Nisam pisao ovde neko vreme, a pisem jer temu koristim kao neku servisnu knjigu...
Do duse i nemam sta da upisujem. Auto gazi kilometre kao blentav i sasvim sam zadovoljan autom. Onaj prvi utisak i nezadovoljstvo me prosli. Jednostavno, auto iz uvoza, prodat pred servis, i eto, ja nabasao...
Da ponovim, prilicno sam zadovoljan, osim par stvari vezanih za odrzavanje.
Danas sam kupio nove letnje gume, resio sam da prodam sadasnje 225/45-17, tigar sinerys, i kupio opet tigar, ali UHP novu saru (prilicno sam zadovoljan gumama), samo ovaj put pravu dimenziju 235/45-17.
Doslo je vreme i da menjam plocice. Zamenicu i diskove. Odlucio sam se da to bude valeo (na proslom autu sam isto njih ubacio) jer sam zadovoljan njima.
Jedan peh mi se desio, unutrasnji deo spoljne brave vozacevih vrata se pomio, pa sad vrata otvaram pod nekim cudnim uglom. Ja otvorim svaki put iz prve, ali se supruga muci

Obe stvari cu zameniti cim pre, ali sada imam drugu zanimaciju. Kupio sam maxi skut, pa njega doterujem sad, i "paja" ode u drugi plan.
Da se vratim na prvu stvar, gume, ove 235 mnogo lepse stoje na felni. Samo su mi letnji set Montercarlo, i realno, manje mi se svidja od zimskog, sa 5,5 highline. Ove gore na slici, ne znam.kako se zovu. Ove moje zimske mi se bas svidjaju kako mu leže.