Hvala drugar!

To svakako. Ovaj sam stavio sam privremeno da ima sta nekakav. Inace kada bude naisao neki ,,visak,, para, pocasticu ga neki CD playerom. Da li ce biti fabricki, pa da mu zakacim onaj USB player kkakav prodaje top-marko ili neki aftermarket, videcu jos.
Pa mogu ti reci da mu i ne fali toliko. Jer menjac sa 6 brzina ima krace prenose, a sa 5 duze. Sa 5 brzina bolje povlaci, a sa 6 rastereti motor. Ne moze i jedno i drugo. Kada sam isao na put, pri brzini od 140, sa ukljucenim tempomatim, 5-a brzina, trosio je izmedju 5 i 5,5. Na 100 i 120 jos manje. Sa sestom bi trosio jos nesto malo manje. A ja na put ne idem cesto, tako da mi za grad sto bolje povuce i ostalo vise znaci petak. Voleo bi da ima, i ako mi nesto ne bi preterano koristio. Do 200 sam ga naterao i jos je mogao da ide. Ali nisam hteo vise da ga gazim.
Presao je po satu 180000 km. Ima vise, ali boze moj. Ja sam u najboljem slucaju zamenio ovog prvog keca dvojkom. I onda mi je realno. Ali ja ne kupujem auto po satu, nego po stanju. Evo za 6000 km, nisam primetio potrosnju ulja. A ja sam vozac koji nema bas laku nogu. Porsto je , razumemo se, nemoguce, da je karavan star 11 godina prelazio 16370 km godisnje u proseku. Da je tako stvarno, sigurno ne bi kostao koliko je kostao i ne bi se na placu prodavao.