Ma i na kineskoj piše sve isto, pa kao nije istog kvaliteta, a ovamo žmure kinezima što proturaju svakakvu robu i bez papira, zbog nekih ustupaka njihove vlade.... a trebalo bi da je mene kao krajnjeg korisnika baš briga čiji je proizvod ako je on u prodaji znači da je inspekcija odobrila. A to što inspekcija žmuri kad su u pitanju kineske radnje, to mene baš briga. Ja sam uzeo slovenački jer nisam hteo namerno da kupim Galenikin komplet jer je tad bio 2600 din, a ja sam ovaj uzeo za 1900 dinara i dobio i prsluk za te pare. I čuvam račun, ako počnu da se prave pametni ionako nigde ne radim pa će mi biti zadovoljstvo da se vucaram po sudu. A pre par dana je bila neka emisija koja je pokazala prave činjenice kao i to da je neko uzeo debele pare za ovo, jer su forsirali isključivo Galenikinu. Šta mene briga čija je mene zanima koja je jeftinija, a vrši isti "posao". Da imamo državu neko bi odgovarao debelo za ovaj monopolizam i otimačinu para od siromašnog naroda. Ajde da vidim jedan policijski auto, bilo službeni bilo privatni dal oni imaju nešto od obavezne opreme??? Smem u auto da se kladim da nemaju ništa. Koga ja da tužim što svake godine menjam gume i nekoliko para čeličnih felni, od kvalitetnih puteva?
Ljudi ovo je dno dna, treba da se vozači organizuju na svaki ovakav nebulozan član u zakonu, jer se ovo vidi da su pisali samo da bi napunili nečiji džep. Naravno da zakon treba da poštujemo ali toliko ima nepravilnosti da bi pisce trebalo trajno smeniti.
Šta ja da radim sam sa flasterima i gazom pored nekog nesrećnika koji se stumbao i (daleko bilo) ima unutrašnje povrede??? Nek dođe jedan od tih "pisaca" ovog člana o prvoj pomoći... da mi objasni koj moj će mi to ćebe, pa ne idem ja na severni pol, zna se, zove se hitna pomoć prilikom težih povreda i nema tu pomeranja, jer ako nekom pružite nestručnu pomoć može da vas tuži, i onda vam bolje dođe da platite kaznu za nenošenje ove suvišne kutije.
mislim da sam već negde stavljao ovu sliku