Samo da se javim u na forumu, A3 je zavrsen i jako sam zadovoljan kako je ispao. Samo da skontam kako da objavim slike preko telefona posto tapatalk mi ne radi vise😂
Ovakav je dosao kod mene

Onda smo lagano krenuli u rastavljanje

Zatim smo isjekli donatora ostavili trapove koje sam posle opjeskario i namotirao na auto, kao i stranicu i siber zbog kog je sve otislo ovako daleko

Raspunktovana stranica a po rubu odlijepljena

Upasovana na auto, sledeci na redu je bio krov

Skinuta stara oplata krova

Namontirana novaa
I odmah pala
Proba sibera

Zatim je stigao i zadnji s3 branik i motorni prostor je ofarban u novu boju auta

Posle toga je citav auto bacen u filer kao i svi dijelovi, zamjenjen je lijevi blatobran kao i lijeva vrata

Unutrasnjost takodje ofarbana u novu boju i onda je doslo na red farbanje komplet auta

Takodje farovi opet u crno kao i lajsne i drugi orginslni cupra lip kao i difuzori

Pojasevi uradjeni u plavo i nebo uradjeno u crno

Trapovi opjeskareni

Kupljene i dts gewinde i 4x4 balans stangla sa stabilizatorima da ne kace osovine

Onda su stigle i felge, 19 8.5j one bi trebale da se odrade na proljece i na kraju kako je to ispalo

U principu to je to manje vise
Ostalo mi je jos da odradim prednja sjedista da presvucem sto je osteceno vremenom i da se uradi servis veliki i mali. Na trapovima sto je bilo lose zamenjeno je takodje su stavljene i poluretanske solje itd itd 😁