1. Znak za obeležavanje vozila zaustavljenog na kolovozu (trokut) - imam, samo je jedan dio malo gorio
2. Oprema za pružanje prve pomoći (kutija prve pomoći) - imam, Hartmann iz Mechke, mislim iz 1987
3. Rezervne sijalice (najmanje za polovinu sijaličnih mesta) - imam, 1 ona velika za farove i 3 male [a moj Golf 2 ima 18 sijalicnih mjesta]
4. Reflektujući prsluk (koji odgovara standardu EN 471) - imam, valjda je u kaseti
5. Uže ili poluga za vuču - nestalo u akciji
6. Sediste za decu do 3 godine starosti (ako se vozi dete u vozilu do 3 godine starosti) - koji ce mi klinac
7. Obrazac Evropskog izveštaja o saobraćajnim nezgodama (deli se besplatno u osiguravajućim kućama) - shta reche?!?
8. Zimska oprema podrazumeva: zimske pneumatike sa oznakom M+S ili MS, ili letnje pneumatike sa dubinom šara najmanje 4 mm ili letnje pneumatike čija je dubina šara manja od 4 mm sa upotrebom lanaca za sneg. - imam ljetne Tigar gume, prije 4 dana mi istekla garancija od 1 godine, a lanci su u shupi [malo su truhli] a komad njih je iskorishten za katanac
a ako zatreba imam i 3 Makbel gume M+S [iz 2003]
isto pohranjene u shupi, a treca je rezervni tochak
inache josh imam u opremi pajser, pendrek, dimne bombe, malj, eksere [dobri za bushenje guma
], Shvicarski nozich, el. pokrivach tablica i josh dosta opreme koju redovno koristim u saobracaju
za cijenjenu gospodu Admine: malo offa nije na odmet