VW Klub

VW - Forum => Održavanje i servisi => Šasija, vešanje, kočnice, upravljanje => Temu započeo: Enko_NP_GTI Avgust 01, 2006, 10:31:19 posle podne

Naslov: Prekontrolisajte Pod oko onih Cepova!!
Poruka od: Enko_NP_GTI Avgust 01, 2006, 10:31:19 posle podne
Pozdrav Momci

Evo ja samo htedo da vam kazem da nebih bilo lose da pogledate one cepove izpod tepiha u patos koji su.Ja od dosade u nedelju rasturijo auto digo tepih i pregledo pleh oko onija cepova!Jer imam naposo dosta trojke i Polo koji su iztruhli na ta mesta i nisu prosli na tehnicki!Na mom sam gledo i nisam se stvarno nado toga oko onog cepa izpod sedista na desnu stranu Turhlo  !Odozdolj sam ga mazo i sve nije se nista premetilo i neprimecuje tek kad izcupas one cepove vidi se kako lepo Cveta !Sad u Petak cu da ga Varim.


Poz
Naslov: Prekontrolisajte Pod oko onih Cepova!!
Poruka od: admin Avgust 02, 2006, 01:29:16 posle podne
Meni je ladno bio taj cep otpao.. tamo ispod nogu suvozacha... ja vidim tepih ispod onih mojih metalnih patosnica mokar.. gledam siber stakla nigde nepushta a on mokar... kad sam digao tepih imao sam shta da vidim  cepa nema a sve natopljeno... na svu srecu nije bilo rdje vec lep cist beli lim  to je bilo prosle god.. mozda je sad i pocelo.. provericu !