Mislite da ce, draga nam policija, postovati ovo i da ce se odreci svojih 1000 dinara zbog ovoga? Cisto sumnjam... Ali svejedno, ako budu primenjivali, otisli smo u ***** materinu...
Ako svako bude samo pravilno rastojanje drzao (koliko ja znam, vazi se i kad stojis na semaforu), ulice ce biti preblokirane dan-noc...
Slazem se da neke stvari treba uvesti u zakon, tipa zauzimanje 2 ili vise parking mesta, voznja deteta na prednjem sedistu... OStalo su prave budalastine...
Pa kako misle tu muziku da odredjuju sta je glasno a sta ne... ako ih covek i vidi na kraju, stisa za manje od 1 sekunde, i pandur nema apsolutno nikakav dokaz da je muzika bila glasna, jer ne cuje se muzika tako daleko (ako se slusa u granicama normale, a ne da samom vozacu smeta), a koliko znam, ne postoji taj uredjaj koji moze da meri jacinu muzike na daljinu, i pored svog saobracaja u kom se ``sumnjivi`` automobil nalazi...
Jako sam iznerviran ovim novim zakonom, i bas me zanima kako ce se organi reda ophoditi prema njemu, i koliko ce ga primenjivati...
Bojim se samo da ne pocnu da ga primenjuju kako hoce, da covek u jugu koji je jedva tehnicki ispravan placa kaznu za preglasnu muziku naprimer, jer se svejedno ne moze dokazati ni da nije bila preglasna muzika... osim naravno ako covek nema zvucnike u autu...
Sa Bobanom se slazem sto se tice bahatih vozaca u ko zna kakvim kolima koji pored mene prodju 180 na sat, a mene zaustave jer sam vozio 61,5...
I imam jedno pitanje... Kolika ce biti dozvoljena brzina kretanja u gradu? Jel ostaje 60km/h ili se menja na 50km/h, posto sam cuo nesto tako... :S
Dobro je sto bicikliste ne salju na tehnicki pregled....