Ja tek sada vidim ovu temu

Da se oglasim i ja povodom ovih polemika oko zastarivanja.. Kada sam registrovao auto imao sam jednu ne placenu kaznu koju sam morao da platim a 4 dana pre isteka registracije mi je zastarela jedna kazna.. Tako da znam iz prve ruke da posle 2 godine kazne zastarevaju.
A drugo, ovo u vezi urucivanja poziva, price kako moze da uruci bilo kome, kako moze na oglasnoj tabli da se zakaci itd. I to su najvece gluposti.
NIKO OSIM MENE NEMA PRAVA DA PRIMI U MOJE IME BILO STA, u protivnom mogu da tuzim tog ko je urucio poziv i slicno.
Ne moze ako sam ja npr porodicno u inostranstvu na 3 meseca i za to vreme ovde moja baba od 80 godina uzme nalog o zabrani upravljanja vozila i ja dodjem, ona normalno izlapela meni to ne kaze, ja ne znam da mi dozvola ne vazi, podjem da vozim dete kod lekara zaustave me gospoda policajci i eto belaja.. To nema sile da tako funkcionise ili smo mi kretenska zemlja.
A drugo, svako ko soli pamet kako treba da snosi posledice ako je neko nesto uradio, video bi tog istog u situaciji da zabrlja nesto a ima mogucnosti da se izvuce da li ne bi ili bi rekao ne, neee, taman posla ja sam kriv ja cu da snosim odgovornost