Skorašnje poruke

Stranice: [1] 2 3 ... 10
1
Audio, Video, GPS / Odg: RNS 510 Vizuelni prikaz climatronic, parking senzori…
« Poslednja poruka od strane Jetta-boY poslato danas u 05:12:08 posle podne »
Jel se zna po godistima dokle je gen 1, 2 i 3?
Teze je odrediti po godistima jer postoje sa 4 ili 8 senzora i sw verzijom, da li ima auto parkiranje itd ima kamara raznih oznaka koje mogu da budu prekodirane i da radi posao. U svakom slicaju gen 1 je svi auti iz epoke golf 5 sa crvenim bordom jer imaju zujalicu u gepeku i to tako ostaje. Gen 2 je pocela negde oko 2009-2010. Polo, golf, tiguan, touran, caddy…
2
« Poslednja poruka od strane Ivan poslato danas u 02:43:22 posle podne »
Jel se zna po godistima dokle je gen 1, 2 i 3?
3
« Poslednja poruka od strane Jetta-boY poslato danas u 11:42:21 pre podne »
Ne verujem da ce raditi, ops imas gen 1 i 2.
Ops 1 daje samo zvuk, ops 2 daje prikaz i zvuk i posle gen 3 prati motanje volana itd. Ako je gen 1 samo daje zvuk i to je to.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
4
« Poslednja poruka od strane Madison poslato danas u 08:03:14 pre podne »
Treba da se ukodira.
5
Audio, Video, GPS / RNS 510 Vizuelni prikaz climatronic, parking senzori…
« Poslednja poruka od strane bimbrlok poslato juče u 02:00:16 posle podne »
Pozdrav

U passatu b6 10/2007 ugradjen rns 510, ali ne prikazuje vizuelno na RNS klimatronic, parking senzore i griace sjedista. Ima ugradjen i air quality senzor.

Sta mu trebam uraditi da dobijem prikaz?

Zamjena Gateway-a?
6
Motor, Menjač, Auspuh / Odg: Pali se lampica od ulja
« Poslednja poruka od strane raca1 poslato juče u 10:14:59 pre podne »
Bolja varijanta je da nešto nije u redu sa elektronikom i da detektuje pogrešno pritisak ulja, ukoliko je detekcija ispravna onda gasi auto i ne vozi dalje do popravke, što pre u servis da se utvrdi šta je problem.
7
Nove informacione tehnologije / Odg: Sve u vezi kompjutera... (problemi, saveti, preporuke...)
« Poslednja poruka od strane Simma poslato Januar 12, 2025, 09:44:44 posle podne »
Dobro je  :26
8
Razno / Odg: Polo 9N 1.4TDI Molim za savete...
« Poslednja poruka od strane Desmo poslato Januar 12, 2025, 05:46:21 posle podne »
Sipaj 5-40 505.01 specifikacije za PD motore
10
Motor, Menjač, Auspuh / Passat b6 2.0 2007 BMP karavan teško pali prvo paljenje
« Poslednja poruka od strane Bane.srbobran poslato Januar 12, 2025, 10:40:32 pre podne »
Pozdrav ljudi, pre svega da se predstavim. Zovem se Branislav Petrović, iz Srbobrana sam (okolina Novog Sada), i vozim pasata b6 2.0 iz 2007 godine. Ima mnogo tema povodom ovog problema ali su sve stare pa eto da otvorim novu. Naime auto teško pali kada stoji duže od 5-6 sati. Nedavno sam ga kupio pa nzm kako pali kada je toplo vreme. Auto je garažiran, ali bez obzira na to dugo vergla ali na kraju upali. Akumulator je relativno nov ( godinu dana star), 77a. Od prethodnog vlasnika sam saznao da je alnaser navodno remontovan. Sada hoću da uradim veliki servis pošto ne znam kada je rađen pa me zanima šta bi mogao biti uzrok problema.
 MOLIM ZA SAVET AKO NEKO ZNA ODAKLE DA SE KRENE SA PROVEROM DA ME NE KLAMAJU RAZNI MAJSTORČIĆI.

Zaboravio sam da napišem da je kod motora BMP

Hvala unapred svima
Stranice: [1] 2 3 ... 10