Pa jbg-a morao sam da spomenem ipak da se zna sta kotrljam
mozda ste ga i videli cameleon plavi restyling 18c borbet Led farovi karbon folija, sa nbg-a sam pa vrv je neko primetio ... a onaj zuti S3 sto je postavljen , msm nazovi S3 uopste nije S!
nema prednji S branik sa spojlerom i maglenkama,maska je A3 trapovi su mu obicni , inst.tabla je obicna (A3) i nema HIDEX-ovo kvacilo sto ima svaki S3 i svaki S3 ima ili BOSE ozvucenje ili Audi concert a ovaj nema ni jedno ni drugo ! ... Dakle ja taj auto znam od ranije i on je uvezen iz inostranstva i fabricki A3 !! pa su mu ovi nasi ubacili AMK motor odosno od S3 pitaj boga odakle i ubacili quattro pogon mada nisam siguran dal je on vec stock bio AWD kao sto i svako moze zakljuciti da ovo nije S3 jos na prvi pogled po estetici i opremi, jedino sto su mu ubacili je bio zadnji branik zbog totalno drugacijeg izduvnog sistema u odnosu na A3 ! i sedista (recaro) i to je to
... zato je i cena tako mala inace pravi S3 8L nekosta ispod 7.000eur a kamoli ocuvani primerci kao moj koji u nemackoj ili svajcarskoj drze cenu od 10.000eur prosek !