Ne znam da li je ovo prikladno mesto za ovakav komentar. Ako nije, nek admini premeste na odgovarajuce mesto, ili me upute pa cu napisati negde drugde.
Imao sam lose iskustvo sa Lake Auto Trade Cacak i podelicu ga sa vama.
Pre oko mesec dana sam narucio usisnu granu koja je kostala 63000 dinara. Naravno, uz granu su mi poslali i nekoliko gumica i par vijaka. Kada sam se odlucio da ugradim granu, ispostavilo se da uopste nisu poslali sve sto je trebalo, da je dosta sitnijih delova falilo. U pitanju je bilo 8-9 vijaka i nekoliko gumica.
U medjuvremenu se desila jos jedna greska sa njima, kada sam narucivao neke druge delove. Iako sam im naglasio da sam clan VW kluba i da treba da mi uracunaju i popust, brzom postom sam dobio racun bez popusta. Rekli su da ce gresku ispraviti i da ce mi poslati taj novac od popusta, ali ni po tom pitanju nisu preterano azurni, ali se nadam da ce problem uskoro resiti.
U globalu, ja kao kupac na kraju nisam zadovoljan. Ne kazem da necu opet poruciti preko njih, ali cu sledeceg puta biti mnogo pazljiviji i mnogo dosadniji i po 10 puta proveriti da li je to sve sto treba, da ne bi ONI napravili gresku.
Tako da, ako porucujete preko njih, imajte obzira da su povrsni i da ne obavljaju svoj posao kako treba s obzirom na to koliko su velika i ozbiljna firma.
Pozdrav svima,
nadam se da ce moje lose iskustvo nekome biti od pomoci,
Ivan Stojanovic