Sad je u repertoaru dvica koja ce nazalost u staro gvozdje jer sam ja to jel te onomad pravio od 1.3 ubacio 1.8 i dalje se vodi na 1.3 i.... eb ga.... dvici nije sudjeno.... jednog dana cu uzeti drugu KR-a pa cu da se igram.... dvica je dvica... za srce mi prirasla
Imam cetvorku 1.9 TDI ASV motor... to je 110 hp stara varijanta sa BOSCH pumpom.... i sa tim autom sam prezadovoljan.... da kucnem u drvo nista ga ne muci.... to samo ide....
I sad ovu peticu uzeo... Juce sam merio akumulator... sasvim slucajno reko ajde da proverim kakvo mu je stanje i.... pao je dosta kapacitet.... nesto oko 430A po ENu .... pa cu danas da uzmem nov akumulator.... nisanim Vartu silver, ona ima 750A udar ( vecina akumulatora od 74Ah su na 680A ), pa cu da vidim hoce li biti bolje. Ako nije to onda cu da matletiram nekog majstora
.... Anlaser iznenadjujuce nije nesto skup nov.... naravno neka kopija ali to je to sto imamo na trzistu..... 9500 - rabat + PDV.... ne ujeda mnogo za dusu :D pa ako bude i do njega ko ga ebe.... cu ga uzmem.
Inace sve ostalo sto se tice petice je ko zmajic..... bas lepo utegnuta.... slikam danas kada dodjem kuci sa posla.
Utisak izmedju cetvorke i petice..... cini mi se da je gepek u cetvorci za koji cm mozda duzi ( od dupeta ka zadnjim sedstima kad se gleda ), sad kad sam ubacivao gume letnje, pa nekako u cetvorku lakse stanu nego u peticu... mozda i gresim.... i u cetvorci imaju lepo ona vratanca sa strane da se drzi prva pomoc i oprema, a u petici ima samo ona span guma, pa se to vidi onda u gepeku visi ko dzigerica
ali zato mi se cini da petica ima tih par cm vise mesta pozadi za sedenje.... moj polozaj vozackog sedista i pozadi se sedi skroz ok.
Neko mi rece da kod petica ko nema tempomat i komande na volanu moze da se kupi samo volan sa komandama i rucica ablendera sa tasterima za tempomat i to je to.... samo se ubode i auto ima tempomat. To mi je par njih reklo... nisam probao....
sta vi kazete?
A ti Madison-e posto si sada BG dodjos neku kafu da organizujemo... nisam te video 10 godina