Gagi iznese argumentovano svoje mišljenje, a onda...
Android je sranje, uzas.
Samo iphone imam 3gs
Troll king
Shomi moguć problem sa tim telefonom je što je podešen automatsko biranje mreže i telefon "namiriše" 3G, ali užasno slab signal i onda ne može da se uspostavi veza niti rade paketi. To se dešava kod nas na poslu. Kako ručno prebacimo na 2G sve proradi kako treba. Naravno prenos paketa u 2G je sakat, ali bar se normalno priča. Tako da mislim da je tu problem do mrežne pokrivenosti, ali nijedan provajder ti to neće reći. Mi smo kao firma za uslov tražili proveru signala, pa smo saznali kako to funkcioniše. Nama su stavljali neke pojačavače i radi nam.
Fredi ja bi na tvom mestu uzeo Huavei G300 korektan telefon za te pare. Nije ništa lošiji od Samsunga, a za android je jako bitna veličina ekrana. Uzeo sam ga juče za ženu i ona koja je duduk za tehniku je zadovoljna tj snalazi se.
Ja imam Motorolu Razr koji mi je skoro crko nakon ICS update-a (čekam ga sa servisa), ali sam zadovoljan sa telefonom jer je dosta ozbiljan. Ne sviđa mi se podrška motorole, ali Razr-i koji izlazi deluje jako dobro. Drugar imao S2, a sada S3 i telefoni su odlični. Kolega ima S1 od kad je izašao i dalje je po meni dosta dobar telefon nudi mnogo za šta ogromnoj većini potreban.
Ko se ne snalazi sa fabričkim pozivanjem na androidu neka proba Go Launcher. Ja sam podesio kako meni odgovara. Gomila Go aplikacija na telefonu umnogo olakšava korištenje. Bagovi na androidu su posledica masovnih aplikacija za isti. Kao što bi Staljin rekao kvantitet je kvalitet.
IPhone je imala moja sestra i samo znam da svi kradu ideje od drugih i unapređuju. To se zove zdrava konkurencija, a samo potrošači imaju korist od toga. Majka ima iPad i radi jako dobro. Moje mišljenje da iPhone previše košta za ono šta pruža. Naravno roba vredi koliko je neko spreman da je plati. Velika mana iphona je što ako padne puca kao čaša.
E sad malo je licemerno da mi ovde pričamo o telefonima od 200-400-700e, a u drugoj temi kukamo kad gorivo poskupi 2 dinara. Ja za sebe telefon nikad ne bi kupio opet. Razr sam dobio od firme, a realno uz sve šta mi pruža sve su to stvari bez kojih se može. Sad imam stari dobri U900 koji ima halo i SMS i to mi je najbitnije.