Da vam se javnem malo. Servo radi super iskreno po snegu je bolje bez serva bar meni, mada i u krivinama posto pre se sam volan vracao u pocetni polozaj sad malo teze ide zbog ulja, ali sve stvar navike.
Malo se i raduckalo na kolima izbacen je interkuler jer mi je smetao zbog boce za servo uje i zbog jos par sitnica. trenuto auto ide losije nego pre jer je ustinuto crevo od turbine, moram da nadjem original, tj. cekam Gedoru da mi nabavi rekao je da ima. Posto ovo sto sam uzeo je nekako kruti i savilo se i turbina ne moze lepo da izduva vazduh pa se pravi veliki pritisak u usisu i onda westgate propusta i pritisak spadne na 0.6 bara. No dobro otom potom sredice se i to.
Zamenio sam antifriz tj. posto je bilo puknuto crevo i gubio je vodu pa sam sad sve to sanirao i sipao antifiriz Valeov zamenio sam servo ulje posto u samoj letvi je bilo djubreta neka emulzija se stvarala ko zna kad je promenjeno ulje tako da sam vec 2x promenio i uskoro cu treci put i stavicu neko kvalitetnije ulje.
Usput mi je pukao alternator kajs pa sam i to zamenio stavio sam Continentalov i danas sam poslao Specijalnom da mi sredi cajger posto je crko totalno, i zamenio sam prednje plocice posto sam ih ogulio ali bukvalno do kraja.
Evo par slicica. Lele al sam se raspisao.
i evo cisto da vidite mada ne vidi se lapo koliko sam potrosio kocnice presao sam oko 22000 do 25000 km sa njima.