Pozdrav ljudi,
Potrebna mi je pomoć oko jednog problema. Auto je već neko vreme počeo polako da gubi snagu. Trenutna situacija je da se ne oseti ono povlačenje turbine ili boost, već jednostavno nastavi da ubrzava bez boosta koji se obično osetio oko 1600-1700 obrtaja. Bio sam do jednog servisa i kažu da je sve u redu, nema grešaka, po njima auto ide kao zmaj, ali znam kako je ranije išao i da sada to nije slučaj. Danas sam očistio MAF senzor, zatim nakačio dijagnostiku (VCDS 12.12) i logovao merne blokove 3 i 11 u sekciji za motor, odnosno EGR (MAF) i Boost sekcije. Po onome što sam našao na netu, ovde je sve u redu, MAF ne brljavi, turbo dobro radi u smislu da ne prepunjava. Da ja ne bih sada nešto lupio, dole su slike rezultata (imam i tabele ako zatreba), pa bih zamolio za pomoć šta uopšte može da bude problem? Nameravam da idem kod majstora svakako, ali želim da suzim potencijalne probleme, da me ne bi vozali i menjali šta ne treba. EGR sam pogledao koliko sam mogao samo skidanjem creva i mislim da je ok, nema naslaga gareži.