Pozdrav drustvo a3 je otisao kupljena 159 2.4 za daily dok je corrado project car (Dvojka gti > TDI PD ceka red i ona je jos kod mene bice tema i za nju)
Nakon sto sam prodao mog corrada pre 4 godine oduvek mi je bio zelja da ga uzmem opet i slozim nanovo. Njegova sudbina je i dslje da stoji bez motora a prijatelj nije htio da ga proda meni(hoce da ga sredjuje sebi). Ovog sam znao tu iz grada i to je jedini corrado koji je ostao u gradu citav (ovaj drugar sto je bio njegov je sve sto je corrada bilo u gradu uzeo i rastavio u delove da bi se sastavio ovaj)
Kupljen od drugara kod kog je bio poslednjih 15ak godina, Auto sto se tice same sasije je u besprekornom stanju. Ni jednog vara nema na kolima niti bilo kakvog udarca. Kupljen je u aprilu ove godine. Trenutno je 1.8T 115kw i cupre motor u njemu ali auto se rastavlja nanovo i motor takodje (k04 ceka da se krene) Drugar se lozio na clean fazon tako da su zatvorene brave na vratima (dobio sam druga vrata uz kola) branik takodje (odmah je razbucano to sto je zatvoreno). Auto trenutno stoji radi manjka vremena ali na zimu ide komplet rastavljanje i farbanje u drugu boju, enterijer kompletan se radi( vec kupljena sjedista od tt radi polozaja sjedenja a i boje koze). Kupljeno je dosta delova za njega (usa zmigavci tempomat farovi usa koje su mi razbili u dostavi) facelift maglenke i zmigavci, par setova brava, par farova obicnih, dva clean branika vracena u fabricki izgled, nove DTS gewinde i Rh zw felge 8/9j
. itd itd itd
Sent from my iPhone using Tapatalk