Pozdrav
Vraćam se na forum poslije duze pauze a ovaj mališan me je natjerao na to... poslije dvojke, ima tema, dopunicemo je dijelovima i trenutno ceka da se rastavi farbanje i na novo slaganje, no o tom cemo tamo... Prešli smo na "novije" malo, u pitanju je navedeni model Audi A4. Iskljucivo sam htio karavana u toj nekoj opremi iz moje glave sa 1.8T motorom i cisto na benzinu. Izbor se tokom par mjeseci sužavao jer ni jedan nije ispunjavao moje prohtjeve a ovaj je jos bio Quattro. Iskreno nije mi bilo pod moranje, niti imam potrebe za takvim pogonom, al kad vec nemam izbora, daj ga...(mnogi su mi govorili da je to nesto posebno, vidjeces kazu ko proba jednom quattra onda samo quattro)
Uglavnom nisam neki vrsan poznavala audia, ali sto je moje oko vidjelo je crno nebo, šiber, hrom lajsne, 17ke felne, roletne u zadnjim prozorima, 4x podizaca, el retrovizori, tempomat, klimatronic, grijači siceva, 6 brzina, S line volan, 2din Audi simhony II (valjda samo pogodio model), woofer u zadnje desnom boku, fabricki bi xenon farovi, sjedista polu kozna, S line podvozje, euro kuka thule, parking senzori nazad, perači farova.... itd itd... Neki kazu 2x S Line misleci na enterijer i podvozje al kako rekoh ne poznajem dovoljno audicije pa cu se prosvjetliti nekad....ni sam ne znam sta je sve moglo doci, ali u poredjenju sa drugim za mene nije bilo konkurenta. Uvezen 2017. godine iz Svicarske bio kod jednog vlasnika u BIH koji je ono baš picajzla. Najviše me je privukla očuvanost kako spoljašnosti, pogotovo enterijera tipki, siceva...
I pala je odluka, Audi A4 1.8T 120KW Quattro 2004 godina