Погледај испод Тандем пумпе ако не цури онда је добра јер уме да направи проблем цреву које се налази испод ње а кроз то црево пролази антифриз. Нафта га нагриже ако пуста Тандем пумпа па се оно полако надује и у једном тренутку пукне и може лако доћи до прегревања мотора, мени се то умало није десило али сам решио тај проблем на време.
- Што се тиче махагонија тј. оквира, махагони оквир је једини цео металан оквир у односу на обичну пластику и онај фабрички карбон. Ја у мом ауту имам махагони али сам га одрадио у карбон 5D фолију и презадовољан сам.

- За мултимедију мораш пре куповине да обратиш много ствари тј. као када купујеш мобилни телефон.

Ја сам моју платио 250е и плус овој нашој дражави 10% царину и 20 ПДВ на тој цени од 250е само у динарској против вредности и плус трошкове царињења DHL служби (3600дин) па ми је изашла негде око 350е јер сам је купио преко eBay-а јер код нас такву мултимедију са тим компонентама је тешко наћи. С друге стране она је кинез (афтермаркет) али је типска за Пассата и ево одлично ради хвала Богу. Ради се о моделу са 4GB RAM меморије, 32GB сопствене меморије, Андроидом 7.12, нон стоп када се повеже на вајлес одради упдејт апликација и мапа, користи IGO навигацију која не само да је изузетно прецизна већ и брза и можеш безброј радње да радиш на њој буквално као на телефону и не кочи уопште. Могао бих до сутра да причам о њој јер сам одушевљен квалитетом аи све резервне делове за не дај Боже могу да поручим код истог продавца који ми је дао гаранцију 3 године, итд... итд... Што би реко наш нардо: ,,Колико пара толико музика``. Кад је купиш у Србији за 150е, буди сигуран да је тај набавио за 70-80е ал кад купиш директно из фирме која их поризводи е онда је то друга прича. Ово делује као бајка али је и јесте тако.
- Да кажем нешто и о препакивању из 1DIN у 2DIN, ја сам код себе прво сецкао пластике и рекао никад више! јер фале 2 завртаја која су веома битна за оквир 2DIN па уме да штрчи и при наглом кочењу сам имао осећај да ће све то одјеном да излети вани... Ако већ то радиш онда препакујеш таблу и завршиш с тим.... Мислим ја причам ово генерално за све не за тебе да ме не с хватиш погрешно.