Autor Tema: Pomoc,neravnomjeran rad motora na leru  (Pročitano 390 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Njegos

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Passat cc 2010 2.0 103 kw
Pomoc,neravnomjeran rad motora na leru
« poslato: Oktobar 02, 2024, 01:31:10 posle podne »
Pozdrav svima,imam jedan veliki problem sa radom motora u leru..Auto sam uzeo pre nekih 5 meseci,u pitanju je passat cc 2.0 103 kw 2010 godiste..Auto se se ponasalo normalno prvih mjesec dana,posle toga je pocelo blago cuckanje u leru,svake 2-3 sekunde,nakon 10 dana auto je pocelo bas lose da radi u leru,motor kao da štuca,ne znam ni sam kako da se izrazim,auto je bilo kod 4 majstora,niko nije mogao resiti problem,izmedju ostalog napisacu sve sto sam radio radi otklanjanja problema..Prvi majstor je posumnjao senzor koji se nalazi na pumpi i senzor na rampi rail sistemu,onaj koji dodje sa leve strane,promenom ta dva senzora auto je radilo normalno 10 dana i problem se opet javio,nakon toga sve 4 dizne reparirane,isto stanje,updejtovan sistem,isto stanje,promenjen separator uljnih para(po preporuci majstora,jer je zacepio i izbijao sve na klapnu gasa) isto stanje,promenjen senzor radilice i bregaste,isto stanje,molim za pomoc ako neko ima nesto na umu sta bi moglo biti.

Van mreže PaulGT

• Master Member
  • no syncro, no fun
  • Auto: golf country
Odg: Pomoc,neravnomjeran rad motora na leru
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 03, 2024, 02:40:40 posle podne »
Ili su zaglavljene klapne u usisnoj ili je egr. Ali prvo mjenjaj majstora. Ne izbija zbog separatora nego zbog egr ventila
ima li neko ovde da mu auto ide na isparenja lollol ili ovi dizeli jos malo pa ce krenuti i kusur da vracaju iz rezeorvara thumbup

Van mreže Njegos

• VW Početnik
  • Auto: Passat cc 2010 2.0 103 kw
Odg: Pomoc,neravnomjeran rad motora na leru
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 03, 2024, 06:25:45 posle podne »
Hvala na odgovoru,sutra idem drugom majstoru po preporuci,javljam sta se desava i detaljno opisujem sve kako bi i drugi mogli resiti ako im se desi slican problem.