Update pred letnja putovanja.
Estetika:
- Sredjena kadica sedista (stof poceo da se tanji i izgledao onako, kao da krece da se trosi), rucica menjaca u alkantaru da bdue uz volan kako treba, nebo u oem boju (kod dela za naocare pocelo da se odvaja pa odmah zamenjeno.
- Led maglenke Philips Ultinon Access
Mehanika:
- vodena pumpa (pocela da vlazi)
- zadnja dva amortizera (levi poceo da slini)
- NGK bobine i svecice preventivno vec kad sam svasta radio
- dihtung usisne grane, o ringovi, diht masa poklopca (tu kao da je slinio malo, iako sam na 2 mesta dobio potvrdu da se to ne radi da preterujem, uradih)
- servisiranje klime, zamena hladnjaka klime i provera sistema
- nosaci motora (3)
- razni cepici i selne uz sve ovo, menadzment kablova poboljsan i izolacija da bude sve novo
- vracen oem usis uz Pipercross panelni filter, moram HG-ov karbonski usis da poboljsam, petica srafovi koji su dosli uz njega se nakon 2000km recimo 'olabave' malo, pa da ne dotezem stalno skinuo sam i icice sestica uz dodatne matice sa unutrasnje strane, taman cu staviti keramiku na usisnu kutiju
- novi original O.Z. prstenovi i provera felni u vulkanizerskoj radionici Jovanovic, sve pohvale za coveka, Ultre prave ko strela
Svasta jos nesto od sitnica uradjeno od sitnica, malo ja preterujem tu sa odrzavanjem jer preventivno dosta menjam