sto se turske tice,isao sam isto preprosle godine,ljudi su vise nego korektni i usluzni,bukvalno se lome da bi ti udovoljili....jedino sto po prodavnicama malo lupaju cene,i ako ste npr rus za vas je cena mnogo veca,pa onda je nesto niza za engleze i najniza za ostale,ali svuda mozes da se cenkas....sto se njihovog mora tice,iskreno nisam se nesto odusevio,nekako je boja mora bila kao da je neko jezero a ne more,inace bio sam u mestu pored Marmarisa (icmaler)
sto se grcke tice,isto su dosta ljubazni,plaze su im ciste,svuda postoje oni cupovi za odlaganje otpadaka,a i imaju ljude koji ciste,more je fenomenalno...najvise mi se svidelo to sto je i kad su bili talasi,voda nije bila zamucena vec je bila kristalno cista...tad sam bio u pefkohori i hanioti...
a sto se crne gore tice,isao sam prosle godine pa sledeci put ko zna kad....toliko su neljubazni,toliko ih sve mrzi,i to rade preko kurca da je to strasno....cene su im katastrofalno velike,kad trebas da trazis smestaj narocito ako nisi nista rezervisao vec hoces da trazis kad stignes,to su cene bukvalno i do 30e po osobi...mi smo nasli neku sobu trokrevetnu u koju su nam ubacili jos jedan krevet na sklapanje,placali smo 17e po osobi,a kreveti ubi boze,kicmu sam ostavio tamo...i to kad smo pitali gazdaricu ona kao svi kreveti su novi,i dobri bla bla,i bukvalno je bila fora ako hoces hoces ako neces,dolaze drugi za 5min,i onda od one silne vrucine i trazenja smestaja na kraju i pristanes posto smo i to jedva nasli...a da bio sam u budvu,a sto se slovenacke plaze tice,to je prljavo do zla boga,ulazis u vodu i teras onu prljavstinu od sebe,voda mutna u plicaku tek kad se ode dosta od plaze,pa smo onda isli na mogren plazu gde je voda dosta bolja...eto to su moji neki utisci