Tražio gledao čitao ali sličnu temu nisam video. A valjalo bi je imati jer ja bi prvi uvek nešto pitao.
Generalno, sve znam ali sigurno neko ima neki info iz prve ruke. A ja volim da čujem i poslušam neki drugi predlog ako je bolji od mog.
Polazak sredinom aprila, kada se sneg delimično istopi. Smeštaj i noćenje je već rezervisano i plaćeno pa nema odlaganja. Jedino ako neko

...
Drkela se startuje odmah po završetku radnog vremena a onda nam predstoji noćna vožnja.
Ruta je BEOGRAD-OSIJEK-VARAŽDIN

...
Ako neko ima neki info o ovoj deonici, neka puca odma.
image url upload...
Naredno jutro tj jutro 1, dana nameravam da dočekam negde na granici HR-SLO.
A onda mi predstoji vožnja do jednog malog mesta ŽIROVNICA u kojem će mi biti baza za naredne akcije.
Ova moja ruta je informativnog karaktera, ako neko zna i ima dobar predlog za još bolje krivinarenje do žirovnice, neka puca.
Mene zanima samo

, gde je dobra klopa piće i krempite mi ovog puta nisu sfera interesovanja.
Predlog rute za taj dan ...

...
Drugi dan planiram da mi bude udarni

...
Kružna vožnja SLO - A - I - SLO. Ovde je svaki predlog dobrodošao, naročito za worthersee

... Ovde ima lufta za koji km više pa može neki predlog.

...
Treći dan se budim i odma pakujem ponjave. Sledi povratak domu svome. Ali pre toga bled pa hvatam pravac ka madjarskoj granici.
Ovde bi kolege slovenci mogli da iznesu svoj predlog kojom rutom da odvozam i GDE i ŠTA da vidim. To veče se ručna vuče odma po ulasku u ugarsku pa mi dnevna kilometraža nije velika. Taj dan je akcenat na SLO

...

...
Četvrtog dana se budim tamo gde sam zanoćio. A gde će to biti, nemam pojma. Zavisi gde nadjem smeštaj.
U svakom slučaju povratak je ugarskom stranom

...

...
Predvidjena km oko 1700. Ona mi nije presudna i sve do 2 soma mi je ok. Ko ima predlog neka puca a ja ću pažljivo da zapisujem i učim preko zime.

...