Pozdrav svim vagenovcima, dugo me nije bilo na forumu, ali to ne znači da se na golfu nije radilo. Baš naprotiv dosta stvari je izmenjeno na autu, što će biti propraćeno i slikama
Takođe golf je u sezoni 2k24 obišao deset eventa (tuning show, sajam, razni memorijalni i humanitarni skupovi) što se tiče takmičarskog dela, pet puta je auto bio nagrađivan u ovoj sezoni.
A sada malo više o samim radovima i izmenama na autu:
Što se tiče enterijera, nebo je presvučeno u crnu alcantaru, sve plastike enterijera (stubovi, ručica šibera, suncobrani, daska gepeka) stavljeno u crnoj boji od gti-a.
Ubačeni su karirani pojasevi, tapaciri urađeni custom u takođe gti karirani dezen.
Što se tiče sedišta odluka je pala na po meni najlepša sedišta iz vw tih godina, GTI Edition crvena sedišta (skoro kupljena pa još uvek čekaju prepravku i ugradnju).
nebo crna alcantara
pojasevi i tapaciri vrata
GTI Edition sedišta
Što se tiče spoljnog izgleda auta, napred je urađena mala izmena, donja lajsna ravna od jette i gornja obrvica, običan gti zadnji spojler zamenjen je za votex spojler, vetrobran šibera i verovatno još neke sitnice koje sam zaboravio
trenutni izgleda auta