Autor Tema: Letovanje 2012 - da li idete negde?  (Pročitano 47279 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže sreckoas

• Master Member
  • Pol: Muškarac
Odg: Letovanje 2012 - da li idete negde?
« Odgovor #120 poslato: Jul 31, 2012, 04:18:06 posle podne »
sto se turske tice,isao sam isto preprosle godine,ljudi su vise nego korektni i usluzni,bukvalno se lome da bi ti udovoljili....jedino sto po prodavnicama malo lupaju cene,i ako ste npr rus za vas je cena mnogo veca,pa onda je nesto niza za engleze i najniza za ostale,ali svuda mozes da se cenkas....sto se njihovog mora tice,iskreno nisam se nesto odusevio,nekako je boja mora bila kao da je neko jezero a ne more,inace bio sam u mestu pored Marmarisa (icmaler)

sto se grcke tice,isto su dosta ljubazni,plaze su im ciste,svuda postoje oni cupovi za odlaganje otpadaka,a i imaju ljude koji ciste,more je fenomenalno...najvise mi se svidelo to sto je i kad su bili talasi,voda nije bila zamucena vec je bila kristalno cista...tad sam bio u pefkohori i hanioti...

a sto se crne gore tice,isao sam prosle godine pa sledeci put ko zna kad....toliko su neljubazni,toliko ih sve mrzi,i to rade preko kurca da je to strasno....cene su im katastrofalno velike,kad trebas da trazis smestaj narocito ako nisi nista rezervisao vec hoces da trazis kad stignes,to su cene bukvalno i do 30e po osobi...mi smo nasli neku sobu trokrevetnu u koju su nam ubacili jos jedan krevet na sklapanje,placali smo 17e po osobi,a kreveti ubi boze,kicmu sam ostavio tamo...i to kad smo pitali gazdaricu ona kao svi kreveti su novi,i dobri bla bla,i bukvalno je bila fora ako hoces hoces ako neces,dolaze drugi za 5min,i onda od one silne vrucine i trazenja smestaja na kraju i pristanes posto smo i to jedva nasli...a da bio sam u budvu,a sto se slovenacke plaze tice,to je prljavo do zla boga,ulazis u vodu i teras onu prljavstinu od sebe,voda mutna u plicaku tek kad se ode dosta od plaze,pa smo onda isli na mogren plazu gde je voda dosta bolja...eto to su moji neki utisci

Van mreže Aco84

• VW Početnik
  • Auto: Jetta 1.6 TNG
« Odgovor #121 poslato: Jul 31, 2012, 05:09:47 posle podne »
Ja napisah stranicu pre da mi je i HR i CG jeftino jer u Hrvatskoj imam svoje dve kuce, ne bas na moru ali jedna na 10km, a druga na 100 km od mora i zato mi se isplati i idem na svoje, sto je najbitnije.

A u CG u Petrovac devojka ima stan, plaze su OK i ljudi nisu toliko neljubazni!! Od svih najljubazniji suAlbanci koji drze sladoled na setalistu!!

Da moram da placam smestaj u obe drzave ne bi me videli uopste!! Grcka,Egipat,Spanija i tako to bi bilo u opticaju. Ali treba i vise para  bonk

Van mreže gedora

• sve za srpstvo i motorsport
  • Ultimate Member
« Odgovor #122 poslato: Jul 31, 2012, 09:31:45 posle podne »
obrisan mi je post a i zaboli me penis.
samo cu vam reci da su srpski turisti prvi izmislili nosenje paradajza, paprika argeta i ostalih cuda na godisnji odmor.
bas me cudi sto vas ne vole u crnoj gori i u cro

Na mreži admin

• Glavni baja
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║
    • VW-Club
  • Auto: Audi Q8
« Odgovor #123 poslato: Jul 31, 2012, 09:56:22 posle podne »
Obrisan je tvoj post a i onih prethodnih 10.... ova tema nije posvecena pljuvanju hrvata, crnogoraca, srpskih turista itd.... VEĆ, naslov jasno glasi Letovanje 2012 - da li idete negde?

btw tacno je da nas sada prati epitet paradajz turista al prethodnih godina Srbi su bas bili ti koji su uvek pucali svuda, najvise cascavali trosili itd...  (znas kada ce svaba da te casti.. da ti da veci baksis itd.. nikad a mozda ni tad ;) ) sad sto je kriza uradila to sto je uradila... i sto je vecina stanovnistva na rubu egzistencije tu su neke druge stvari u pitanju.... 
« Poslednja izmena: Jul 31, 2012, 09:59:55 posle podne od strane DêvîL »

Van mreže gedora

• sve za srpstvo i motorsport
  • Ultimate Member
« Odgovor #124 poslato: Jul 31, 2012, 09:59:50 posle podne »
 mahac

Van mreže Bole - MNE

• Hero Member
  • U Ime Golfa GTIja, Dva Nula, 16 Ventila, Amin
« Odgovor #125 poslato: Jul 31, 2012, 10:02:06 posle podne »
ja nebih bas sad nesto davao primorsku definiciju paradajz turiste, necu da ko uvrijedi

Van mreže micko

• Master Member
  • Auto: audi A4 TDI avant
« Odgovor #126 poslato: Jul 31, 2012, 10:02:34 posle podne »
ne brate.malo si pobrkao.vremena su se promenila,i danas je blam ono sto je nekada bilo normalno.bolje sam se osecao dok sam sa takvim ljudima provodio vreme na plazi nego sada.
mozda ne mora da se sece paradajz,cerupa pile i sece lubenica na sred plaze,ali ne mora ni da se presvlaci subara snajkicama pod baldahinima dok se okolo deca igraju.ne mora da se jede "vitaminska salata" i ostala fit sranja po astronomskim cenama zato sto je to IN.
nemam komplekse.imama samo mucninu kada gledam ljude oko mene na plazi.sto uredjenija plaza,to je veci polusvet koristi.
velika vecina je zaboravila cemu sluzi more,zbog cega je ono dobro.
morski vazduh,morska voda,pa i paradajz u torbi,mnogo je bolja solucija nego ici svake pete godine kao "gospodin".

p.s. vazimo kao galantni gosti...vruj mi

Van mreže travelman

• Hero Member
  • ... bolje prvi u selu, nego zadnji u gradu ...
  • Auto: Y- line
« Odgovor #127 poslato: Jul 31, 2012, 10:38:25 posle podne »
Ja u septembru palim azdaju i cepam za Dubrovnik odakle cu sa spustenim krovom da se provozam do Rijeke pa onda istim putem nazad ...  driving... i to sve uz more brzinom od 50-60km. Ovu deonicu ne bih menjao za tri voznje do Grcke. A ni more takodje.
...
Ma kakav RR ... LL je zakon ...

Platila bih da se vozim u tom pećinomobilu, ne bi mi smetalo što prokišnjava ni nožna vuča ...

Ti vozi ali da znas da moze da te ostavi na putu, nemoj daleko ...

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #128 poslato: Jul 31, 2012, 11:05:02 posle podne »
Daleko smo mi od losih turista. Pa jedino kod nas se uzima KREDIT da bi mogao da vodis porodicu na more. Znas kad ce to Svaba da uradi? Znam milion ljudi koji idu na odlozeno placanje. Zbog 10 dana na moru gutaju knedle do kraja godine i tako u krug.
Ja sam ziveo u Splitu i zna se ko su sinonimi za lose turiste. Cesi i Nemci. Kako prepoznajes Ceske turiste u restoranu? Poruce litar Radenske i 4 slamke.
Meni je zao sto CG ocekuje da joj dolaze gospoda iz Francuske, ali to ce uvek ostati samo snovi. Daleko je Crna gora od elitnog turizma koliko i od titule ekoloske drzave. Jos malo Rusi, a onda i oni odose u svet. Jedino sta moze da popunjava CG plaze jeste balkanska (RS Srbi, Srbi koji imaju rodbinu u CG, BJR Makedonci koji ne vole Grke, Albanci sve cesci gosti) ekipa sa ne bas reprezentativnom kulturom. Tako je vec 20 godina, a tako ce da bude i zauvek. Mogu ja da mrzim Turke ili da mi se ne svidjaju Grci, ali sto se tice turizma/usluge - kapa dole.
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže Pile

• Majstor Kvarisa
  • Master Member
  • Auto: Bmw 2jz, Skyline R33 GTR
« Odgovor #129 poslato: Jul 31, 2012, 11:09:03 posle podne »
+1

Van mreže Aco84

• VW Početnik
  • Auto: Jetta 1.6 TNG
« Odgovor #130 poslato: Avgust 01, 2012, 12:14:36 pre podne »
+1

Van mreže Gagi

• Ice Cool
  • Master Member
« Odgovor #131 poslato: Avgust 01, 2012, 12:20:38 pre podne »
Daleko smo mi od losih turista. Pa jedino kod nas se uzima KREDIT da bi mogao da vodis porodicu na more. Znas kad ce to Svaba da uradi? Znam milion ljudi koji idu na odlozeno placanje. Zbog 10 dana na moru gutaju knedle do kraja godine i tako u krug.
Ja sam ziveo u Splitu i zna se ko su sinonimi za lose turiste. Cesi i Nemci. Kako prepoznajes Ceske turiste u restoranu? Poruce litar Radenske i 4 slamke.
Meni je zao sto CG ocekuje da joj dolaze gospoda iz Francuske, ali to ce uvek ostati samo snovi. Daleko je Crna gora od elitnog turizma koliko i od titule ekoloske drzave. Jos malo Rusi, a onda i oni odose u svet. Jedino sta moze da popunjava CG plaze jeste balkanska (RS Srbi, Srbi koji imaju rodbinu u CG, BJR Makedonci koji ne vole Grke, Albanci sve cesci gosti) ekipa sa ne bas reprezentativnom kulturom. Tako je vec 20 godina, a tako ce da bude i zauvek. Mogu ja da mrzim Turke ili da mi se ne svidjaju Grci, ali sto se tice turizma/usluge - kapa dole.
Wele ja sam ima stan u splitu kod hajdukovog stadiona...

Van mreže Bole - MNE

• Hero Member
« Odgovor #132 poslato: Avgust 01, 2012, 03:04:22 pre podne »
@micko tebe boli uvo mozes 10dana ka gospodin, a ja isto to cijelo ljeto placam sto i ti a ne samo 10dana, i parking i lezaljke i pica i itd itd... jebes ti taj turizam dje su u lokal 80% domaci gosti, a ispred lokala full stoje turisti i slusju i gledaju "zvijezdu" domce estrade... jebes ti to sve...

Van mreže Fred Peric

• Ultimate Member
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI 77/105 2007.g.
Земунчанин

Van mreže Pile

• Majstor Kvarisa
  • Master Member
  • Auto: Bmw 2jz, Skyline R33 GTR
« Odgovor #134 poslato: Avgust 01, 2012, 11:47:46 pre podne »
Haha , znaci katastrofa.

Van mreže Bole - MNE

• Hero Member
« Odgovor #135 poslato: Avgust 01, 2012, 12:16:57 posle podne »
sramota, ja to vidio nisam... ali stvarno sramota

Van mreže zabica

• Jr. Member
  • *
  • Auto: passat b5.5
« Odgovor #136 poslato: Avgust 01, 2012, 01:41:26 posle podne »
http://www.smedia.rs/biznis/vest/37290/Crna-Gora-Sutomore-Plaza-samo-za-rusku-decu-Turisti-Sutomore-Plaza-samo-za-rusku-decu.html

ovo nije udar samo na turiste nego i na domace kupace , pomalo jadno ali realno od rusa sad trenutno najvisu zaradu imaju
a i ova tabla mi nedeluje ozbiljno uopste, bar svojim izgledom bi se reklo kao da ju je neko iz sale napisao

Van mreže Fred Peric

• Ultimate Member
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI 77/105 2007.g.
« Odgovor #137 poslato: Avgust 01, 2012, 03:11:39 posle podne »
Pa pročitaj vest, tamo dirktor tog hotela obrazlaže slučaj, a ovako tužno je napisana jer taj mrčo koji je to napisao, je neki polupismeni radnik hotela a ne mašinski inženjer...
Земунчанин

Van mreže zabica

• Jr. Member
  • *
  • Auto: passat b5.5
« Odgovor #138 poslato: Avgust 01, 2012, 04:09:26 posle podne »
ma citao sam ali pogledaj tablu , pa bolje bi je napisao klinac od 5 godina boodala

Van mreže topmarko

• Master Member
  • Firefighter K-540
  • Auto: golf
« Odgovor #139 poslato: Avgust 01, 2012, 11:19:49 posle podne »
Ajd i ja da se ubacim. Posto pricate o cenama i usluzi-tj. ljubaznosti.Prosle godine sam bio u Lisabonu,cene su korektne,ali ljubaznost osoblja......  badmood u Crnoj Gori je istureno odeljenje becke skole. Spanija,korektne cene,ljubaznost-kako gde,Italija-ljubaznost na nivou(sto rece deda zika), a cene ....Sve zavisi gde hocete da sednete...Pije ti se kafa u centru Barselone-5,5e ,a usluga-namrsteni konobar ....Sve zavisi sta ko hoce i ocekuje.Sto se tice Crne Gore,nikad do sada nisam imao ni najmanji problem,sto se ljubaznosti tice,isto tako.
« Poslednja izmena: Avgust 01, 2012, 11:22:02 posle podne od strane topmarko »