjaju
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Novembar 09, 2011, 09:57:56 pre podne
Ovo sam ja sa mojim MK3, i na 0:35 ce te videti sta mi je lik uradio (srecom pa sam bio priseban i opusten pa nisam napravio nikakv incident ali milion nacina mucenja mi je proslo kroz glavu u tih 3 sekunde):

VW MK3 1.9TD SOUND part 2 (http://www.youtube.com/watch?v=9_t7EQZpU2o#)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Novembar 09, 2011, 07:41:46 posle podne
ovakve ljude treba ubiti,posebno kad vozi kamion


jos malo pa mozes da mi pariras sa voznjom preko pancevca  biggrin samo vezbaj  bleh
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: cvijander Novembar 09, 2011, 10:05:29 posle podne
kad se setim ovog snimka ,ili mog prvog vidjenja sa goxijem bas po pancevcu leti on iza hitne pomoci .A keva imala facu ,: a da ti ipak ne ides u taj klub :)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: micko Novembar 09, 2011, 10:48:38 posle podne
http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest/vozac-koji-je-pokusao-da-pobegne-sa-pauka-bio-pijan/18289.phtml (http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest/vozac-koji-je-pokusao-da-pobegne-sa-pauka-bio-pijan/18289.phtml)

evo ima i snimka na 24sata
car  biggrin svaka mu dala  tapsac


to ne moze svako da uradi.da je neko od obicnih ljudi,interventna bi stigla za dva minuta i otresla budalu od zivota,ali verovatno,posto retardov tata ima portira ispred kuce na dedinju,on je prosao kako je prosao...sa minimalnom kaznom,kao i desetine njemu slicnih vozaca koje prodju u roku od 5 minuta zutom trakom preko brankovog mosta.
to je jednostavno tako.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Novembar 10, 2011, 12:41:21 posle podne
ovaj je iz novog sada ali ko zna sta su tu mutili  blink
kako sam cuo od ljudi koji su bili tu pauk je poceo da ga dize,i on je izasao i trazio da mu se auto spusti,onda mu samo napisu kaznu,nego ovi nisu hteli da ga spuste a moraju cim se pojavi jer nemaju pravo da mu odnesu auto nego da ga vrate i izdaju kaznu
da nije bio tu onda su mogli da ga odnesu i on da dodje po auto i plati sve treoskove i kaznu
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Boban Novembar 10, 2011, 01:05:50 posle podne
a moraju cim se pojavi jer nemaju pravo da mu odnesu auto

Apsolutno nije tacno, ako je izdat nalog za uklanjanje i auto podignut on tu vise nema sta da trazi. Moze samo da ode na parking JKP „Parking servis-a” i da preuzme auto nakon sto plati. A ako nisu krenuli da nose onda placas samo kaznu koju pise saobracajac na licu mesta i uklanjas kola.
Mislim da moze da plati kompletnu kaznu na licu mesta, na to mislim i kaznu i uslugu odnosenja, pa da ga skinu, to je moglo pre a sad nisam siguran.

Zamisli kad bi se sa svakim tako raspravljali, dal ce da nose ili nece, dal ce ovaj da plati ili nece, pa aj ga ti sad skini a ja cu da ti platim, pa bio bi haos u uzim ulicama, ja se ionako nerviram kad naletim da nekog dizu, jes da im treba svega par min ali napravi se viliki red i guzva. Vise puta sam video odnosenje vozila a da je vlasnik upravo stigao i ni jednom nije skinut.

Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Novembar 10, 2011, 01:20:38 posle podne
nama su vise puta na slaviji krenuli da dizu sluzbeni auto,cak i gazdin i kad se pojavimo spuste nam auto,jer moraju i izdaju mi samo kaznu
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Boban Novembar 10, 2011, 01:57:50 posle podne
a moraju cim se pojavi jer nemaju pravo da mu odnesu auto

On NEMA pravo da parkira na pesackom prelazu, a parking servis IMA pravo da odnese vozilo.
Za spustanje moze da bude samo dobra volja saobracajca ali IMA pravo da ga odnese u to budi siguran.
A "samo" kazna je 5000din. ako ne odnesu.
Kazem ti, u skorije vreme nisam cuo ni video da su nekome spustili kola (kad kazem spustili mislim da ga je vec digao na dizalicu) a ne da je stao pored. Ali raspitacu se posto znam par njih koji to rade a bas su na slaviji.
Ja znam za slucaj da je pandur opomenuo dva puta vlasnika kojeg je uhvatio na trotoaru, i sledeca tri puta mu je napisao po 5000din. u roku od nekoliko dana.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: GT267 Novembar 10, 2011, 02:02:05 posle podne
Kod nas ovdje kad podignu auto na kamion nema mudovista kome ce auto biti skinuto. . .  Cak i ako ga samo vezu i krenu da ga kupe , nece ga raskacinjati. . . Mislim da je Boban u pravu, i samo je dobra volja policajca da dozvoli skidanje auta sa kamiona. . .
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Wele Novembar 10, 2011, 02:09:59 posle podne
Izvini, ali malo je to bezveze Bobane. Auto je tu, ne treba da se prave dodatni troskovi, ako je vlasnik stigao. Ionako nece proci za dzabe vec ce platiti kaznu zbog pogresnog parkiranja. Ako nije tu vlasnik neka ga nose.
A i to nosenje je diskutabilno kad sme da se nosi, a kad ne. Ja nisam upoznat sa pravilima, ali kazu ljudi da moze da se nosi samo kad ometa saobracaj. To nasi panduri uveliko koriste kao opravdanje jer i casa jogurta na putu ometa saobracaj tj oni imaju veliku slobodu oko ometanja u saobracaju.
I opet, kao i ranije nije ovaj zakon donesen za bolje regulisanje saobracaja vec zbog otimanja para. Jedini razlog zasto oni ne zele da spuste auto jeste sto ne mogu da naplate odnosenje.

Nema pravo da se parkira bilo gde gde nije oznaceno sa P.  a kad smo kod kazni za parkiranje, da li neko zna da je iko dobio kaznu od 1 poen za doubleparking tj kad lose parkira vozilo u oznaceno polje za parkiranje (viri deo vozila van polja)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Boban Novembar 10, 2011, 02:28:16 posle podne
I dodatno zadrzavanje saobracaja, veruj mi kad stanu da dizu u Deligradskoj, Svetozara Markovica...ne bi bilo sve jedno da dizu-spustaju vozila. Boli mene ona stvar sto je on tek stigao i sto nema da plati, treba da se pravi kolona vozila i haos zbog nekoga sto se bahati, ma cao, nosi i gotovo resena stvar + puni se budzet.
Ne kazem da su zakoni super, ali je po njemu tako
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: dexterkv Novembar 10, 2011, 02:56:28 posle podne
najjaca dikusija koju sam cuo za pauka je kad su likovi izvadili motor iz kola i parkirali uvece gde netreba, i ujutro naravno pauk ga pokupio. kad je otisao da ga podigne ono kao nece da upali, digli haubu motora nema! i onda su isplatili! koliko je istina sad neznam ali dobra fora!
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Novembar 10, 2011, 04:49:04 posle podne
ja sam siguran 100% da kad vlasnik naidje i vidi da mu dizu auto i da pridje pauku-policajcu on mora da mu spusti auto a pandur mu samo napise kaznu za parkiranje
po meni ispada ako pandur nece da vrati moje vlasnistvo-auto a ja sam tu,onda mi je otudjio(kao da je ukrao) auto,tj. moje vlasnistvo
ako nisi tu i nema ko da se odazove da bi pandur izrekao-napisao kaznu onda ga oni nose i tad imaju pravo pa ti posle ides kod njih na parking i placas i kaznu i nosenje
bas sam pricao sa kolegama i svi se slazu samnom i tvrde da nesme da ti odvezu-otudje auto ako si ti tu,mogu samo da te kazne za parkiranje,a ne da uzimaju tvoje licno vlasnistvo pred tobom,to je kao da su ga ukrali
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Boban Novembar 10, 2011, 06:12:01 posle podne
Procitaj tacku 17 i kazi kolegama da nemaju pojma  B)
http://www.parking-servis.co.rs/cir/pitanja_i_odgovori/prenos_vozila (http://www.parking-servis.co.rs/cir/pitanja_i_odgovori/prenos_vozila)

Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Novembar 10, 2011, 10:10:35 posle podne
To je tumacenje parking servisa ali sta kaze zakon...

onda uzmes ko ovaj novosadjanin,spustis ga sam  lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: BorkoUE Novembar 10, 2011, 10:40:08 posle podne
... xx puta sam video da nekome podizu auto,i u 60 posto slucajeva vlasnik se pojavio prilikom dizanja.Jedino u mozda 10  posto slucajeva je auto spusten,i to pojedinim gradskim glavonjama.U svim ostalim slucajevima,IAKO JE VLASNIK BIO TU nastavljeno je sa dizanjem vozila.To je neko moje iskustvo...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Boban Novembar 10, 2011, 10:52:37 posle podne
To je tumacenje parking servisa ali sta kaze zakon...
  boodala wacko  lollol Sta kaze zakon?

@BorkoUE a sta je sa preostalih 30% ?  biggrin
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: vladak Novembar 10, 2011, 11:12:45 posle podne
Imao sam slicnu situaciju,parkiro u karamatinoj u zemunu i naiso kad su poceli da dizu auto.Nije hteo da spusti auto ni kad sam lepo zamolio (ponudio kes).Ja onda udjem u auto i na kamionu se odvezem na staro sajmiste,nisu mi pravili problem za to.Kaze uluga odnosenja 4500 i kazna za nepropisno parkiranje 5000,koja bre usluga!
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: DusanVW Novembar 10, 2011, 11:14:46 posle podne
Meni su auto digli pre nekih 5-6 meseci, chuo sam alaram sisho dole,i kad su me videli, rekli su mi da mogu da platim 5 000dinara, i spustice mi auto odma' .
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: admin Novembar 10, 2011, 11:16:17 posle podne
mene su jednom hteli da dignu kod vise elektroteh u v.stepe al sam naisao pre nego sto su digli auto tek su krenuli da stavljaju i nisu me podigli, cak sam se i isciganisao da ne platim kaznu  biggrin  lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Boban Novembar 10, 2011, 11:20:03 posle podne
e isto bilo i meni pre nekoliko god, ali posto je vec popunio papir neki morao sam da platim, tada 2000din. a kao pustio bi me da ne platim jer nije znao da sam radio u tadasnjoj zgradi uz koju je bio parkiran, a ni portir nije znao da je moj auto pa reko bas me briga teraj i jbga, a ovi se vec spremili, navukli rukavice i zasukli rukave :)

@vladak
to isto je i drugar uradio da se ne bi cimao prevozom, oni rekli nema problema sedi i uzivaj
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: DusanVW Novembar 10, 2011, 11:22:02 posle podne
Meni su mozhda spustili auto zbog toga shto su mi digli ispred zggrade u kojoj zhivim. Jer me neko iz moje zgrade prijavio u Parking Servis, da nisam parkirao auto na parking mesto.  boodala
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Novembar 10, 2011, 11:27:36 posle podne
meni su jednom digli sluzbeni na slaviji u Ivana Milutinovica i odmah ga spustili,cim sam dosao,naravno firma je platila kaznu jer nisam imao dgrugde gde da stanem
a nekoliko puta krenuli da mu stavljaju ona sranja na tockove i da ga dizu ali nisu,jer dodjem i skinu to i prodjem sa opomenom ili castim nesto


Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: admin Novembar 10, 2011, 11:31:16 posle podne
acco brate uredu je upravu si ;)  beer
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Novembar 10, 2011, 11:34:43 posle podne
ma nebitno to,ne znam ni ja dal sam u pravu vise ,boban me je zbunio sa onim,i vidim da tamo sve lepo pise,sve objasnjeno

u svakom slucaju ako krene da ga dizu onda ko onaj novosadjanin,uskaci u kola i pun gas  lollol beer
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: admin Novembar 10, 2011, 11:53:48 posle podne
ma salim se bre ;) retko ko se pridrzava zakona.. svi rade kako hoce
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Novembar 11, 2011, 11:27:52 pre podne
Pored 3 VW-a sto imam, ja uzimam GSP da bi brze dosao na posao ili kuci sa posla  bonk Jbem ti spicu u BG-u a obozavam zutu traku kada sam u GSP-u  lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: kiza91 Januar 22, 2012, 09:43:35 pre podne
sinoc mi razbili suvozacevo staklo na pasatu i maznuli cd player koji vredi 20,30e..haos..
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Limited Januar 22, 2012, 09:46:36 pre podne
kizo znam jednog momka koji je za 1e skakao u hladnom jezeru (april mjesec)
A ne za 20 eura  da razbije stalo i ukrade radio jesil imo alarm ? ;)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: kiza91 Januar 22, 2012, 09:52:25 pre podne
ma debilizam...fabricki samo..
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: ortodox09 Januar 22, 2012, 11:35:30 pre podne
A jbt, pa više vredi staklo i patnja oko montiranja nego fabrički cd...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Wele Januar 22, 2012, 12:06:50 posle podne
na tezi nacin si naucio nikad nista u kolima ne ostavljaj
ja sklanjam sve, cak i sredstva za ciscenje stakala
zena ostavljala parking karticu i nju sklanjam da ne pomisli neko da je kreditna kartica
nisi imao folije?
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Peca_Nis Januar 22, 2012, 01:05:12 posle podne
Eto razloga da kupis mfd  ;) njega sigurno ne bi znali da skinu.  biggrin Salim se, jel si osigurao stakla prilikom registracije?
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: kiza91 Januar 22, 2012, 05:28:16 posle podne
ma caletov je pasat,njemu su razbili...40e platio drugo staklo jutros,nije imao folije...

a danas kod ujaka u perionicu dosla jos 2 auta na usisavanje stakla iz kola,ovom jednom razbili na novom bmw 1 i uzeli kese neke sa sedista...izgleda neki retardi isli redom po gradu i razbijali..
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Morris Januar 23, 2012, 01:00:16 pre podne
Pre dve godine, ja parkirao auto na parkinh mesto ali nije bilo iscrtsno. Sutra dan dolazim nema auta. Odsekak se, rekoh ukrali mi auto. Sav u panici ne znam gde cu, rekoh ajde da pozovem parking servis. Kaze lik vas auto je premesten na kraju ulice zbog radova. Ja otisao i vidim auto sa ceduljicom kako je premesten zbog radova itd biggrin
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Januar 23, 2012, 10:48:28 pre podne
Wow, za to jos nisam cuo, mislim super!
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Guarana Januar 23, 2012, 10:51:57 pre podne
meni su dvaput tako... oba puta se ziv pojeo.. kola nema.. nije zona, nisam nikog zagradio.. drugi auto na tom mestu.. a oni ga "premestili" 5km dalje recimo... da se teraju u 3 lepe
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Januar 23, 2012, 11:41:32 pre podne
Ja vam se lepo sinoc vracam iz Vrsca prolazim kroz jedno selo (Uljma) kad iza mene se pojavi opel astra ali sa dugim svetlima, ja ono lik sigurno zaboravio pa mu pustim sva 4 da mu pokazem da nesto nije u redu, on nista, ja njemu pustim moje zadnje maglenke i ponovo sva 4 i ugasim, a on poceo da mi blica (iskljucio duga) i ponovo ukljucio duga i zabo mi se dupe. Jaooooo reko u sebi sad cu da mu j...em mamu ali zena mi je tu pa moram da iskuliram da mi ona ne panici, ja ga tako pustim malo, ubrazam malcice (na nekih 110 km/h) a on se i dalje prilepio u dupe, ja tu vec popizdim pa ubrzam jos malo i na malo duzi momenat legnem na kocnicu (znamo o cemu pricamo) a on tu poceo da mi svira, pa brate mislim  jedi govna... da bi u jednom trenutku on ubrzao i kao da me pretice samo dosao sa moje leve strane i da bi suvozaca spustio prozor i poceo nesto da kenja (nista ga nisam razumeo posto sam video da je bilo 4 roma u autu), ja tu njemu opsujem kevu i verovatno psa ... i pokazem mu nesto sto sam imao ispod sedista (to bas i nije bilo pametno ali ...) i dok je bio u levoj traci ja tu naglo na kocnicu da bi on "prosao" i sad mu se ja nabijem u dupe i upalim duga i gas, da bi ovaj dao pun gas i verovatno su sva cetvorica probila patos i dali pomoc sa nogama i "nestali". Mislim stvarno ne znam sta se tu sve izdesavalo, jer sam stvarno pokusao na par nacina da mu pokazem da mi smeta dugo svetlo ali "mangupi" su verovatno hteli da se igraju ...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Desmo Januar 23, 2012, 11:44:53 pre podne
Šabani došli iz "Beč" da se prave dase u selu.

Sledeći put samo daš desni žmigavac Goxy =)!
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Januar 23, 2012, 11:50:49 pre podne
Pa bas sabani  lollol
pa mogao je da me pretekne i ovako i onako nije bilo nikoga, a u prvom momentu nisam ni isao brzo (verovao ili ne 85 km/h)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Wele Januar 23, 2012, 12:14:26 posle podne
znači odrali te cigani u opelu?  biggrin
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: kadi Januar 23, 2012, 12:21:08 posle podne
 lollol dobar si wele
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Januar 23, 2012, 12:43:57 posle podne
znači odrali te cigani u opelu?  biggrin

Taj fazon  lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: djokicsale Januar 23, 2012, 12:46:13 posle podne
znači odrali te cigani u opelu?  biggrin

ehehehehe   driving  lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Guarana Januar 23, 2012, 01:07:04 posle podne
meni su nejasni ti ljudi koji se nabijaju u gepek.. moracu da okrenem zadnju prskalicu kontra kao ovaj

MkV GTI Tailgate Defense (http://www.youtube.com/watch?v=2p7rO8uDxpU#)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Fred Peric Januar 23, 2012, 01:10:24 posle podne
Goran79 jel ti to nosiš ''gvožđe'' kao dodatnu opremu?
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Januar 23, 2012, 01:22:28 posle podne
@ Guarana dobra je prskalica
@ Fred Peric - taman posla

Na ovo me je podsetio moj dozivljaj  lollol
DONT TAILGATE PEOPLE!!!! (http://www.youtube.com/watch?v=M0G66aOUzOc#ws)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Garfield Januar 23, 2012, 03:55:03 posle podne
svidja mi se ova W116 u klipu.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: pirke12 Januar 23, 2012, 07:56:18 posle podne
pre dve noci su mi opet  razbili staklo suvozacevo. I ne samo meni nego na jos 10-ak automobila pored mene... olosu treba ruku odseci, zarad par cd playera napravio je stetu vecu od 1000 eur. Kreten. Radio mi nije izvadio jer nije nasao plocicu , ali kad je otvorio kasetu da trazi plocicu ,nasao je navigaciju. Moze da je nabije u dupe, i ovako ne radi...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Fred Peric Januar 23, 2012, 10:57:17 posle podne
Strašno  angry2, u padinjak pa da kopaju krompir coilleo2tj
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: admin Januar 23, 2012, 11:02:58 posle podne
da nije to ovo:  blink

Policija iz Sremske Mitrovice saopštila je danas da je uhapsila Aleksandra V. (29) iz Inđije, zbog sumnje da je u toku jedne noći u Staroj Pazovi obio 22 automobila iz kojih je izvadio i otuđio akumulatore, rezervne točkove, CD plejere i različit alat. 

Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: kiza91 Januar 23, 2012, 11:14:36 posle podne
@pirke pre dve noci su i u pancevu razbijali...u kolko sati ti razbili odprilike?
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: pirke12 Januar 24, 2012, 05:28:40 pre podne
na adi su mi razbili, ali ocigledno je da su se vratile devedesete, mislim da je ovo tek pocetak ....
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Fred Peric Januar 24, 2012, 08:24:48 pre podne
Vidiš koja je kriza, što kažeš ovo je tek početak, zato čuvajte svoju imovinu...

Na pumpi recimo u 99% slučajeva SAM sipam gorivo, ili kad se zaleti pumpadzija gledam dok sipa.Jednom neki pospani uhvati se mahinalno za benzin crevo, samo sam ga streljao pogledom pre nego što je pomislio da ga stavi u rezervoar badmood.

Sinoć omladinac u kraju mi sipa gorivo i ne zatvori poklopac(a radnja vrlo komplikovana :poklopac kvrcne i zatvoren je), krenem kući on zviždi zamnom...da me upozori da mi je otvoren poklopac  wacko...Ima ljudi nisu sposobni ni ''poklopac da zatvore''...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Januar 24, 2012, 09:39:49 pre podne
To sto se krize tice i 90-te apsolutno ste u pravu i ova 2012 ce biti zajebana do bola po mnogim stvarima...
@ Fred Peric cuti barem ti je pokazao na svoju gresku, mene su zeznuli tako jednom i otisao sam bez zatvaraca (tj. samog sebe sam zeznuo posto nisam pregledao)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Guarana Januar 25, 2012, 10:46:40 pre podne
sat i 20 minuta od cvetka do plavog mosta... jebem ti sneg i neuke ljude.. tacno bi po pandura na raskrsnicu i da cepa dozvole na licu mesta
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: GT267 Januar 25, 2012, 11:16:02 pre podne
Vidiš koja je kriza, što kažeš ovo je tek početak, zato čuvajte svoju imovinu...

Na pumpi recimo u 99% slučajeva SAM sipam gorivo, ili kad se zaleti pumpadzija gledam dok sipa.Jednom neki pospani uhvati se mahinalno za benzin crevo, samo sam ga streljao pogledom pre nego što je pomislio da ga stavi u rezervoar badmood.

Sinoć omladinac u kraju mi sipa gorivo i ne zatvori poklopac(a radnja vrlo komplikovana :poklopac kvrcne i zatvoren je), krenem kući on zviždi zamnom...da me upozori da mi je otvoren poklopac  wacko...Ima ljudi nisu sposobni ni ''poklopac da zatvore''...

 biggrin, meni je jednom ( i nikad vise nece) ostavio otvoren poklopac i cep zakacen na poklopcu. . . I jos sam mu rekao da sipa 20 eura , a on sipao 20 litara, . . . Srecom odmah sam u retrovizoru vidio situaciju , stao i zatvorio rezervoar. . . Od tad, ili ja sam sipam gorivo ili disem za vratom pumpadziji i cekam dok mi cep ne kvrcene barem 2 puta. . . A da ne pricam sad kad mi je na sluzbenom kombiju stavio cep od rezervoara u dzep, tu je onda radila plasticna vezica i najlon, a kasnije posle pola dana evo ga pumpadzija sreta me u gradu i vraca mi jbni cep. . . Hehe, kad se sjetim samo mojeg kombija, Turbo Daily 3.0  hail. . mazga. . Jednom isprevrtah neku paletu sa mlijekom  , posle je po gradu dugo kruzila prica, '' Iz svih auta curi ulje , a iz Miljanovog mlijeko". .  lollol U kabini sam imao petolitarku za mene da pijem i da se umivam, i jos jednu da njemu sipam u hladnjak. . . Ulje mu nikad nisam mijenjao jer sam mu stalno dosipao novog. . . Al sve su to cari koje slabo ko razumije. . .
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Januar 25, 2012, 11:18:52 pre podne
Evo komsije me ponovo angazovale da nam ocistim put od snega od parkinga do glavne ulice sa mojim mk3
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: GT267 Januar 25, 2012, 11:23:02 pre podne
Jesi li priostrio noz. . .  lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Januar 25, 2012, 11:27:58 pre podne
Naravno  lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: kiza91 Januar 25, 2012, 12:34:04 posle podne
nocas ortaku maznuli plinsku bocu iz juga.. boodala
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Januar 25, 2012, 02:05:48 posle podne
To se isto desilo i mom kumu na jugu. Jebeni narkici (barem je ovaj bio, navatali smo ga i 25x batine)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: kiza91 Januar 25, 2012, 05:48:15 posle podne
ovaj kaze da je jos vido 2 lika kako sede u autu na parkingu uvece oko 1 kad je dosao kuci..i hteo da zapise tablice posto su mu vec krali ranije bocu ali nije ne znam zasto...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Wele Mart 28, 2012, 09:03:11 posle podne
Danas kolege bile na terenu, silaze do kola i vide lika oko 35 godina kako izlazi iz kola. Provali ga na daljinu da mu ključem grebe kola i ulazi u zgradu pored. Kolega kad je video ogrebotine počeo da psuje majku i oca na glas i taj lik izašao na prozor i kaže "Parkirao si se na moje mesto" Parking na NBG između zgrada međutim idiot kreten i debil utripovao da je to njegovo parking mesto. I zvali ga da siđe da im objasni kako je to njegovo mesto, a lik ne sme. On srećom zapamtio iz kojih kola je izašao i izvadi krstasti šrafciger i celu desnu tranu uzdž i popreko mu izgrebe. Ovaj moli sa prozora da prestanu, a ovaj samo šara još više. Drugi kolega hteo da mu skače po haubi i da mu lomi šoferku, ali ovaj prvi ga sprečio.
Stvarno zašto ima toliko debila i idiota? Pa u koje stanje uma moraš da dovedeš sebe da misliš da je javno parking mesto tvoje (ili da se ponašaš kako oćeš jer živiš u tom kraju) Ja razmišljam da sam ga video da mi to radi gde sam se ljudski parkirao na parking, pa ... ne smem da napišem šta mi sve pada na pamet. Stoka idiotska, pičketina ljudska, beskičmenjak i jadnik. Ljudi rade normalno svoj posao i onda se pojavi takva nula od osobe da ti pokvari život.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Mart 28, 2012, 09:07:45 posle podne
ja bih mu demolirao kompletan auto!!!
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: ortodox09 Mart 28, 2012, 09:42:43 posle podne
Ma fukara... Po definiciji.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Fred Peric Mart 28, 2012, 10:21:53 posle podne
Tip koji je bio parkiran do mene ,kada sam izašao po podne, pomerio svoj auto za jedno mesto,za to jedno gde sam bio do tada ja, jer je to NJEGOVO  parking mesto...bolest...tu sam bio parkiran od nedelje po podne, mislim da je ovaj patio 3 dana.... boodala
A što se tiče likova koje opisuje @Wele : Nisu kola kriva, to ja uvek kažem, nego tom maloumniku treba vaditi sitan kamen iz bubrega...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Guarana Mart 28, 2012, 10:46:49 posle podne
meni je neko u zadnjih par dana overio levo krilo napred... ima malo udubljenje, ali vidi se, kad je cist pogotovu... sto je najgore apsolutno me vise ne tangiraju takve stvari.. sto nije dobro
a i za to ko je prvi video prazno mesto i koje je mesto "necije" jos gore... ako mogu uletim, ako ne nikom nista.. vise ni ne stajem da se objasnjavam sa budalama.. ako hoces lupaj,lomi,grebi, samo ce sebi da natovaris bedu na vrat.. par puta je bila situacija "dva ovna na brvnu".. oboje usli do pola na mesto... upalim sva 4, izadjem , zakljucam pa ti juri pauk 1h vremena i objasnjavaj sta je bilo, zabole me

na drugu stranu puknem kad su ljudi apsolutno u put je samo moj fazonu... kolko mogu da zaglavim ako ugradim pandursku rotaciju? alternativa je neke kretenski jake i jako nelegalne xenone i da prevezem jedno od dugmica sirene na neku kamionsku/vatrogasnu.. ili te jacine... da se malo ljudi presaberu brze gde su i sta rade
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Mart 28, 2012, 10:48:43 posle podne
e u mom slucaju ja imam posla sa maloumnicom, ljudi popizdeo sam ... parkiram ja boru i otisao da golfa da uzmem nesto iz njega i pogledam na haubi neka mala kurvica, maloumnica ... izrezala svoje ime na haubi od golfa ( duzina je nekih 10 cm). Tu gde se parkiram ima dosta dece koje se igraju, zezaju i sve je to ok, to je za decu igraju ali ovo, pa vagina ti materina imas papir i olovku pa vezbaj svoj potpis na papiru!!! Sada cu morati da ubacim par klinaca iz moje zgrade da saznaju ko je ta mala i ako je uhvatim pravo kod roditelja i ima da trazim da mi ofarbaju celu haubu i da ostali deo auta izlakiraju da bi se sve uklopilo, boli me dupe a kapiram da ce i njeno kada je njeni roditelji dohvate (valjda)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Miok Mart 28, 2012, 10:52:08 posle podne
U jbt, a sto je najjace sumnjam da ce roditelji nesto i uraditi, znas ona je mala  blabla
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Mart 28, 2012, 10:54:46 posle podne
ja sve po kratkom postupku u saobracaju,a kenjas nesto izadjem sa metalnom cevkom i da vidis kako se smire i dizu ruke,ma ne jebem zivu silu,nece niko da se izivljava i izdrkava na mene
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Fica Mart 28, 2012, 10:57:48 posle podne
ma bre narod je puko skroz. Ja zivim u zgradi imamo zajednicko dvoriste gde se parkiramo, bukvalno se svi znamo iz zgrade posto nasa u ulaz broj 2 ima sve ukupno 30 stanova ako i toliko i ladno mi je neko od komsija bez pardona prosuo pola musake na auto, kad sam video poludeo sam jeste da je bio prljav i sve ali musaku da mi svirne po sred haube i soferke posle sam morao na odmascivanje da odvezem.

doslo mi da kezem ovo od muke

1na1 - baci leba (http://www.youtube.com/watch?v=vQLccE457vg#)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Miok Mart 28, 2012, 11:01:04 posle podne
@ Acca Ne kenjam ti sad ali, moras da pazis sta radis nikad ne znas kome ces da se zameris,kakva je budala itd zajebana su vremena bas,em je finansijska kriza em socioloska sto dovodi jedne velike propasti, a jedna od tih su da je vaspitanje vecine jedna velika NULA + ljudi vise nemaju postovanja jedni prema drugima,ne znam ni zasto ovo pisem al ae da se malo i ja 'izduvam'
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Fred Peric Mart 28, 2012, 11:09:52 posle podne
U pravu je @Miok nije lako iskontrolisati se, ali ne treba navlačiti sebi bedu za vrat, to valjda ide sa godinama, često mi bude drago, budem ponosan na sebe kad se iskontrolišem, a inače sam tanak(kao i većina ljudi) sa živcima...treba bidi taktičan i diplomata....strpljen spašen. ;)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Miok Mart 28, 2012, 11:18:11 posle podne
Naravno da nije lako,ali uvek me drzi ono- sta ce biti posle- ne mora da te smara dovoljno je  da dodje do nekih s*anja pa ti se nakaci i murija,nikad ne znas sta moze da se desi, Kada smo kupili golfa secam se da je baja na parkingu otvarao vrata i opalio po golfu, hteo sam da iskocim i da ga iznabadam, ali nisam ne treba mi nikakvo s*anje, samo sam ga pogledao i zapalio cigaru, i tu se i zavrsilo, jbg.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Mart 28, 2012, 11:21:17 posle podne
U jbt, a sto je najjace sumnjam da ce roditelji nesto i uraditi, znas ona je mala  blabla
pa verovatno ce to biti ali nije mala toliko kad zna lepo da pise i ima dovoljno snage da ureze jebeno ime na haubu, ok, nije ona kriva ali su onda ti roditelji krivi sto je nisu lepo vaspitali! Ej bre, pa da moj sin od 6 godina nacrta ili napise nekome po autu, prvo sto bi mene bilo jako sramota jer ga onda ja i moja zena nismo lepo vaspitali, drugo ja koji nikada u zivotu do sada nisam udario moje dete (jer zaista do sada nije ni zasluzio nesto tako) odvalio bih ga od batina, ali odvalio + kazna .... Tako da roditelji od te male ako ih nadjem, nece se izvuci na tu foru
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Mart 28, 2012, 11:23:47 posle podne
nisam ni ja kavgadzija i stvarno treba puno da me iznerviras,retko ko uspe,ali imas budala koji te isteraju iz takta,pukne ti film,pogotovo kad si svaki dan po 10 sati za volanom,i to sve po centru grada uglavnom
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Miok Mart 28, 2012, 11:33:03 posle podne
U jbt, a sto je najjace sumnjam da ce roditelji nesto i uraditi, znas ona je mala  blabla
pa verovatno ce to biti ali nije mala toliko kad zna lepo da pise i ima dovoljno snage da ureze jebeno ime na haubu, ok, nije ona kriva ali su onda ti roditelji krivi sto je nisu lepo vaspitali! Ej bre, pa da moj sin od 6 godina nacrta ili napise nekome po autu, prvo sto bi mene bilo jako sramota jer ga onda ja i moja zena nismo lepo vaspitali, drugo ja koji nikada u zivotu do sada nisam udario moje dete (jer zaista do sada nije ni zasluzio nesto tako) odvalio bih ga od batina, ali odvalio + kazna .... Tako da roditelji od te male ako ih nadjem, nece se izvuci na tu foru
Pa to sam i rekao u sledecem postu, vaspitanje nula, imam 21 godinu, i kao prvo da neko nesto trpi zbog mene bilo bi me sramota, a opet da nesto i uradim cale bi me odvalio i to bas i nikad mi vise ne bi palo na pamet da to isto i ponovim, sve krece od kuce,nije kriva drzava ni niko samo roditelji, a tebi jedan +,cale za primer   biggrin
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Mart 29, 2012, 12:10:21 pre podne
hahahaha a ti si taj koji mi je dao + HVALA!
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Garfield Mart 29, 2012, 01:52:26 pre podne
goxy daj da vidim rukopis ja cu je naci lollol a vec danima sam besan zbog bivse tako da necu biti milosrdan ni malo ;)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Mart 29, 2012, 01:56:59 pre podne
pa znas gde stoji golf pa kad si u prolazu vidi, mada ja mislim da bi se ti angazovao oko toga samo da bi bejo nesto  lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Garfield Mart 29, 2012, 02:15:25 pre podne
bejo ne bih ali ako je znam i ako je dobra mozda bi je BO-JE :D doduse ova nova cura je kul samo secas se one price o kupeu i karavanu? pa iznerviralo me je to sto je kupe TVRD i sedista su neudobna!!!!!  angry2 angry2 pritom mi se javio Karavan i pozeleo da se provozamo,ali sam ja mentol odbio blow i takoooooo sve u svemu zivot mi se opet vraca na staru putanju spanske serije mada mislim da ce sve na kraju dobro i srecno da se zavrsi  love2
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: ilija Mart 29, 2012, 03:15:28 pre podne
Au Garfilde ja mislim da niko na forumu nema ljubavnih problema kao ti ;)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Guarana Mart 29, 2012, 08:02:16 pre podne
macane, zivot ti kaze da je vreme za 3some ocito
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: ilija Mart 29, 2012, 09:29:30 pre podne
Realno upravu je Guarana, opali ih obe lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Garfield Mart 29, 2012, 11:52:48 posle podne
realno to ce se desiti u nedelju jer trebamo da se nadjemo XD a bubica je gotova tako da vidim da cu opet da stelujem mekocu amortizera i torzija lollol lollol ilija imas pravo mozda niko nema ali ne problema nego niko nije lud da to kaze javno na forumu zbog kasnijih prozivki ;) ja nemam problem sa time jer sam veciti saljivdzija i svaku vrstu sale prihvatam osim naravno pominjanja familije tu se granica normalnosti i pristojnosti prelazi i krecem da penim ovo oko cura mi je ladovina ;)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: MasterChief Maj 06, 2012, 10:11:24 pre podne
Posle relativno mirnog perioda (taman sam se opustio). Sinoć su mi poskidali original čepove sa felni. Ne znam više šta da radim. Ozbiljno se razmišljam da kupim nešto drugo što nema svaki seljober koji u subotu dođe u grad pa prebira po parkinzima šta mu fali na njegovom autu. Realno smučilo mi se i što svaki put kad prođem pored neke 4-ke seljober iz te 4-ke mora da overi moj auto, ja lično mislim da ga overi ne zato što se nešto naročito razlikuje od njihovih, nego gleda da li ima nešto što bi mogao da skine i da stavi na svoju rbinu.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: kiza91 Maj 06, 2012, 10:58:23 pre podne
brate trazi neku garazu podhitno...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: MasterChief Maj 09, 2012, 04:38:34 posle podne
Znači, kakvih sve stvorenja ima, i na šta su sve spremni. Juče je bila sahrana koleginog sina, i ladno su za vreme sahrane (14h), lopovi harali po automobilima, jednom bivšem kolegi nestao kasetofon, fotoaparat..., drugom liku takođe kasetofon, znači ljudi su došli na sahranu, da izjave saučešće, a likovi ladno dođu, i počnu da haraju po automobilima. Ej čoveče ono dno dna.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: MasterChief Septembar 30, 2012, 02:58:44 posle podne
Krenuo danas do drugara i osetim smrad sličan sirćetu, rekoh ajde najverovatnije klima treba da se očisti, i nastavim svojim putem. Onda drugar primeti da je boja na suvozačevim vratima matirala, ja rekoh ma to je prljavština 100%. Odem i operem auto i imao sam šta da vidim.

(http://img6.imagebanana.com/img/fl252pyl/thumb/30092012128.jpg) (http://www.imagebanana.com/view/fl252pyl/30092012128.jpg)

Takva je cela gornja strana desnih vrata. Da li je neko prosuo neku kiselinu, da li je nešto palo na auto sa obližnjeg gradilišta nznm, ali mi izgleda da je najverovatnije neko prešao natopljenom krpom, ili naprskao, jer je previše precizno to jest nije se slivalo dalje do kraja vrata nego samo taj deo. Valjda može da se ispolira, neće valjda morati da se farba.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Pile Septembar 30, 2012, 03:38:16 posle podne
bas cudno,kao da ga je neko matirao smirglom. Moze da se ispolira.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: debelizmaj Oktobar 13, 2012, 10:16:32 posle podne
sto mi u 21:45 javi da je otishao ``unutrashnji zglob na menjachu`` ... i pochne prichu ovo kako nemoze se vozi itd...
a dovezo se kuci .. i ja ga pitam..
- ok kad si to saznao ..
-- 21h ..
- i sto me nisi zvao odma
-- pa mislio sam da mogu ga namesti
- kako namestish neshto sto je crklo ..
-- pa ...
- jesi li zvao top auto, koji rad sad da pitash
-- ma neradi to sad a i nemaju to
- jesi li zvao .. da/ne
-- ne ali ...

spustim slushku, zovem tu firmu, naravno rade do 22h, jel imate, imamo, 17xx din ...

- imaju ...
-- ma mozda imaju na sajtu
- imaju na stanju
-- ma neeemaju bre ...
- zvao sam
-- koga
- top auto
-- i
- pa imaju ...znachi da si me zvao imao bi vecheras spakovan auto ...
-- pa mislio sam ...

(http://image.made-in-china.com/2f0j00PMLTpKtYvDke/Inner-Cv-Joint-for-VOLKSWAGEN-VW-705-.jpg)

 badmood

Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Pile Oktobar 13, 2012, 10:48:17 posle podne
Debeli,jedno mora da naucis. MAJSTOR NELAZE VEC ODLAZE !!!
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: debelizmaj Oktobar 14, 2012, 03:28:09 pre podne
da majstor nije drugar, vec bi majstor bio u gepeku ...
niti prvi niti poslednji ... da vidish kako posle vecheri provedene
u shahtu sve posle namesti i josh pita dal je duzan da plati
ali posto je drugar u majstor/drugar ...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Wele Oktobar 14, 2012, 04:04:40 pre podne
Juce u gradu novi beli Up! i neko mu odvalio znak sa maske.
Glupo mi je da pisem sta sam sve pozeleo toj osobi, mozda neki ovde ne bi mogli posle da spavaju.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: mixa90 Oktobar 14, 2012, 11:02:02 pre podne
sto mi u 21:45 javi da je otishao ``unutrashnji zglob na menjachu`` ... i pochne prichu ovo kako nemoze se vozi itd...
a dovezo se kuci .. i ja ga pitam..
- ok kad si to saznao ..
-- 21h ..
- i sto me nisi zvao odma
-- pa mislio sam da mogu ga namesti
- kako namestish neshto sto je crklo ..
-- pa ...
- jesi li zvao top auto, koji rad sad da pitash
-- ma neradi to sad a i nemaju to
- jesi li zvao .. da/ne
-- ne ali ...

spustim slushku, zovem tu firmu, naravno rade do 22h, jel imate, imamo, 17xx din ...

- imaju ...
-- ma mozda imaju na sajtu
- imaju na stanju
-- ma neeemaju bre ...
- zvao sam
-- koga
- top auto
-- i
- pa imaju ...znachi da si me zvao imao bi vecheras spakovan auto ...
-- pa mislio sam ...

(http://image.made-in-china.com/2f0j00PMLTpKtYvDke/Inner-Cv-Joint-for-VOLKSWAGEN-VW-705-.jpg)

 badmood



ovo meni redovno crkava , vec sam promenio jedno 4 od prosle godine , i za 3 meseca sam 3 kineticka do glavcine promenio ... a uzimam kvalitetne , nego me zeza to sto imam 15" gume a kineticke od 1.6D
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: debelizmaj Oktobar 14, 2012, 12:11:36 posle podne
mixa ... ja nisam tako opasan da imam 15 felne, al da jesam i da zivim na potezu most, vatrogasni dom, ``trzni centar``, ... :)))) shalim se... elem. pa jel ima neki jachi ?
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: boćanac GTD Oktobar 14, 2012, 02:25:03 posle podne
naravno steta je sta god da vam ukradu , ali meni su rpe dve godine na svadbi poskidali one plasticne poklopce sa felni i obruce , skinuta antena to ejst otkinuta i brisaci svi , a po gumam isubadali one svadbarske cvetice sto s ekace na kosulju , ali rpe emsec dana su mi otkinuli ,,krvnicki,, plastiku sto pokriva slep kuku na prednjoj strani , a tu plastiku kad nadjem da kupim obicno je oko 1000 dinara ili jace , sledeci puta cu da je kupim i lancem da je vezem za sasiju , da mogu vrata da otvore i sedista bi povadili i ostavili bi panjice posto su fini neki lopovi..:D
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: GT267 Oktobar 14, 2012, 02:35:27 posle podne
A onda se meni smiju sto skidam poklopce od RM kad idem u grad. . .  Samo nek se smiju. . .  bicedobro
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Pile Oktobar 14, 2012, 03:21:09 posle podne
@Mixa90. Prijatelju,ovo sto si napisao je cista glupost i odavno nisam procitao tako neku izjavu. kakve to ima veze da je kineticki od 1.6d a felne 15 i da zbog toga crkava. 3 godine sam vozio 16-tice na dizelu i nikad se nije sjebao kineticki,kakve on crne veze ima sa time. Bolje vidi da stavis original kineticki i da manzetna legne dobro i da je stegnes da neulazi voda ili druge stvari,pa neces imati problema. Ja sam vozio 16v turbo na kinetickim od 1.6d i 15 felnama sa 215 gumom pa nije bilo problema. A ako ti je Majstor rekao tako nesto,onda ciglu i u glavu,nemoj da ga stedis posto taj treba da bude mesar a ne mehanicar!!!
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Peca_Nis Oktobar 14, 2012, 09:42:52 posle podne
Danas sam izludeo. Ustao sam u 6. Krenuo u 7 za Zajecar ( 100 km od Nisa ) da polazem ispit, koji nisam uspeo u Nisu da polozim.

*ebao me dan kad sam stavio 18'' felne i ove opruge, toliko je rupa na tamo i toliko je los put, da je meni CD player preskakao od rupa, treskalo je sve unutra, kisa je padala, magla preko Tresibabe, ne vidis 2 metra ispred sebe. Stignem nekako, zavrsim sve, i u povratku, ubrzam malo, isao sam nekih 100 km/h po onom putu gde je rupa do rupe, i toliko je treskao na sve strane da je na kraju pukao auspuh. Sad mi se auto cuje kao pokvareni 1.8T GTI golf.

Jedva cekam da kupim 15 ili 16 sad pred zimu, vratim napred fabricke opruge i cao... Razmislicu da li cu da vratim ove zute na auto, jer su 7 CM KRACE, i ovo vise ne moze da se vozi. Traktor je udobniji od ovoga!
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: debelizmaj Oktobar 14, 2012, 09:47:28 posle podne
ustanovili da je jedan sraf na amortizerima nabuzen ...
``šraf za amortizer 12mm sa maticom dužina šrafa 5cm
nalazi se na stožeru amortizera i vezuje se sa rukavcem
tu idu 2 kom, tebi treba 1 kom`` :)
ybg ..
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Mašinac Oktobar 14, 2012, 10:21:34 posle podne
Danas sam izludeo. Ustao sam u 6. Krenuo u 7 za Zajecar ( 100 km od Nisa ) da polazem ispit, koji nisam uspeo u Nisu da polozim.

*ebao me dan kad sam stavio 18'' felne i ove opruge, toliko je rupa na tamo i toliko je los put, da je meni CD player preskakao od rupa, treskalo je sve unutra, kisa je padala, magla preko Tresibabe, ne vidis 2 metra ispred sebe. Stignem nekako, zavrsim sve, i u povratku, ubrzam malo, isao sam nekih 100 km/h po onom putu gde je rupa do rupe, i toliko je treskao na sve strane da je na kraju pukao auspuh. Sad mi se auto cuje kao pokvareni 1.8T GTI golf.

Jedva cekam da kupim 15 ili 16 sad pred zimu, vratim napred fabricke opruge i cao... Razmislicu da li cu da vratim ove zute na auto, jer su 7 CM KRACE, i ovo vise ne moze da se vozi. Traktor je udobniji od ovoga!

Jel razumes sada zasto ja necu da spustam auto iako ste me UPORNO ubedjivali da spustim? Ja sam pricao da cesto idem Nis-Kladovo (Zajecar je tacno na pola puta), ali kao da sam pricao zidovima, kao da nekima nije dopiralo do mozga...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Peca_Nis Oktobar 14, 2012, 10:27:26 posle podne
Nije humano kakav je onaj put. Ti kad bi spustio golfa, tacno bi se dovukao do Kladova i morao bi da popravljas auto  biggrin

Ali meni auspuh nije zakacio, nego izgleda od treskanja puk'o jadan. Cuo si ga  biggrin
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Mašinac Oktobar 14, 2012, 10:43:24 posle podne
Ma da, ali to je samo put do Zajecara. Zamisli jos 100km tako, pa onda za par dana nazad 200km istim putem. Pa onda minimum jednom mesecno tako, a nije retko da idem i 2-3 puta mesecno...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Twister Oktobar 14, 2012, 11:01:39 posle podne
Ima li neceg lepseg nego kad ti ovako zapocne dan???'  angry2

(http://imageshack.us/a/img443/8251/fotografija1098.jpg)

........izbegnut direktni ceoni sudar....+ lik produzi. nije smeo ni da uspori nakon sto me je ''ocesao''  angry2
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Peca_Nis Oktobar 14, 2012, 11:03:30 posle podne
S obzirom kako je moglo da bude, nista strano. Pa ko je bio kriv? Nisi stao ni ti, ni on?
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Twister Oktobar 14, 2012, 11:07:13 posle podne
Kriv je taj NEKO!!!!!!!!! Ja sam stao...i cekao 20 min. Nigde nikok. Istovremeno pokusao i policiju dobiti da bi dosli...ni to nisam uspeo jer im je linija bila non-stop zauzeta (??????)...itd., itd.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: debelizmaj Oktobar 14, 2012, 11:09:14 posle podne
Ima li neceg lepseg nego kad ti ovako zapocne dan???'  angry2

(http://imageshack.us/a/img443/8251/fotografija1098.jpg)

........izbegnut direktni ceoni sudar....+ lik produzi. nije smeo ni da uspori nakon sto me je ''ocesao''  angry2

zovesh muriju ... nema nerviranja tu .. ono beshe 112 ..

Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Twister Oktobar 14, 2012, 11:12:08 posle podne
Zmaju....vec sam napisao...ZVAO SAM MURIJU...tj pokusao da ih dobijem, ali nekih 20-ak minuta im telehon nije bio dostupa, tj meni je prikazivalo zazuce...na kraju sam im licno otisao u stanicu.....
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Ivan Oktobar 14, 2012, 11:13:03 posle podne
I mene neko ocesao prosli vikend.
Krenuo sam do grada i video slomljeni migavac i izgreban branik. Stavio sam bele dok ne nadjem zuti.
Ali to nije sve.
Kad sam se vratio parkirao ga na mesto gde ne strci, viri i visi i ujutru opet levi migavac naprsao.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Twister Oktobar 14, 2012, 11:13:49 posle podne
Mozda si ga pretegao lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Ivan Oktobar 14, 2012, 11:15:51 posle podne
Nisam.
Vidi se gde je zakaceno i kako se naprsline sire u svim pravcima.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Southwind Oktobar 14, 2012, 11:38:56 posle podne
Kriv je taj NEKO!!!!!!!!! Ja sam stao...i cekao 20 min. Nigde nikok. Istovremeno pokusao i policiju dobiti da bi dosli...ni to nisam uspeo jer im je linija bila non-stop zauzeta (??????)...itd., itd.

Mozda se uplasio lik da ces da izvadis dodatnu opremu u vidu palice...
Nego ja ne mogu da poverujem da je murija stalno zauzeta, sta rade, zovu hotline?
Sta da je neka pljacka, otmica, ili nesto slicno  angry2
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Twister Oktobar 14, 2012, 11:54:15 posle podne
Southwind, ja nemam potrebe da nosim a kamoli da vadim ''dodatnu opremu'' lollol .......ruku na srce, iskreno, aj da kazem da su i imali neko razumno obrazlozenje.....par kilometara od mene bila je tragedija....decka je neki lik usmrtio kolima, a posto se radi o malom mestu imaju i malo telefonskih aparata i prikljucaka...tako da.....ja sam im bio na 1000000000000000000000 mestu po prioritetru
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Southwind Oktobar 15, 2012, 09:34:20 pre podne
Pa i ja ne nosim, ali znam mnogo ljudi koji nose :D
Inace stvarno je tragedija, svakog dana gledam i slusam razne gluposti, a treba samo malo vise paznje da se sve to izbegne...

Nego posto je tema pissed off, meni su pre nekog vremena iz motora ukrali srafciger i 2 ljuca, mislim kome to treba jbt, ali izgleda da se ovde krade sve, doslovno badmood
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: BorkoUE Oktobar 15, 2012, 06:52:22 posle podne
...Recima jednog mog druga,inace sofera:"Nisam nosio nista u kolima,i onda kad mi je trebalo,prc  biggrin" A uvek je se meni smejao zbog pendreka a kasnije i boksova.Inace,likovi su poceli da mu lupaju po kolima na parkingu kod jednog uzickog kluba,on izasao i sta ce,pocne pesnicama sa njima trojicom.Sreca pa smo ja i brat bili blizu,al dok smo videli i dotrcali,dobio je jednom ispod oka i jednom iznad.Al je zato jednom uspeo da razbije nos glavom  lollol Tako da otad izadjes napolje,stangla-palica-boxer-rucna dizalica-mali veci okasti kljuc ili moj omiljeni  pop1 pravoslavni za tockove,i u vecini slucajeva druga strana odustane.Ja sam licno povadio sve iz kola za sta bi mogli da pisu prijavu,al zato drzim kljuc za tockove,onaj na izvlacenje.Jeste u gepeku al caskom ga ja izvadim kad treba  batine...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: steva Oktobar 15, 2012, 09:21:41 posle podne
koliko sam se iznervirao jutros, slomljena mi vozaceva brava vec 2 meseca,ustanem ja da krenem na posao, otvaram zadnja vrata pa spustam prozor da bi usao u auto i tako jos 2-3 puta dok nisam dosao do parkinga ispred sljake... kad sam stigao zatvaram vrata i pogledam brava na mestu, cale je namestio za vikend... jebem ti ponedeljak biggrin
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: guluaz Oktobar 15, 2012, 10:18:23 posle podne
peco stavis fabricke opruge od tdi gti i ne mislis

ja mislio da cu da imam problema , ali sad vec spremam fabricke opruge za prodaju

ove su mi ekstra
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: steva Oktobar 16, 2012, 06:17:12 posle podne
jutros kupujem dorucak u pekari, hvatam se za bravu od kola i ostaje u ruci lollol lollol

evo ga cale u garazi namesta novu...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: MateiNho Oktobar 17, 2012, 12:40:25 pre podne
to je to, ostavim auto 2min ispred garaze,, zalupi neko vrata od garaze i ostala mi bordo tackica na autu.  angry2 angry2
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: ortodox09 Oktobar 17, 2012, 08:33:32 posle podne
Danas mi je neki dingospo poklonio parnicu od oko 35, 40 santima na po haube i to pred rođenom garažom u po bela dana... a ni na kafu nije svratio.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: archi Oktobar 19, 2012, 11:25:58 pre podne
Jes da nisam ja pissed off al jeste pandur :).. Zaustavlja me i trazi dokumenta, ja trazim po autu (stvarno nisam znao gdje su, nisu me odavno zaustavljali) i nadjem saobracajnu dam mu da se zanima dok trazim vozacku, sjetim se da je u ladicu, otvaram ladicu, uzimam torbicu pa vadim dokumenta polako (on vec popizdio sto sam mu zauzeo mjesto a vidi da sam skroz ispravan) kaze mi ajde pomjeri se malo naprijed da mogu da zaustavim jos nekoga, rekoh evo samo da vam dam vozacku, a on kaze a imas vozacku, ajde vozi onda evo ti saobracajna, e ja sad polako vracam dokumenta sve na svoje mjesto (to sam vec namjerno, kad me vec zaustavlja bez razloga nek pregleda sva dokumenta a ne tu ajde vozi) i on prosao sa druge strane auta i popizdio udara u prozor kuca kao ajde vozi, a ja full gas prva druga. Rekoh da pozurim kad mu se zuri :D.. Samo sam cekao rotaciju iza mene, medjutim prosao sam dobro :)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Cvejapk Oktobar 19, 2012, 11:45:59 pre podne
Samo polako,da sve bude po propisu...  biggrin
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Oktobar 22, 2012, 01:13:57 pre podne
@Archi nije te on zaustavio bez razloga, nego to se zove kontrola
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: archi Oktobar 22, 2012, 08:49:44 pre podne
Sad znam odakle mi treci minus :D.. Gorane, nisam se ja ni zalio sto me zaustavio (a skratio sam pricu da nije zaustavio dvojicu koji su preticali sleper ispred mene u naseljenom mjestu) nego kad me vec zaustavlja, radi neke kontrole, nek prekontrolise dokumenta do kraja, dje zuri, zuri sto hoce da kazni sto vise ljudi a ne da vrsi neke kontrole ;)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Banchi Oktobar 22, 2012, 10:31:08 pre podne
Pa to mu je i bio cilj da uzme neke pare ;)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Goran79 Oktobar 22, 2012, 10:52:46 pre podne
@Archi nisi od mene dobio minus, nisam ti ja u tom fazonu (iskreno nikome nisam ni dao minus)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: debelizmaj Novembar 21, 2012, 05:55:30 posle podne
Sto mi nisu za novi server doneli opremu u firmu danas !!! gundj !
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Mašinac Decembar 03, 2012, 11:17:39 pre podne
Dakle ovo stvarno nema smisla! Prvo rade mi ulicu od juna i jos nisu stigli ni cevi da postave, a da ne pricam o betoniranju. Drugo, ulica je cela raskopana i po 15-20 minuta se vrtim da nadjem mesto da se parkiram. Rade svaku 2.-3. nedelju i to po 2-3 dana nedeljno, a kao slag na tortu sad su poceli da 'rade' i carevi kopaju sa obe strane ulice. Jedva peske izadjem, a kamoli kolima. Kad izlazim iz ulice kao da sam u igrama bez granica. S jedne strane pazim da ne upadnem u rupu, sa druge strane je zemlja, a povrh svega moram da pazim da ne ugazim u neku baru koja je, naravno, puna peska i blata!  angry2 angry2 angry2
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Miki GOLF 2T Decembar 03, 2012, 11:52:55 pre podne
Meni se prosle godine dogodilo,kada sam se vracao sa posla,zaustavi mene saobracajna policija kod kalemegdana,i ono stadarno dokumenta provera,kad car mi gledao dal imam plin te me pita,ova prva registracija u bosni kad je uvezen,pa seo u kola,dobar golf kolko si platio,kao trebao bi ja da uzmem sebi ovako,ja se sebi mislim(teraj se P.M samo me pusti da idem dalje)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Peca_Nis Decembar 04, 2012, 03:02:13 pre podne
Masinac, video sam, ono je katasrtofa...  Poceces da navlacis kese na patike kad izlazis napolje da se ne izmazes :))

Pa zato ti ja vidjam golfa nepropisno parkiranog svakog dana :D
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Mašinac Decembar 04, 2012, 03:14:47 posle podne
Haha pa da, zato je parkiran tamo ispred one zgrade, sto kazes, nepropisno... biggrin
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Decembar 04, 2012, 04:06:10 posle podne
jutos upalim auto i kad mi izbaci neku gresku na bordu i upali mi lampicu od akumulatora, odem ja kod majstora on pogleda i kaze allternator ne puni, u pitanju je Valeo, ispita on sve i kaze da je altenator ok nego je crko regler, odem ja kupim regler u nekoj radnji na Sumicama gde me uputio majstor i to busom, jer mi je auto razmontiran, tj alternator, platim ga 3150din i dodjem nametimo ga i ono isto, nece da pihvati kopiju nego trazi orginal, vratim ja taj regler sto sam kupio i oni mi vrate pare i odem sa Sumica u Bulevaru kod Cvetkove pijace i trazim kod njih da mi daju, jer su mi rekli da imaju orginal i kopiju isto preko telefona, uso ja u prodavnicu i kad mi je reko cenu za regler- obicna mala plastikica, sklopka slogirao sam se 10060din, sta cu moram da kupim i odjem kod majstora namestimo sve, ne pali vise lampicu, radi sve kako treba i taman da krenem majstor kaze da proveri alternator kako puni, i sve radi kako treba, ali u nekim trnutcima napon kao a nesto zeza, skine on ponovo alternator, pregleda ceo i nadje na rotoru neku zicu koja kao da se otkacila, i to mora da se vikluje i tek sutra moze da bude gotovo i moram da ostavim auto kod njega preko noci A TO NIKAD U ZIVOTU NISAM URADIO NITI SAM DAO i ostavim ja auto i posle mi kaze da treba da pripremim jos 4000din za viklovanje i ruke, i tako me je danas moj paja izmuzo za 14000din i popizdeo sam, ceo dan mi je sjebo...
i jos nisam nocas spavao radio sam celu noc u patroli..
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: misa-goga gti Decembar 08, 2012, 12:25:33 pre podne
Danas mi se dogodila situacija gde nisam mogao da reagujem...nazalost

Pop lukina ulica,beograd,oko 14h.
-posto mi je isteklo dozvoljenih 3h za parkiranje u zoni,morao sam isparkirati auto sa tog
parking mesta (jer takvo je pravilo parking servisa ) i da potrazim drugo a to sam morao takodje
u istoj ulici jer sam tu radio.
krecem u rikverc da se isparkiravam nizbrdo ulice i ugledam mesto jedno 5-6 auta iza mene,
kad frajer (25-30 god)  sa puntom u punoj brzini obilazi kolonu i prelazi u suprotan smer i ide pravo na mene.
stane on na 1m od mene i ono kao bezobrazno: "ajde izlazi sad...
ja mu onako smireno i pogledom kazem da se on zajebo jer je krenuo da obilazi kolonu
i da vozi mojim smerom
krenem ja malo brze u rikverc a on gospodin pun gas i idalje obilazi kolonu.
stanem ja do tog mesta gde cu uci da se parkiram,a on frajer zabode kocnicu i onako nervozno
pridje puntom i otvara prozor .
otvorim i ja prozor a on meni "sta radis breeee.. ?    , ja njemu  "gde si krenuo budalo... ?
- odjednom u sekundi on vadi suzavac i naprskava me njim !!!!!!!
ko vagina ona najgora,daje gas i bezi desno niz brankov most....
pokusao sam da se okrenem na sred ulice i da jurim da ga stignem,ali mi nije bilo dobro,nisam
mogao da disem.
jedva sam se nekako smirio.
eto sta moze da ti se desi u sekundi i neocekivano a da nemas vremena da odreagujes nikako !

Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: admin Decembar 08, 2012, 12:38:30 pre podne
hahaha paaa brateee četvrtak neki jurio nekog 100% i ti mu se tu isprecio... sace on tu da se obnjasnjava s'tobom itd... boli ga rac.. sluzba je to.. njima se moze i kroz crveno zuto zeleno kad jure nekog..  budi srecan sto nisi dobio maru... ovako te malo prsno i cao zdravo biggrin
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: misa-goga gti Decembar 08, 2012, 12:50:43 pre podne
 angry2
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Peca_Nis Decembar 08, 2012, 04:47:12 posle podne
Nisam razumeo sad, pandurski punto sa pandurom unutra ili normalan punto sa debilom?
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Shomi Decembar 08, 2012, 07:21:01 posle podne
 :huh:   
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Southwind Decembar 08, 2012, 10:14:14 posle podne
Ja sam razumeo da je to neki kreten kome je suzavac "prva pomoc" u autu.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: admin Decembar 08, 2012, 10:37:27 posle podne
pa meni tako deluje:

Citat
kad frajer (25-30 god)  sa puntom u punoj brzini obilazi kolonu i prelazi u suprotan smer i ide pravo na mene.
stane on na 1m od mene i ono kao bezobrazno: "ajde izlazi sad...

Citat
krenem ja malo brze u rikverc a on gospodin pun gas i idalje obilazi kolonu.
stanem ja do tog mesta gde cu uci da se parkiram,a on frajer zabode kocnicu i onako nervozno
pridje puntom i otvara prozor .
otvorim i ja prozor a on meni "sta radis breeee.. ?

Misa krenuo mu objasnjava da vozi svojim smerom i da ne obilazi kolonu  lollol
covek juri nekog dilera kriminalca ko zna koga i on mu se tu ispreci i jos kao budalo vozis suprotnim smerom hahahahah   doooooobro si ti prosao brate moj znaju oni veoma bezobrazni da budu biggrin

ako je to u pitanju.. a po ovome sto si napisao 99.99% je to ;)

ne vidim sad ono gde si napisao da je imao zabodenu onu palicu stop policija.. ne znam sto ste svi editovali postove  blink boodala

Misa se uplašio onog dela sto mu pretio preko foruma pa editovao poruku biggrin lollol  opusteno tebra to je sve bilo u žaru borbe biggrin ne sme niko da te dira evo ja ti garantujem biggrin slobodno pisi ovo je pravna država
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: misa-goga gti Decembar 08, 2012, 10:48:15 posle podne
nije se misa uplasio ni najmanje.
post sam editovao jer izgleda bezveze i prepotentno na kraju.
ja ga kao nesto pozdravljam ali cinicno...a on me naprska i pobeze ko smeker.pobednik,zar ne?
pa sto ne izadje iz tog punta pa da se potucemo ko ljudi a ne da me prska ko zena neka ?
hrabar smeker,nema sta !
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Fred Peric Decembar 08, 2012, 10:52:38 posle podne
Шта да је извадио гвожђе, јел би ишао на руке са њим....
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Boban Decembar 08, 2012, 10:53:58 posle podne
Miso jel to bio policijski punto ili civil ???

Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: admin Decembar 08, 2012, 10:55:40 posle podne
Miso naravno da ne podrzavam to, al jedino logicno resenje za tu tvoju situaciju mi je da je jurio nekog hapsio ili shta vec cim je tako divljao kolima obilazio kolonu i zurio a pandur je tj inspektor u civilnom autu... nema on vremena s'tobom da se raspravlja ko je usao u jednosmernu... i da se tu vaginara i potuce ko covek...  kapiras ?  neverujem da je zurio kuci na palacinke da se ne ohlade... biggrin
u svakom slucaju kakva god da je akcija nema pravo da gradjane prska suzavcem.. al eto kakvih budala ima medju njima dobro si i prosao...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: milan_b mk1 Decembar 08, 2012, 10:56:32 posle podne
u usta ga ebem sluzbena , ako je uopste i to ...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: misa-goga gti Decembar 08, 2012, 10:58:16 posle podne
a ti si neki pop,svesteno lice,sta li si ?
gvozdje i ruke,pa jel to isto frede?
pa i klicko da stane ispred gvozdja nece biti jaci,o cemu ti pricas ?
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: misa-goga gti Decembar 08, 2012, 10:58:47 posle podne
Miso jel to bio policijski punto ili civil ???


civil
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: misa-goga gti Decembar 08, 2012, 11:02:40 posle podne
Miso naravno da ne podrzavam to, al jedino logicno resenje za tu tvoju situaciju mi je da je jurio nekog hapsio ili shta vec cim je tako divljao kolima obilazio kolonu i zurio a pandur je tj inspektor u civilnom autu... nema on vremena s'tobom da se raspravlja ko je usao u jednosmernu... i da se tu vaginara i potuce ko covek...  kapiras ?  neverujem da je zurio kuci na palacinke da se ne ohlade... biggrin
u svakom slucaju kakva god da je akcija nema pravo da gradjane prska suzavcem.. al eto kakvih budala ima medju njima dobro si i prosao...
ma,opusteno....
treba ubaciti suzavac kao obaveznu prvu pomoc  da imamo da se prskamo po semaforima i kad utrcavamo po jednosmernim ulicama.
ja sutra odoh da kupim,da imam  ;)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Fred Peric Decembar 08, 2012, 11:07:45 posle podne
Причам ти да кад видиш да је нека фрка, још кад си видео да је ''стоп-полиција''-искулираш, јер кад уђеш у расправу-видиш шта се дешава, ти, јеби га, још проживљаваш тај догађај, зовеш га на руке и глупости, кад видиш да је неко напео за паркинг место, закрварио, да обилази колону, да вози силеџијски, пустиш га нека врат сломи далеко му лепа кућа, а ти се стрпиш и избегнеш такве непријатности...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Boban Decembar 08, 2012, 11:08:48 posle podne
Ako je civil u pitanju lici mi da lik nije skapirao da je ulica sa dva smera, nego kada te de video da ides u rikverc, pomislio da bezis jer si u pogresnom smeru pa krenuo da njake, a nije svestan da je u debelom prekrsaju.

Meni je pricao drugar kada koji je bio na suvozacevom mestu kad je u Italiji njegov rodjak koji je vozio, hteo na brzaka da prodje jednu ulicicu koja je suprotnog smera i na pola puta naleti neki auto iz krivine, ovaj ubaci u rikverc i pun gas nazad, kaze da je vozio unazad kao nenormalam, posle ga pitao zasto tako, ovaj mu rekao da bi ga 90% vozaca ladno bez problema opalio i ovaj bi bio duzan da mu ispati stetu + da isplaca ne znam kakve sve kazne itd + neka osiguranja penali ludilo...
Ovo kazem da je kod nas neka bolja situacija pa ga opalis i to dobro naplatis + on dobro naebe
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Fred Peric Decembar 08, 2012, 11:11:29 posle podne
Ма милина брате, онда би нерадници код нас само висили по ћошковима једносмерних улица и чекали неког да натрчи да га звекну и наплате biggrin
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Boban Decembar 08, 2012, 11:23:16 posle podne
Pa realno i ako, manje bi bilo ovakvih kao iz Misinog slucaja ;)

Mada vidjao sam i ja slucajeve, skoro je bila neka devojka u pitanju, usla u jednosmernu i autu ispred mene gleda i nece da se skloni jer misli da je u dvosmernoj ulici, cak sta vise izasla kroz prozor i dere se na lika.
A bilo je i meni licno slucajeva da mi neko naleti u jednosmernoj i covek se izvini jer zna da pravi prekrsaj, pa se sklonim malo i neka pici dalje, po ventru uglavnom se to veoma cesto vidja
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: misa-goga gti Decembar 08, 2012, 11:44:34 posle podne
Причам ти да кад видиш да је нека фрка, још кад си видео да је ''стоп-полиција''-искулираш, јер кад уђеш у расправу-видиш шта се дешава, ти, јеби га, још проживљаваш тај догађај, зовеш га на руке и глупости, кад видиш да је неко напео за паркинг место, закрварио, да обилази колону, да вози силеџијски, пустиш га нека врат сломи далеко му лепа кућа, а ти се стрпиш и избегнеш такве непријатности...
U pravu si ti druze sto posto za to sto si sad rekao.

Ceo zivot zivim u ovom gradu,nisam nikada do sada bio nervozan ni po gasu,ni po kocnici,nisam mangup
za volanom i uvek sam pustio budalu da ode tamo gde je i krenuo,ali ovo je ispalo nicim izazvano.

Dok sam krenuo da se vrlo polako i pazljivo isparkiravam on je vec tad bio krenuo da obilazi kolonu u svom smeru,
zabo je kocnicu i stao bukvalno na metar ispred mene i kao meni  "ajde izadji sad..." ja mu dizem ruku i krecem da se ponovo uparkiram da bi on prosao,a u njegovoj traci je kolona.
znaci on ima nameru da nastavi suprotnim smerom,ali mu ja smetam ali  on meni nervozno mase rukom da izadjem sad sa parkinga.
Ja izlazim sa parkinga i nastavljam da vozim unazad a on zamnom pun gas nizbrdo.
posle jedno 10-15 metara  vidim parking mesto i stanem tek toliko da smotam desni i utrcim na to mesto a on smeker zabode kocnicu ispred mene i ja mu tu pogledom skrenem paznju em vozi kontra smer em mi ponovo stao na metar da nemogu da smotam i uparkiram se da prodje gospodin.   Gde sam ja tu pogresio Frede ?
Prisao puntom,otvorio prozor,drsko,razmenili par reci i on me naprska i pobeze.

Jedva sam se povratio i progledao sam na oci ponovo tek posle pola sata...

 
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Fred Peric Decembar 08, 2012, 11:54:25 posle podne
Глупа ситуација скроз, сад је теби повређен понос, ниси балавац, разумем те и то је нормално, вратиће се бахатост њему на неки други начин то је животна равнотежа, а ти гледај то као школу и ново, на несрећу, непријатно искуство, терај даље..Пре два месеца по крају сам јурио пијаног пандура који је развалио ћалету ауто из рикверца и кренуо да бежи у свом цивилном ауту...тада нисам знао да је пандур, мало је фалило да покушам да му отмем кључ да не запали, и боље што нисам, да је избила нека фрка још би испало да сам га напао...зато памет у главу и дупе уза зид  милион ситуација може да нас снађе о којима ни не размишљамо..
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: misa-goga gti Decembar 08, 2012, 11:58:55 posle podne
 beer
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: steva Decembar 09, 2012, 06:18:10 posle podne
na jednom kraju moje ulice ima super market, sad ulaz je u drugoj ulici (glavnoj) a u mojoj je ulaz za magacin...
ima mesta samo za jedan kombi a ako se zadesi da dodju 2 u isto vreme jedan bude parkiran na ulici i ne moze da se prodje...

dok nisam radio sacekam dok istovari jer ugl nisam nigde zurio. jedno jutro krenem na posao kad kombi na ulici, sacekam min-dva, nigde nikog pa pocnem da sviram... posle 5 min bukvalno lezanja na sireni izlazi vozac ima 50 godina sigurno vrv i jace... prilazi odmah prozoru i ni 5 ni 6 oces nos da ti polomim... pocnem da mu se smejem i kazem pomeraj to sranje mozes deda da mi budes kako te nije sramota...

on se iznerviraooooo, besan seda u kombi, pomera ga... u prolazu mu dobacim uz smeh mogao si to odmah da uradis ne da se nerviras od ranog jutra...



da sam izasao da se rvem s njim vrv bi se i ja iznervirao a ovako je njemu bilo gore jer sam ga iskulirao jos uz smeh...

ovo sam napisao da se nadovezem na pricu iznad, znaci kad naletite na tako nekog samo osmeh, on vise nervira nego da izadjes da se tuces

 biggrin
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: misa-goga gti Decembar 10, 2012, 08:34:56 posle podne
Jutros krenem na posao i posle 1min hoda muski trensem na kicmu i u padu  usput izvrnem nogu.
Upravo sam stigao kuci posle 5,5 h mucnog cekanja sa ortopedske bolnice na banjici .

-prelom desnog skocnog zgloba...3 nedelje gipsa    badmood

 potera me neki bakszuz...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Peca_Nis Decembar 10, 2012, 08:37:59 posle podne
Auu al je tebe neki maler poterao...

Jel si pao na ulici ili ispred nekog lokala? Ako je ispred lokala, valjda svako mora da ocisti ispred, inace placa kaznu do 5 do 20.000 + mozes da ga tuzis jer si tu pao
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: misa-goga gti Decembar 10, 2012, 08:45:10 posle podne
na ulici brate moj Peco,i to da neverujes- na pesackom prelazu !!!!        bonk

a i da sam pao gde drugde,koga i da tuzim za to, i gde da ga tuzim ???

-dzaba je  sve to ,ta nesreca je samo moja....
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Southwind Decembar 10, 2012, 09:48:04 posle podne
Auuu, ovo definitvno nije tvoje vreme  blink
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: misa-goga gti Decembar 10, 2012, 09:52:44 posle podne
vala nije.... bonk

i ako bude taj smak sveta ja ga cekam u gipsu  bicedobro
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Peca_Nis Decembar 10, 2012, 10:42:57 posle podne
Kakve si srece, ako dodje do smaka sveta, jedini ces da prezivis :D
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: archi Decembar 11, 2012, 09:48:44 pre podne
Hahhaha peco ta ti je dobra :D.. Inace ja zamalo tresnuh jutros nagazih preko lezeceg, a oni klizavi u pm :D
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Wele Decembar 11, 2012, 06:42:02 posle podne
Jutros krenem na posao i posle 1min hoda muski trensem na kicmu i u padu  usput izvrnem nogu.
Upravo sam stigao kuci posle 5,5 h mucnog cekanja sa ortopedske bolnice na banjici .

-prelom desnog skocnog zgloba...3 nedelje gipsa    badmood

 potera me neki bakszuz...
Neka me ispravi neko strucan, ali prelom zgloba nema mnogo logike. Verovatno si istegao ligamente i zglob ti je iskocio napolje. Naravno na ortopediji ako kazes da te boli zub oni ce ti staviti gips oko glave. Stavljaju gips na sve zivo, a zglob ne namestaju. Ja igram fudbal sa kolegama i do sada su se trojica isto povredila. Skocni zglob. Naravno odma je dijagnoza gips. Ja bih pre otisao do kostolomca i da mi namesti zglob uz bandaz i mirovanje.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Boban Decembar 11, 2012, 06:46:04 posle podne
Predpostavljam da su prvo snimili zglob pa na osvovu toga ustanovili dal je u pitanju prelom ili ne, ne verujem da se jos uvek neko bavi predpostavkama jel prelom ili iscasenje  ;)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: misa-goga gti Decembar 11, 2012, 08:03:26 posle podne
Jutros krenem na posao i posle 1min hoda muski trensem na kicmu i u padu  usput izvrnem nogu.
Upravo sam stigao kuci posle 5,5 h mucnog cekanja sa ortopedske bolnice na banjici .

-prelom desnog skocnog zgloba...3 nedelje gipsa    badmood

 potera me neki bakszuz...
Neka me ispravi neko strucan, ali prelom zgloba nema mnogo logike. Verovatno si istegao ligamente i zglob ti je iskocio napolje. Naravno na ortopediji ako kazes da te boli zub oni ce ti staviti gips oko glave. Stavljaju gips na sve zivo, a zglob ne namestaju. Ja igram fudbal sa kolegama i do sada su se trojica isto povredila. Skocni zglob. Naravno odma je dijagnoza gips. Ja bih pre otisao do kostolomca i da mi namesti zglob uz bandaz i mirovanje.
upravo tako kako Boban kaze.

-ligamente sam istegao  u trenutku proklizavanja i samog izvrtanja noge a pre nego sto sam pao,
 skocni zglob je naprso tek kad sam tresnuo od zemlju.
     NEDAJ BOZE nikom.... pop1
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: archi Decembar 11, 2012, 08:21:21 posle podne
Miso danas sam vise puta iskusio klizanje preko pjesackog prelaza. Ne mogu da vjerujem da se onaj ofarbani dio onako kliza, kao staklo jbt.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: misa-goga gti Decembar 11, 2012, 09:28:35 posle podne
eto sad si video druze moj ...

pazite se drugari moji  excl excl excl....led je na sve strane.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Fred Peric Decembar 11, 2012, 11:48:58 posle podne
Jutros krenem na posao i posle 1min hoda muski trensem na kicmu i u padu  usput izvrnem nogu.
Upravo sam stigao kuci posle 5,5 h mucnog cekanja sa ortopedske bolnice na banjici .

-prelom desnog skocnog zgloba...3 nedelje gipsa    badmood

 potera me neki bakszuz...
Neka me ispravi neko strucan, ali prelom zgloba nema mnogo logike. Verovatno si istegao ligamente i zglob ti je iskocio napolje. Naravno na ortopediji ako kazes da te boli zub oni ce ti staviti gips oko glave. Stavljaju gips na sve zivo, a zglob ne namestaju. Ja igram fudbal sa kolegama i do sada su se trojica isto povredila. Skocni zglob. Naravno odma je dijagnoza gips. Ja bih pre otisao do kostolomca i da mi namesti zglob uz bandaz i mirovanje.
Zemljače, ako je nešto u anatomiji nazvano zglobom to je zbog toga što se dve koštane površine zglobljavaju na svojim krajevima i čine zglobnu strukturu.Konkretno kod stopala imaš gornji i donji skočni zglob kao i niz ligamenata i mišića(mekotkivnih struktura koje činie isti) ako su mu rekli (i ako piše u izveštaju ortopeda-fraktura) onda je to prelom neke od kostiju koje se zglobljavaju u zglobu stopala.
A kostolomce, vidare, celebnike i vračare ne bi ni neprijatelju preporučio...neko od njih može da ''vrati'' isčašeni zglob(prelom ne može da ti ''vrati'') a kad ga vraća pokida ti sva druga meka tkiva i krvne sudove pa napravi još veći džumbus...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: dejan921 Decembar 12, 2012, 12:35:25 pre podne
Miso danas sam vise puta iskusio klizanje preko pjesackog prelaza. Ne mogu da vjerujem da se onaj ofarbani dio onako kliza, kao staklo jbt.
jesi bio u patikama?  biggrin ja ne volim cipele, al mi dosadilo klizanje u patikam po tim pesackim.  pa sam uzeo kanadjanke, to je prava stvar. . skoro uopste se, ne klizu. .
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: archi Decembar 12, 2012, 08:58:04 pre podne
Kakve crne patike. Imam cokudze i to samo takve. Kao one vojnicke. Vodonepropusne gazim svuda. Ali se na pjesacki na onaj ofarbani dio klizaju kada ima one sljake preko, kao da je cisti led.. Inace ja juce tako gazim svuda ne gledam jesu li bare ili ne, opusteno jer ove nista ne propustaju, i skrenem nekom precicom, vidim ono voda al rekoh sigurno nije duboko, i idem ja brzo zurio nedje, kad samo bahaaa do koljena se umocih, brzo refleksno izvadih nogu pa drugom skocih malo dalje, bahhaaa ista stvar :D Farmerice od koljena do dolje skroz mokre, ali interesantna stvar vjerovatno kako sam brzo refleksno odreagovao u cipele mi nije usla voda srecom, te su mi makar noge bile suve :D
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: misa-goga gti Decembar 12, 2012, 09:05:25 pre podne
  RTG : FRACTURA MALLEOLI LATERALIS      (prelom skocnog zgloba)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Fred Peric Decembar 12, 2012, 10:24:18 pre podne
Prelom spoljnog maleolusa(gležnja).

To su ti ove dve kvrge iznad stopala.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Wele Decembar 12, 2012, 10:34:42 pre podne
Live n learn sto bi rekao Del boy iliti covek nauci nesto novo svaki dan
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Alexa Decembar 28, 2012, 07:41:41 posle podne
Kako sam malopre ispizdeo aaaa  psujem1
Idem u koloni i stanica prosirenje sa desne strane u stanici stari bus dugacki a iza njega se gura manji nov bus i kolona ih jedva obilazi, ja skoro dosao do vozaca novog busa, stari vec izasao ispred mene par automobila a ovaj krece bukvalno na mene svirnem i uspem da prodjem ispred njega inace tesko da bi uspeo za toliko da stanem, jos baja krne duga i uz dupe da mi ide ja jednom upalim zadnju maglenku kratko ali nista ceo put dugo i sto blize uz mene jos kao hoce da me obilazi a kolona ispred mene nema gde ja migavac i preteknem pola kolone , samo mi zao sto nisam uspeo da vidim ni tablicu ni br. busa koji je to javasluk to je strasno ko sve danas ima profesionalnu dozvolu  batine
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: misa-goga gti Decembar 28, 2012, 09:51:08 posle podne
Jutros krenem na posao i posle 1min hoda muski trensem na kicmu i u padu  usput izvrnem nogu.
Upravo sam stigao kuci posle 5,5 h mucnog cekanja sa ortopedske bolnice na banjici .

-prelom desnog skocnog zgloba...3 nedelje gipsa    badmood

 potera me neki bakszuz...

Danas bio na kontrolu...skidanje gipsa,pa rendgen.
 Izvestaj:

-RTG:Zadovoljavajuca pozicija fragmenata.
 TH : do kolena cirkularni gips, i dalje hod sa stakama,BEZ OSLONCA na nogu.

Jos 3 nedelje gipsa... badmood
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: archi Decembar 29, 2012, 12:11:03 pre podne
Kako sam malopre ispizdeo aaaa  psujem1
Idem u koloni i stanica prosirenje sa desne strane u stanici stari bus dugacki a iza njega se gura manji nov bus i kolona ih jedva obilazi, ja skoro dosao do vozaca novog busa, stari vec izasao ispred mene par automobila a ovaj krece bukvalno na mene svirnem i uspem da prodjem ispred njega inace tesko da bi uspeo za toliko da stanem, jos baja krne duga i uz dupe da mi ide ja jednom upalim zadnju maglenku kratko ali nista ceo put dugo i sto blize uz mene jos kao hoce da me obilazi a kolona ispred mene nema gde ja migavac i preteknem pola kolone , samo mi zao sto nisam uspeo da vidim ni tablicu ni br. busa koji je to javasluk to je strasno ko sve danas ima profesionalnu dozvolu  batine

Alexa, ukoliko je dao zmigavac da se ukljucuje u saobracaj ti si duzan da ga propustis, sto je vjerovatno i uradio a ti si mu svirao i zurio ispred njega, zato je bila takva njegova reakcija. Uglavnom, za voznju se treba naoruzati debelim strpljenjem, voziti smireno i ne nervirati se zbog takvih situacija  bonk
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: dejan921 Decembar 29, 2012, 01:23:36 pre podne
On je vec bio dosao na pola busa. . tako da ga ne mora propustiti nego ovi iza su duzni da mu omoguce ukljucenje. .
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Alexa Decembar 29, 2012, 10:07:22 pre podne
da sam ja bio iza njega logicno je da ga pustim ali sam ga skoro zaobisao kad je krenuo na mene  wacko
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: archi Decembar 29, 2012, 05:19:18 posle podne
Aha ok moja greska onda :).. Ma ima raznih debila. Mene tako jedan zamalo zgnjecio sa busom, slicna situacija samo sto je ovaj bio u pokretu, imaju 2 trake i ja vozim lijevom on vozi desnom a ja na pola njega taman krenuo malo brze jer ne volim da vozim tako paralelno sa bilo kim (upravo zbog ovakvih situacija) i on lagano skrece u moju traku , ja ono svirnem kratko da ga upozorim, on nastavlja ide skroz se ubacuje ja sviram kocim bjezim skroz do kraja, i on se vrati u svoju traku (valjda obilazio nesto sta znam) i ja prodjoh ispred gledam ga, on prica na telefon boli njega briga.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Decembar 30, 2012, 12:20:37 pre podne
Duzan si da ga pustis cim krene i da migavac, nedaj boze da si ga udario i ako si bio na pola autobusa ti bi bio kriv
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Ivan Decembar 30, 2012, 12:28:05 pre podne
Do pre par godina u Krusevcu je bio vozac lokalnog GSP koji je po pristajanju na stanicu odmah palio levi migavac kao da hoce da izadje sa stanice a jos nije ni putnike pustio sa udju/izadju.

Kad sam to pricao rodjaku koji je radio u GSP-u odmah je znao o kome se radi.
Kaze nije normalan. Njemu je za put od Krusevca do Ribarske banje trebalo 20% manje vremena nego drugim vozacima.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Decembar 30, 2012, 12:32:57 pre podne
Ima takvih,meni otac vozi u GSP, svasta sam video i cuo, kakvih sve ludaka ima tamo
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: archi Januar 27, 2013, 10:47:53 pre podne
E pa sta mi se maloprije desilo! Ukljucujem se na glavnu magistralu i lik iz suprotnog smjera mi pokazuje da idem polako (tuda je ogranicenje 50), a zatim posle kad se naidje kod pumpe je 40 ogranicenje. I rekoh policija ili se nedje po naselju ustekala ili kod te pumpe gdje obicno i stoje.
I tako idem 50km/h kroz naselje a jedno vozilo mi se primice dosta brzo odpozadi, i ja dajem zmigavac da me ne pretice jer bi ga papreno kazili sad po novim kaznama kod nas.
I on ukoci i polako iza mene (vidim neka zena vozi), i posle nailazimo na 40 ogranicenje, jos tuda puna linija i ona opet krece da me pretice a ja vec vidim policiju i opet joj dajem znak da ne pretice kad ona svira ljuti se sto ja dajem zmigavac a ne skrecem.
Rekoh ajde nije vidjela policiju, posle ce mi zahvaljivati. I polako mi pored policije i cim je prodjosmo ja polako ubrzavam a ona meni opet nervozno uz branik i pretece me. E kad sam posle izludio pa je izbucao (ne u pravom smislu te rijeci :D) kuckica mala ustedio sam joj oduzimanje vozacke i minimalnu kaznu 100e a ona se tako ponasa. Pretekao sam je na jedno 100km/h i posle opet kocio da joj nabijem nervoze jos malo, kad se vec tako kuckarski ponasa. Strasnih ljudi ima u pm.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Limited Januar 27, 2013, 10:51:49 pre podne
tvoja greska trebo si je pustit da te predje neznam zasto nisi dozvolio
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: BorkoUE Januar 27, 2013, 12:05:12 posle podne
...Slazem se sa Limitedom,trebao si je pustiti da prestigne na punoj,pa nek se posle cese gde je ne svrbi.Ja bas volim te sto na isprekidanoj ne mogu da me prestignu,pa onda glume ludilo na punoj  bonk ...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Southwind Januar 27, 2013, 12:49:35 posle podne
I ja se cudim zasto joj nisi dozvolio  lollol
Izgleda da si neki mnogo dobar lik. Kad je tako navalila trebao si da je pustis  biggrin
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: joca TDI Januar 27, 2013, 05:19:57 posle podne
 tapsac ehhh... da je vise takvih kao sto si ti, pa ni ja sam tako ne bih postupio. Uglavnom ljude upozorim 1-2 puta, a posle ako nisi toliko intaligentan-tna, samo izvoli brate-sestro.    krokodil
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: redzo99 Januar 27, 2013, 05:23:00 posle podne
I ja se cudim zasto joj nisi dozvolio  lollol
Izgleda da si neki mnogo dobar lik. Kad je tako navalila trebao si da je pustis  biggrin
lollol
Ne bih on to da uradi gospodjici,on je Bjelopoljac !
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: joca TDI Januar 27, 2013, 08:26:11 posle podne
sta je on hteo da joj radi, samo on zna.  tapsac

I tata bi sine (http://www.youtube.com/watch?v=1Hqbx2p98Bs#ws)     lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Southwind Januar 28, 2013, 10:31:24 pre podne
Ala ste ludi   lollol
Evo vam obojici po plus biggrin
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: MasterChief Februar 21, 2013, 06:16:46 posle podne
E ovako, zadnjih par dana sam imao neku ozbiljniju havariju u firmi, ono tipa rešiš jedan problem pojave se dva dodatna, i naravno ostajao sam i prekovremeno i radio noću i sve, i napušili su me totalne neznalice koje nemaju pojma uopšte šta je moj posao i šta ja uopšte radim, zašto to nije brže rešeno. I ajde danas konačno sve sredim, i taman se radujem što ću krenuti malo ranije kući kad vidim na firminom parkingu, ni 5 ni 6 nego neki priučeni bravar mi piša po autu, kad me je video brže bolje je uleteo u službeni auto, i kad sam ga zaustavio da ga pitam šta je radio, on kao "šta sam radio, jes ti lud jes ti pijan, gledao sam ti farove ovo ono" I pobeže, nisam imao snage da se prepirem sa budalom niti da se spuštam na njegov nivo, ali mi je bilo totalno neverovatno ne razumem čime sam samo isprovocirao idiota. Ajde da kažem da imam bolji auto od njega, ali nemam, možda je čak njegov bolji od mog.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Wele Februar 22, 2013, 01:52:33 posle podne
Au mastere legendo, pa šta se tebi sve dešava u ovoj temi je za neverovati.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Mašinac Februar 22, 2013, 08:16:01 posle podne
Kad danas nisam izvrnuo lika preko haube nikad necu. Vozim ulicom i lik krene da pretrcava ulicu bukvalno 2 metra ispred mene. Lego sam na kocnicu i sirenu i lik je samo mahnuo rukom u smisli sve je ok. Doslo mi da stanem i da ga izuradam posteno i posle samo da dignem ruku: E sad je sve ok! Sva sreca pa je tu obdaniste i isao sam nekih 40-45 km/h...

Jebem ti i Kladovo i kulturu u saobracaju u njemu! angry2 angry2
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: misa-goga gti Mart 13, 2013, 04:10:19 posle podne
Jutros krenem na posao i posle 1min hoda muski trensem na kicmu i u padu  usput izvrnem nogu.
Upravo sam stigao kuci posle 5,5 h mucnog cekanja sa ortopedske bolnice na banjici .

-prelom desnog skocnog zgloba...3 nedelje gipsa    badmood

 potera me neki bakszuz...

Danas bio na kontrolu...skidanje gipsa,pa rendgen.
 Izvestaj:

-RTG:Zadovoljavajuca pozicija fragmenata.
 TH : do kolena cirkularni gips, i dalje hod sa stakama,BEZ OSLONCA na nogu.

Jos 3 nedelje gipsa... badmood

Danas konacno skinut gips....... posle 94 dana thumbup
sutra krecem na fizikalnu terapiju... bicedobro
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Limited Mart 13, 2013, 05:45:12 posle podne
 clap tapsac
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: GT267 Jul 18, 2013, 07:04:40 posle podne
Obracam se vozacu crvenog Golfa 3, hrom clear look stopovi, hrom sark antena, macije oci na braniku, blatarice sa VW znakom, Trstenik tablice . . . Prijatelju, ako si clan foruma, citas ovo i prepoznas se, da ti kazem nesto, sram te bilo . . . Vidjeh i da imas 30ak godina i treba da se stidis. . . Naime, nikako nije u redu da tvoj suvozac, vjerujem zena, jer je bilo i male djece pozadi koja nisu bila u svom sjedistu, kroz prozor istresa krpu i to dok si na magistrali u pokretu . . .  Nije u redu da mrve i kore od hleba, ljuske od luka, peteljke od paprike i paradajza padaju po mojoj haubi i soferci . .  Nema to veze sto si ti nisi u svojoj zemlji, gradu, okolini, problem je sto si na svojoj planeti i sto ste prvo ti, pa onda tvoja zena vrlo nevaspitani . . Tvoju zenu ne krivim, ne bi ona to uradila da joj ti nisi dozvolio, jer je po meni je upravo vozac odgovoran za postupke svojih putnika  . . . Na kraju, ne radi ti lijevo stop svijetlo  . . , i uzivaj u ljetovanju na Velikom pijesku, u CG . .
Naslov: Odg: Rastibudjilizovane klejbezable
Poruka od: Wele Jul 18, 2013, 07:13:22 posle podne
Pre 3 dana u Zemunu, Karađorđeva, beli Megan taxi, suvozač zafrljači kutiju cigara kroz prozor. Na sledećem semaforu ja mu kažem "Ispala ti neka kutija kroz prozor"
Lik sa 2 zuba u glavi, ruralnih crta lica sa zlatnim prstenjem i tetovažama na prstima kaže "Izvini bato moja greška"
-Jel ovo tvoj grad, jel ovo tvoja država?
"Pa jebiga ne živimo sad u NEMAČKU"
I onda skapiram da stoka samo tako i funkcioniše. Samo po glavi i po džepu inače sere svuda okolo.

Prošle godine vozim po Kosmaju divim se prirodi okolo i ispred mene neka zastava 128, vrlo verovatno lokalac, izleće kesa puna smeća kroz prozor. Au meni mrak na oči. Žena pokrila ćerki uši da ne sluša šta sam se sve drao kroz prozor.
Odma se setim onog drugara što je u africi gledao kako izvlače vozača autobusa da kleči i nosi balvan dok ga šibaju po leđima.
Nismo svi isti. Ličimo fizički, vršimo fiziološke radnje slično, ali mozgovi koji su najbitniji su drugačiji. Treba napraviti podelu. Može da živi u civilizovanom društvu i ne može da živi u civilizovanom društvu. Adekvatno tome deklarisati materijalno kažnjavanje i fizičko kažnjavanje
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: ćubica Jul 18, 2013, 07:58:22 posle podne
Wele,GT267:
To ce tako biti dok nase drzave ne budu funkcionisale da kada nesto tako vidis,zapises registraciju,odes lepo prijavis coveka i stigne mu cestitka na adresu! Stoka ostaje stoka  angry2
Takve samo treba lupati po dzepu! Oni drugi jezik ne razumeju.
Danas ispred mene mecka E klase,Nemacke table,bez i malo razmisljanja je obisao kolonu na mostu kod Beske.Gledam i ne verujem! Mamicu mu Tursku,da li u Nemackoj tako pretice na duplu punu zutu liniju gde je ogranicenje 60!?  batine
Svaki dan sam u kolima i nagledao sam se svakakvih majmuna za volanom.Svim tim situacijama je jedno zajednicko,nigde nema policije.Presretaca nisam sreo,pa ne mogu da se setim od kada.Saobracajne policije takodje.Cim stigne leto,oni se negde povuku i prepuste Turcima auto-put da rade sta hoce!
Treba ubrati sto vise love od putarine.E sad,sto je nama glava u torbi zbog tih istih vozaca iz ''kulturne'' Evrope,to nema veze.
Sto se mene tice,mogu slobodno svojoj kuci da idu preko Rumunije i Bugarske!  :17
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Marko011 Mk4 Jul 18, 2013, 09:18:14 posle podne
Zato tako i jeste kod nas. Evo sta se deslio drugarovom caletu sto zivi u Austriji. Drugar dobio sina i naravno pijanka, festa do sitnih sati. Naravno deda dobio unuka mora da se proslavi, naravno pio se alkohol i zavrsilo se sve kreno kuci sa zenom i zaustavi ga patrola, klasika rutinska kontrola posto je kasno bilo(inace tamo preko dana ja nigde nisam video pandura, samo kasno uvece imaju te kontrole radi se o pokrajni Volarberg). Naduva on lepo nzm tacno koliko, dozvola na licu mesta, 2100e kazna + 400e nzm sta tacno. I do Novembra svaki utorak ide na cas(traje 2 sata i sva je obavezan nema izostanaka) na savetovanje da nije lepo voziti u pijanom stanju i tako do Novembra. E sad postoji mogucnost da i kada dodje Novembar da mu ne vrate dozvolu nego jos produze casove. Ali kada mu budu vratili i opet ga uhvate da je pijan za volanom dozvola do kraja zivota i opet na savetovanje. Tako kada bi bilo kod nas u ovoj nazovi drzavi sve bi mnogo bolje izgledalo.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Fred Peric Jul 18, 2013, 11:38:12 posle podne
Dok sam čitao Wele-tov post palo mi je na pamet ovo što je posle cubica napisao.Treba zapisati broj kola pa prijaviti komunalcima.Ko ga jebe, kad njega nije blam da baca djubre ne treba ni tebe da bude da ga prijaviš. Samo stroge kazne za gradjansku bahatost i nekulturu i za saobraćajne propise, drugačije ne funkcionišemo.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: archi Jul 19, 2013, 09:42:05 pre podne
Najgore je sto od tih prijava u nasim drzavama nema nista.
Prije nekih mjesec dana ja vozim oko 60 i prilazim semaforu, cisto zeleno svetlo (dakle nije pocelo ni da trepce ni nista) i samo odjednom sa strane lik ulijece i ja kocim i sviram i on se zaustavi nekako, i jos mi pokazuje kao sve je u redu. Onda sam nastavio a on se naravno ukljucio tamo gdje je htio (u istom pravcu gdje sam i ja isao) ja ga vidim na retrovizor i usporim, zapisem tablice i idemo dalje, sledece semafore zajedno prolazimo na zeleno i onda kap koja je prelila casu, na sledece semafore lik skroz ispred nas dvojice pocne da koci jer je pocelo da trepce zeleno svetlo i regularno se zaustavlja a ovaj lik nabija gascinu i ladno posle 3,4sec crvenog na semaforu prolijece!
I onda ja nazovem policiju, kazem imam da prijavim vozilo koje je proslo na 2 crvena na semafore, mene je zamalo udario, kazem im tablice, i gospodja mi lagano kaze u redu pogledacemo. I nikad niti su me zvali na neko svjedocenje protiv njega ni nista. Znaci nista od toga nema.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Fred Peric Jul 19, 2013, 09:55:57 pre podne
Samo se bojim za pešake koji već kroče na prelaz a niko od vozača neće da stane !Juče i ovih dana po kraju ljudi, malte ne na pola ulice, na pešačkom, vozači ignorišu!Isto mi je frka kad prikočim na prelazu da pešak predje ulicu da me neko ne prilepi od pozadi jer ljudi, Bože moj, su iznenadjeni kad usporiš  ispred pešačkog prelaza.

I ono idiotsko ablendovanje da se skloniš na auto-putu, ZABIJANJE U REP,nikad neću razumeti(osim ako nije vozilo hitne pomoći ili sa rotacijom) !Kao i ne davanje migavca pri skretanju.To je specijalitet ljudi iz unutrašnjosti(Ibarska m. pogotovo) a i ovde po Beogradu, da ga sa 80km/h supste na 30km/h i lagano skrenu.
Naslov: Одг: Pissed Off
Poruka od: Fred Peric Jul 19, 2013, 10:45:19 pre podne
Ma naravno , napisao sam sta je meni pissed off;)

Послато са ZTE Blade III користећи Тапаток 2

Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Fred Peric Jul 19, 2013, 12:45:24 posle podne
Pošto ne mogu da koristim opciju ''izmeni'' , malo pre sam slikao u gradu.Kakav debil treba da budeš da parkiraš ovako :

(http://imageshack.us/a/img577/8112/12ek.jpg)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Pile Jul 19, 2013, 01:16:27 posle podne
Nismo najgori u svakom slucaju. Meni je skoro vocni jogurt udario u soferku a izleteo iz zadnje prozora ml-a 63 amg i jos mi ponosan tata kaze platicu ti pranje. Trazio je posle kljuceve sat vremena po zbunju,debil , i jos strane tablice.
U Riu sam video kako izlece usrana pelena iz kola u sred grada.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: BladeBG Jul 19, 2013, 01:41:14 posle podne
E drugari vagenovci, kada bi vam ja pisao sta mi se sve desavalo,...pa sigurno bi bio roman od ove, pa narednih 10 strana. A najgore od svega je sto smo mi neke stvari o kojima se ovde pise prihvatili kao normalne. Jednostavno kazes sebi: ,,To je tako kako je i to je sto je. Ja to ne mogu da promenim i necu da se nerviram bez potrebe ,, . Ja ne kazem da nikad nisam napravio gresku. Naravno da jesam 100 puta. Ziv sam covek. Ali posle toga sednem sam sa sobom i preispitam se. Nastojim da je vise ne pravim. Mozda mi u momentu ne bude jasno sta sam uradio. Ali posle kada se ohladim, prihvatam svoju gresku kako takvu i da je ne treba ponavljati.

Desilo mi se jednom-dvaput da covek krene da me naduva zbog greske koju sam napravio i ugrozio njega svojim potezom. Ali ja sta cu, citim, u pravu je. Pokrijem se usima. Kazem izvini na to njegovo napusavanje.  Ali oba puta je bilo kada sam ja rekao: ,, izvini druze, nisam te video,,... Zavrsilo se to sa njegove strane recima: ,,Pazi kako vozis i gledaj malo,, (uz osmeh). Znaci samo malo tolerancije i razumevanja i sve ce biti drugacije. Pa cak i kada dodje do toga da se otvara prozor i krene rasprava, bar da ne dodje do fizickog obracuna , jer onda nema nazad.

A ovako, grad guzva, isece neko tebe, iseces ti nekoga, nesto nenamerno...Podignes ruku, upalis 4 migavca,...Ljudski je. I domah je drugacije. Svi smo ljudi i svi pravimo greske. Neko vise, neko manje. Ali samo malo vise vozacke kulture, razumevanja i tolerancije i sve ce biti drugacije.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: GT267 Jul 19, 2013, 03:31:01 posle podne
Obracam se vozacu crvenog Golfa 3, hrom clear look stopovi, hrom sark antena, macije oci na braniku, blatarice sa VW znakom, Trstenik tablice . . . Prijatelju, ako si clan foruma, citas ovo i prepoznas se, da ti kazem nesto, sram te bilo . . . Vidjeh i da imas 30ak godina i treba da se stidis. . . Naime, nikako nije u redu da tvoj suvozac, vjerujem zena, jer je bilo i male djece pozadi koja nisu bila u svom sjedistu, kroz prozor istresa krpu i to dok si na magistrali u pokretu . . .  Nije u redu da mrve i kore od hleba, ljuske od luka, peteljke od paprike i paradajza padaju po mojoj haubi i soferci . .  Nema to veze sto si ti nisi u svojoj zemlji, gradu, okolini, problem je sto si na svojoj planeti i sto ste prvo ti, pa onda tvoja zena vrlo nevaspitani . . Tvoju zenu ne krivim, ne bi ona to uradila da joj ti nisi dozvolio, jer je po meni je upravo vozac odgovoran za postupke svojih putnika  . . . Na kraju, ne radi ti lijevo stop svijetlo  . . , i uzivaj u ljetovanju na Velikom pijesku, u CG . .


Jeo si i cajnu kobacicu, nadjoh omot od nje malo prije u plastici za odvod vode sa soferke, prao sam kola, ostale mi mrlje od paradajza i zalijepile mi se sjemenke od paprike po haubi . . .
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Wele Jul 19, 2013, 03:43:54 posle podne
o Bože   :63

A najgore od svega je sto smo mi neke stvari o kojima se ovde pise prihvatili kao normalne.
Ne, nismo ih prihvatili kao normalne. Baš suprotno.
Naslov: Одг: Pissed Off
Poruka od: Fred Peric Jul 19, 2013, 05:51:08 posle podne
Hahahahahaha Miljane legendo "Jeo si i cajnu kobasicu" hahahaha

Послато са ZTE Blade III користећи Тапаток 2

Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Pile Jul 19, 2013, 06:00:00 posle podne
I na kraju,neradi ti levo stop svetlo,haha.
GT- znam koliko volis svoj auto,mora da si riknuo kad se to desilo,hehe
Stoka brate,sta ces.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Guarana Jul 19, 2013, 07:52:38 posle podne
ja da zivim u CG bi malo malo pa ostavio neko voce GT-u na autu, cisto jer se nervira toliko xD
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Pile Jul 19, 2013, 08:37:09 posle podne
Kako smo se pokacili u onoj temi dal dajemo kola nekome,GT bi nekog ubio da mu dirne u auto,haha. Ce ga prodje to.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Zrnojed Jul 19, 2013, 10:46:23 posle podne
Itekako će ga prođe ;)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: BladeBG Jul 20, 2013, 02:15:13 pre podne
o Bože   :63

A najgore od svega je sto smo mi neke stvari o kojima se ovde pise prihvatili kao normalne.
Ne, nismo ih prihvatili kao normalne. Baš suprotno.

Mislio sam u smislu da smo ih prihvatili kao normalne jer se vise oko istih ne nerviramo. Jer ne mozemo kao pojedinci da ih promenimo. A daleko od toga da smo ih prihvatili kao normalne jer mislimo da su normalne.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Shomi Jul 20, 2013, 07:41:16 pre podne
Kao pojedinac mozes dosta stvari da menjaš. Prvo kreneš od sebe, svoje porodice i najblizih prijatelja. Proces koji se zove uticanje na kolektivnu svest. U Zavisnosti od toga koliko je ko 'uticajan' i 'bitan', meri se i uspeh.
Drugo je sto smo kao nacija otupeli, i kolektivno upali u fazon 'nije do mene', i 'nije moja briga'. Pocev od malih stvari, tipa dobro jutro/dovidjenja komšiji u hodniku/liftu, preko ne bacanja djubreta po ulici, ostavljanja kesa sa djubretom u hodniku ispred vrata i tako to. Male stvari, koje sve nas uzasavaju, ali gledamo na to u fazonu, nema veze...

A drugo nas narod najviše boli kada ga osines po dzepu. Nisu slovenci fini zato sto su takva nacija, vec su izdresirani. I ta dresura vodjena preko novčanika ih ne sprečava da se po Srbiji većina ponaša kao najveća stoka. Naravno cast izuzecima!
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Miro MNE Jul 20, 2013, 11:35:42 pre podne
Itekako će ga prođe ;)

u potpunosti neće ali će ipak malo da otupi na to ... vidim po sebi :D

miljane legenda si ... kolko su prosipali slobodno bi se jedan sendvič sastavio od toga  :36
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Pile Jul 20, 2013, 11:52:34 pre podne
Kako idu godine,nece se vise cimati na auto toliko. Kola su da se prevezes sa tacke A do tacke B ili C a ne da se zaljubis u njih , haha
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: BladeBG Jul 20, 2013, 01:25:30 posle podne
@Shomi,

To da. Na meni najblize mogu da uticem...Ali na onoga sto me isece u sred voznje ne mogu sigurno. Sta treba da ga stignem na semaforu i da kazem: ,,Slusajte gospodine, to nije lepo sto ste uradili, nego bi trebalo da radite ovako i ovako,,. To ne znam da li ce imati smisla i da cu od tog coveka dobiti drugaciji odgovor od : ,,Teraj se bre u pi..u ma..rinu ,, .

A za ovo drugo sto si za,male stvari rekao se slazem. Nekultura i nepostovanje u velikoj meri vlada. To postovanje prema starijima je jedna od prvih stvari koje su me roditelji ucili od kad znam za sebe.

A ovo za Slovence. Jbg, drugar....I nisi daleko od istine. Posebno kod nas bi to bilo...Jer to znate svi koji radite. Plate su male i svi radimo za kerin ku..c. I napravis jedan nepromisljen potez sa parama i u kanalu si. A neka kazna ce ti dati isti efekat. I kad znas da ces zbog jedne kazne biti u kanalu ceo mesec, jasno je da ces se truditi da to toga ne dodje.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Wele Jul 20, 2013, 01:26:07 posle podne
o Bože   :63

A najgore od svega je sto smo mi neke stvari o kojima se ovde pise prihvatili kao normalne.
Ne, nismo ih prihvatili kao normalne. Baš suprotno.

Mislio sam u smislu da smo ih prihvatili kao normalne jer se vise oko istih ne nerviramo. Jer ne mozemo kao pojedinci da ih promenimo. A daleko od toga da smo ih prihvatili kao normalne jer mislimo da su normalne.
Nerviraju nas i dalje sto ova tema dokazuje. Kod nekih osoba se javlja letargija u nemoci da promene neke stvari. Mozda tu treba da trazis objasnjenje. Sa godinama neke stvari nas manje iznenadjuju, ali i dalje ce nas nervirati i dalje ce biti nakaradne.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: BladeBG Jul 20, 2013, 01:30:11 posle podne
Mudro zboris Wele. Ne kazem da sam ravnodusan, ali u odnosu na to kako sam se ranije nervirao, ovo je debela hladovina.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Miro MNE Jul 20, 2013, 01:55:53 posle podne
jedno sam naucio ... volan nije vrijedan nerviranja, srecan si ako si izvukao glavu iz neke tijesne situacije i tu sve treba da se zavrsi ... oni pogledi i psovanje koji traju 5-10sec posle sijecenja ili izlijetanja treba da budu usmjereni na put ispred sebe jer je taman tih 5-10sec dovoljno da predvidis dijete ne daj Boze i eto belaja. Uvijek pogled na put i ne nervirati se radi idiota.

Al kad vec pisete sta Vas pissoffuje onda da se pozalim da me nista ne izvede iz takta kao vozac koji sa sporedne upadne ispred mene i nastavi da se guzi ... ili kada slepas nekog, upaljena sva 4 zmigavca i postavljen trokut ali lik i pored svirnjave upada iz sporedne na 10met od tebe i staje u tvoju traku da provjeri ide li mu ko s desne strane ... to sto ti moras stati, razmisljati oce li se slepani zalijepiti za tebe otpozadi, pa ponovo kretati i muciti se s kvacilom koje proklizava njega ne zanima  biggrin

Uopsteno ne razmisljamo o drugim vozacima, nismo fer jedni prema drugima, nije vozacka kultura samo postovati zakon vec i biti covjek za volanom a ne stoka  ;)

Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: BladeBG Jul 21, 2013, 03:11:15 pre podne
Ako sam ista naucio za mojih 8 godina vozackog staza, naucio sam da moram da mislim i o sebi i o drugom. Za mene mi je lako, jer znam koja i kakva je budala za mojim volanom, a kakva je za onim drugim preko puta, iza, ispred, bocno ili nekako drugacije, to ne znam. A meni je moj zivot najmiliji. I nikad se ne vodim pravilima: Ovde ja imam prednost i tome slicno. Dok se ja ne uverim da mogu da prodjem, ne prolazim. Ja znam da ja nedge po znaku ili pravilu imam prednost. A da li imam prednost po vozacu koji vozi vozilo u odnosu na koje imam prvenstvo polaza, ja to ne znam.

A mnogo se lakse napravi belaj nocu kada nema guzve nego danju kada ima. Kada ima guzve i koncentracija je na visem nivou. Nocu se ljudi opuste, jer nema guzve. A te budale sto pretrcavaju put van pesackog i ne gledaju pritom...Koliko je samo ljudi otislo u zatvor, jer su takvog nekog udarili. I onda tu budalu nosis na dusi celo zivot. Dzabe sto imaju metalne ograde sa strana puta. Ko hoce da pretrcava isti, moze da bude i bodljikava zica visoka dva metra, on ce je preskociti.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Wele Jul 21, 2013, 12:07:45 posle podne
1. biciklisti koji prelaze pešački na biciklu...
2. pešaci koji hodaju desnom stranom kolovoza...
moj drug ubio čoveka tako, a išao po ograničenju. zakačio ga desnom bočnom stranom udario ivicu šoferke i krova i pao glavom o ivičnjak. odma mrtav
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Miro MNE Jul 21, 2013, 10:01:30 posle podne
bravo Wele za ovo pod 1., sve češća pojava, nikad nijednog nijesam propustio cak i pred ocima policajca ... no srecom normalni policajci pa ne prave problem, da se nadje neka bukva od policjaca posao bi u zatvor ko onaj iz BG-a sa malim mačetom  biggrin

i apel za pješake, ako sam stao da vas najljubaznije i uz osmijeh propuštim na pješačkom prelazu, bez cimanja, naglog kočenja i pominjanja familije mrdnite dupe i pređite ulicu makar normalnim kad već nećete ubrzanim hodom ... policajca sa prutom na svaki semafor za pješake pa da vidiš, niđe u EU ne strijepiš oće li ti budala istrčat na semfore pod točkove
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Pile Jul 21, 2013, 10:53:32 posle podne
Miro,aj ti malo do Amsterdama gde pesaci i biciklisti imaju prednost svuda,haha. Netreba ti osmeh i ljubaznost , to ti od njih treba da dobijes,hahaha. Ja kad tamo vozim,vise obracam paznju na te ludake nego na ostale automobile,netreba da bude semafor,samo da uska traka kojom oni voze sece put,moras da stanes ako naidje. Petak vece i subota,samo vidis kako ribe strikaju u mini suknjama i skockane na biciklovima,haha , lupas se u najavi od blejanja.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Miro MNE Jul 21, 2013, 11:01:19 posle podne
neka fala, cuo sam priče vozača koji su gore vozili i rekli nikad više ... al gore imaju pravo jer uporedo sa pješačkim ide i biciklistička traka, isto ko u slovačkoj, češkoj, austriji ... pa ima logike da ga pustiš, kod nas se švercuju pa idu pješačkim prelazom a to malo izpizdi jer su biciklisti ubijeđeni da su u pravu ... konkretno što sam zabilježio u Češkoj, biciklista ako vozi trotoarom, prije pješačkog se skine s bicikla i onda ga gura pored sebe dok ne pređe ulicu
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Pile Jul 21, 2013, 11:10:01 posle podne
Zamisli mene , em vozim ovde kontra stranom em ovde nema biciklista pa kad odem do Dama,niko nece da se vozi samnom,haha,ja rusim sve,haha.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Wele Jul 22, 2013, 01:05:07 pre podne
konkretno što sam zabilježio u Češkoj, biciklista ako vozi trotoarom, prije pješačkog se skine s bicikla i onda ga gura pored sebe dok ne pređe ulicu
Tako je i po nasem zakonu, ali niko to ne jebe. Ni kerovi (iako ce Aca sad da kaze da oni to naravno znaju nego ima neki kosmicni razlog zasto nikad ne kaznjavaju biciklistu zbog toga), ni biciklisti jer ih mrzi da silaze.
Problem sa tim je sto na NBG imas gomilu pesackih prelaza koji izlaze iz zive ograde, a biciklista na pesackom je kao retard koji trci punom brzinom pod auto i ne kontrolise svoje telo jer nije isto zaustaviti korak i zaustaviti biciklu. Nije ista ni brzina kojom se krecu preko pesackog sto moze da utice na losu procenu vozaca.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: BladeBG Jul 22, 2013, 02:07:30 pre podne
Kod pesackih prelaza bez semafora...vecina pesaka samo prelazi i vodi se pravilom: ,,Ja imam prednost, mora da mi stane,, . Ne gledaju ni levo, a ne desno. Dok ja recimo kada sam pesak gledam po 3 puta (bukvalno) na obe strane. Ja znam da ja po zakonu imam prednost kao pesak u odnosu na auto. Ali da li i vozac tog automobila to zna, e to ne znam. I ako se sam ne cuvam, nece me ni drugi cuvati. I posle kazu, pisu po novinama: ,,Poginuo pesak na pesackom prelazu,,. Kako nece poginuti.

A kad vidim da je neki auto u punoj brzini, tada naparvno ne krecem da prelazim pesacki. Neka on fino prodje, pa cu ja posle. Dok gledam ljude...On ne j.be da li auto koji nailazi 20 ili 100 na sat. On ima nameru da predje i on prelazi sa pravilom koje sam napisao vec. E ta neodgovornost prema samom sebi mi nije jasna, pa ubi me.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: vwMARKO Oktobar 01, 2013, 04:39:32 posle podne
Evo i ja da se pozalim prvi put u ovoj temi.. Do sada sam oguglao na kradju kapica ventila, ogrebotina na autu i sl.. Ali ono sto me je nocas strefilo necu skoro zaboraviti.. Naime, izlazim sinoc iz kafica sa curom, kisa pljusti, sedamo u auto, ja palim brisace kad ono NISTA, ja bacim pogled brisaca nema.. Skinuli mangupi!!!  badmood sve to prodje kako prodje (da me je sacekao napolju i rekao je nemam brisace daj mi 500din da kupim verujte dao bi mu samo da ne cupa moje  biggrin) ja na pumpi posto je bila ponoc, kupim brisace, namestam po onoj kisi kad imam sta da vidim, pokrivljeni oni drzaci brisaca, auuuuuu e tad je bilo  :28 vise ne znam kuda ovaj svet vodi, razmisljam da vratim i celicare kako su poceli i bez tockova moze da se ostane.. Danas ceo dan juri po otpadima da nadjem, nece niko samo to da proda i ceo poduhvat tog gospodina me je kostao sa troskovima skoro 40e.. i opet kazem, bolje da mi je potrazio pare za brisace
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: BladeBG Oktobar 01, 2013, 05:39:35 posle podne
Ma sto mi nije samo dva dana na vlasti, da vidis kako se vise nista ne bi kralo. Ali ponavljam, dva dana bi mi bilo dovoljno da resim to.

Tesko mi je da shvatim da neko krade metlice brisaca, koje kostaju 500 dinara. Mada verujem da ima takvih. Ali da se nisi nekome zamerio? Da ti se ne sveti neka devojka koju si upropastio ili tako nesto?  biggrin
Ili mozda neki ljubomorni decko?  :39

Svasta ima danas burazeru, mene od ljudi ne iznenadjuje nista. Bar ne sto se tice negativnih stvari. To od ljudi i ocekujem. Dobro sigurno ne. A kad neko uradi nesto dobro, to me svakako iznenadi.

To mi nesto skupo brate. Aj bas cu da pitam koliko su nosaci metlica kada prodjem pored nekog otpada za VW ili Audi.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: vwMARKO Oktobar 01, 2013, 06:10:47 posle podne
Pa fora je u tome sto su skinuti bili i brisaci na jednoj astri koja je bila parkirana iza mene i samo levi skinut sa audija 80 koji je bio parkiran ispred mene.. znaci da je neko redom isao.. Pa ja kazem, ja bi mu dao 500din da kupi samo da ne lomi moje.. A izaslo me jer sam samo na gorivo puko 2000 dok sam obilazio otpade ko je hteo da mi proda samo nosace, inace nosaci su bili 20e sa oni mehanizmom u jagodini kod nekog lika, ima havarisanih par komada..
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Shomi Oktobar 01, 2013, 09:21:37 posle podne
markoy, sledeći put vodi računa gde parkiras.... Obicno se bahatim vozačima krive i lome brisači.... Neko ne pisano pravilo....
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: vwMARKO Oktobar 02, 2013, 02:24:29 posle podne
Pa onda smo svi sa tablama koje nisu PN bahati, tako ispada jer su skinuti sa audija koji je nosio JA table i astre BG table.. Inace pogotovo obracam paznju na parkiranje najvise zbog ljudi koji ne paze pa se desi neka slucajna ogrebotina  angry2 i nije mi on verovatno namerno pokrivio nego kad je vukao da izvuce brisace, verovatno neki neiskusni klinac..

Skoro curi upadnu 3 klinca u dvoriste i skinu tablicu sa kola, kad ih njen cale stigne jer se nasao slucajno tu rekli kako je bila opklada dal sme da udje u dvoriste skine i polomi tablicu.. Pa vi vidite gde ide danasnja omladina
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Fred Peric Oktobar 02, 2013, 03:12:05 posle podne
Da vi znate šta je pssed off, vozim službenog keca a ne radi sVirena, hoću infarkt da dobijem, samo je zabadam u prazno...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Boban Oktobar 02, 2013, 03:18:07 posle podne
Mozes da koristis blicanje, to je neka utesna varijanta :) ;)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: vwMARKO Oktobar 02, 2013, 03:56:00 posle podne
+1  lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Fred Peric Oktobar 02, 2013, 06:43:07 posle podne
Ne znam dal' ste vozili nekad keca ili yugo , bolje svetli nokia 5110 nego zastavino vozilo kad blica coilleo2tj
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: BladeBG Oktobar 02, 2013, 07:00:04 posle podne
Pa pazi, kec...onako i nema lose farove. Na cemu su, dobri su. A od koga su, jos bolji su.  B)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: zorancile Oktobar 02, 2013, 09:53:03 posle podne
Po toj ceni ne možeš ni baterijsku lampu da kupiš. :)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Neo014 Oktobar 03, 2013, 11:14:04 pre podne
A da probas sa vikanjem kroz prozor? Pod uslovom da moze da se otvori!  lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Guarana Oktobar 25, 2013, 10:04:09 posle podne
moram ovo da podelim s vama iako vas se ne dotice.. ovde su krenuli da lupaju kazne za preblizu voznju ... vidim ja da cu morati ficu ili bubu uskoro da kupim da ne najebem slucajno

(http://shrani.si/f/11/2f/2Q0lTAox/958950.jpg)
(http://shrani.si/f/2r/qa/1fgHaw3N/1/958951.jpg)
(http://shrani.si/f/1V/za/2JUbO0Pm/1/958952.jpg)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Kosta Oktobar 25, 2013, 10:56:28 posle podne
LOW and SLOW nema druge  coilleo2tj
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Zrnojed Oktobar 25, 2013, 11:00:12 posle podne
Aha,bio je preblizu autu ispred sebe. A brzina 120 km/h,ovo i treba da se kažnjava ;)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Guarana Oktobar 25, 2013, 11:06:37 posle podne
aj da prevedem bitne delove
ovde je 130 ogranicenje po autoputu
vozio je 120, vozilo ispred 121, ili obrnuto
kazna je sto je razmak medju njima 0,43 sekunde umesto zakonom propisane 2 sekunde ... sto je prakticno nemoguce u spicu kad svi i dalje voze 80-100 ali dupe uz dupe
200e kazna, 100e ako se plati na licu mesta
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Zrnojed Oktobar 25, 2013, 11:21:08 posle podne
Got it dude ;)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: BladeBG Oktobar 26, 2013, 12:45:53 pre podne
Hoces da kazes da ce ovo poceti (ili je vec pocelo) i kod nas da se kaznjava?
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Novembar 24, 2014, 08:37:31 posle podne
evo momci sta mi se desilo ,i to bas sa punticem,kod mene je skoro mesec dana a vec pokusali da ga obiju ili ukradu i to pored glavnog puta u mom dvoristu ( kod babe i dede) gde je osvetljeno, negde oko 17h.
u pitanju su suvozaceva vrata i kreten nije uspeo. polomio necim ceo cilindar  i uzme izbusi mi prednju desnu guma najverovatnije srafcigerom
dal je hteo da corne auto ili CD plejer ko zna

(https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10433072_10204102658224190_7705847551052793147_n.jpg?oh=5ea72dc34ef331cbaa443ddfc63d9cec&oe=550BF3FF)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: gedora Novembar 24, 2014, 09:01:10 posle podne
ma sto posto su pokusali radio da ti ukradu. nisam siguran dal taj noviji puntici imaju kod kljuc kao sto vw ima imobilizer. imao sam onog starijeg punta 1998god on je imao.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Novembar 24, 2014, 09:09:44 posle podne
ima kod kljuc,imam centralnu i pomocu kljuca mogu da ga otkljucam,pritisom na dugme na kljucu, kao na passatu,samo sto  me zeza nesto taj kljuc pa koristim za otkljucavanje i zakljucavanje daljinac od alarma

(http://static.kupindoslike.com/Kljuc-za-Fiat-Punto_slika_O_19790149.jpg)

nego mi nije jasno zasto mi kreten izbusi gumu
sad ako stavljam drugi cilindar onda moram i drugi kljuc za ta vrata, moram da vidim kod bravara dal moze da mi namesti pa na isti kljuc da otvaram,ovaj njegov orginal fabricki
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: gedora Novembar 24, 2014, 09:13:29 posle podne
ima neki dobar bravar dole blizu zemunskog doma zdravlja, jebiga ako ne rijsis raspitacu se za br tel
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Novembar 24, 2014, 09:17:46 posle podne
ma nemogu da verujem kakva sve stoka od ljudi ima
videcu sutra ili ovih dana da svratim do Elezovica ako moze on da pogleda,ako ne cucemo se,hvala :)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: BladeBG Novembar 24, 2014, 09:32:36 posle podne
Revoltiran sto nije uspeo da obije, pa je izbusio gumu. To je bre neki isfrustrirani klinac koji je umislio da je veliki kriminalac, ako uzmemo u obzir kako je obijao i sta je hteo da ukrade.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Novembar 24, 2014, 09:36:45 posle podne
klinac ili ne ima srece sto ga nisam zateko
napravi mi stetu 30-40 e i jos mi govedo izbusi gumu,ako vec nije uspeo onda pusti i bezi, to je neko iz komsiluka dole kod mojih , tj majkinih roditelja, parkiracu ga opet i cekacu ga,probace taj opet
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Fred Peric Novembar 24, 2014, 09:48:03 posle podne
I kolegi čuknuli punto pre neko veče na parkingu SC,  isto ovako obili bravu od vrata i od gepeka, odeli alat i neke stvari iz gepeka.Predlozio sam mu ćoravu bravu, to bi i tebi preporučio..
I neće taj opet pogotovo ako je amater što je vrlo verovatno..(zbog vremena-doba dana i stila   čukanja)

Послато са LG-D320 уз помоћ Тапатока
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Novembar 24, 2014, 10:36:17 posle podne
Videcu da namestim to da mi ide na isti kljuc,da nemora na drugi kljuc da se otvara,je...m ti punta i kad ga kupi,a znao sam da njih najvise obijaju
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Novembar 25, 2014, 10:47:13 pre podne
Bio kod Elezovica,da mi stavi nov cilindar i nanesti na isti kljuc da otkljucava-ovaj orginal 4500dinara. Ali ni kaze da ce kad tad opet da urade,pintic je to,njih najvise obijaju,mozda bolje da zatvorim tu bravu i zafarbam to,i onako imam centralnu
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Fred Peric Novembar 25, 2014, 11:50:54 pre podne
To ti kažem a mogu i da pitam kolegu on je u Leštanima servisirao bravu,  kaže povoljno,  taj tip i vikendom radi na Bubanj potoku,  pa da vidiš jel ti odgovara....?

Послато са LG-D320 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Novembar 25, 2014, 11:55:04 pre podne
znam koji je na bubanj potoku,znam za njega on je ovde kod mene, neka drugi put,necu sad da radim to,moram prvo mali servis da mu odradim :)
a i razmisljam mozda mi bolja solucija da zatvorim tu bravu
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Fred Peric Novembar 25, 2014, 12:03:09 posle podne


Послато са LG-D320 уз помоћ Тапатока

Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Алал вера! Novembar 25, 2014, 12:15:01 posle podne
Isto tako i jednom prijatelju na puntu 2009to godiste. Unistio suvozacevu bravu i otisao sva sreca nije napravio jos neku stetu. A auto ima alarm i lavlju kandzu i pritom parkiran na lepom osvetljenom parkingu gde skoro uvek ima ljudi/kola. Zamisli ti to djubre izbusio ti gumu slepac pogani.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Novembar 25, 2014, 12:21:28 posle podne
to me najvise iznerviralo,aj pokusao si i nisi uspeo ali sto mi izbusi gumu kretencina.
Dal je mislio da cu ostaviti auto tu preko noci zbog gume  pa da dodje opet da zavrsi posao.
oteracu auto jedan dan i ostavicu ga tu i cekam :)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: BladeBG Novembar 25, 2014, 12:27:35 posle podne
Sudeci po nacinu na koji je pokusao da obije i ostalim faktorima situacije...jasno je o kakvom lopovu se radi, pa se mozda i vrati...
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Novembar 25, 2014, 12:36:02 posle podne
a ja cu ga cekati :)
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: 2busy Novembar 25, 2014, 05:46:49 posle podne
I izvršiti građansko hapšenje.
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: Acca Novembar 25, 2014, 06:13:58 posle podne
hm,gradjansko da  lollol
Naslov: Odg: Pissed Off
Poruka od: MasterChief Novembar 12, 2015, 07:38:57 pre podne
Davno nisam pisao u ovoj temi. Tradicija skidanja svašta nečega sa auta se naravno prenela i na drugo vozilo (oguglao sam na to, ukužio sam da nisam jedini, takav komšiluk jbg). Ali eto jutros me je dočekalo još jedno ne baš prijatno iznenađenje, na koje se moram požaliti. Neka tupava/pijana/luda somina (pošto se čovekom nazvati ne može) se provlačila sa biciklom i dve kofe nečega, i odlučio je u sa njegove strane poprilično inteligentnom trenutku da se provuče između mog i još jednog auta, to bi sve bilo ok da i moj i taj drugi auto nisu bili parkirani tako da je tesno za provući se peške, a kamoli za debelu sominu sa biciklom i dve kofe. Intelektualac naravno nije ni mogao da se provuče, ali dal je bio pijan il je čovek toliko glup da kad se zaglavio jednostavno je nastavio da gura i izgura se nekako debil. Naravno to je bilo nemoguće izvesti bez štete, za drugi auto nisam siguran da li je oštećen pošto nije iz komšiluka, ali meni je zaguljena prednja desna felna uključujući i gumu, prednje desno krilo i desni ćošak prednjeg branika, onako fino. Videću danas koliko može da se popravi poliranjem, ali da je neko toliko glup, pijan, ili prosto nemaran što je izgulio sve okolo, bitno je da je on prošao, a nedaj bože da je sišao sa bicikla pa se provukao tako.