ima u palma de majorci. ostani tamo sa autom u kvaru, ili u grckoj pa se obrati nekome za pomoc... otidji u privatnu bolnicu ako ti nedaj boze zatreba..
"Neka SVOGA i u gori vuka.."!
Eo da ti kažem. Bio sam u obe situacije u Grčkoj.
Ljudima se pokvario Reno Laguna. Na 20km od Soluna imaju zvanične servise za SVE proizvođače kola. Ostavili Lagunu ispred servisa uveče, ujutro detektovali prljav filter i rešili pre podne problem.
Meni otekla stopala od sunca, pokazao zdravstveno osiguranje, lik mi 10 dana masirao stopala, dinara nisam platio jer sam imao porodično zdravstveno osiguranje (30e). Sledeće godine ćerka se osula, odemo kod lekara i pregled i krema refundirana u Beogradu od osiguranja.
Bio u CG crkao mi relej grejača na Kadetu. Auto na parkingu ispred hotela Miločer. Recepcioner MOLI nekoliko mehaničara da dođu da mi pomognu i niko neće. Na kraju neki čovek iz BGa me upalio na šlep i otišao sam do Budve u servis. Recepcioner u besu kaže "Pa dečko zar nisi imao malo više para, pa da odeš u neku normalnu zemlju na letovanje"
U CG svako ko pije česmovaču dobija trovanje najgore vrste. Lek je 50e po osobi > infuzija i stroga dijeta nekoliko dana. Situacije iz Doma Zdravlja imam na pretek. Samo u Budvi je niklo more apoteka i privatnih ambulanti, pitajte se zašto.
Od CrneGore nema mi bliskije zemlje, ali ta destinacija kao odmor mi ne pada na pamet.